kayınvalide

Ya canım konuyu biraz daha açabilir misin yani çok kalabalık mı eşinin ailesi
Sana sürekli laf mı sokuyorlar yada 24 saat bizimle birliktemi olun vakit geçirelim diyorlar:26:

Canım neden hep sen eşinden bekliyorsun seni savunmasını
Sen kendini savunacaksın bazı yerlerdede eşinden beklersen çok beklersin
Eşimin dedeside 1 ay önce memlekete gittiğimizde bana ne biçim hakaret etti
Ama bi baktım eşim gülüyor beni savunmak yerine
Tabi dedeye saygısızlık yapmadım bende güldüm geçtim
Bazen sus bazende hakkını savun o sınırı iyi ayarlaman lazım canım

canım sorun beni her daim yanlarında istiyorlar işkence için ben onlarla konuşmuyorum diye işkence çektiriyorlar inatlaşıyorlar

bazen hatır için üç maymunu oynamak gerekiyor; görmedim duymadım bilmiyorum.
eşini seviyorsan mutlaka bir yol bulman laım görüşmemek çözüm değil.:ssz:

Ya canım konuyu biraz daha açabilir misin yani çok kalabalık mı eşinin ailesi
Sana sürekli laf mı sokuyorlar yada 24 saat bizimle birliktemi olun vakit geçirelim diyorlar:26:

çok kalabalık canım eşimin dayıları teyzeleri amcaları dedesi halası hep iç içeler.sana hakaret etse bile ailesi onlara susucaksın eşimde öyle yapıyor erkek biri hakaret ederse susar kadınlar eşime hakaret edemez ve hergün bize geliceksin diyorlar çalışmak istiyorum sıcak bakmıyorlar ne yapıcağım bunlarla eşimde beni koruyor ama onlardanda etkileniyor

bakamıyorum ama canım sürekli laf söylüyorlar yanlarına çağırıyorlar bıktım bu insanlardan 20 yaşındayım ve bunları çekiyorum

Evlilik zor canım bunu biliyosun yaşa başa bakmıyor ee hayat bu:1:
Elle uğraşılmıyo yeri geliyo sana o lafları yutturuyolar
Yeri gelir sen karşılık verirsin bazende duymazlıktan gelirsin
Bazı şeyleri kafana takmamayı öğren
Bu yaşta bu kadar kırılısan bu kadar her şeyi dert edersen kötü
Önünde nice seneler var daha boşverr..

o kadar garip bir aileki hayır dersem bile öbürsü gün çağırılar inatlaşıyorlar benimle

sende inatlaş o zaman ama belli etme inadını.
hergün kendıne iş çıkar.

onlar vazgeçene kadar sende yap bunu.

hatta onlara çağırmadan git.ama hayır demeyı de bil gerektiği zaman.

evlendıkten sonra anladım bunu esının aılesı bambaska bırseymıs...bambaska derken ıyı anlamda degıl tabıkıde..ben yıllardır bırlıkte kalıyorum neler neler yasdım neler soyledıler ama gel gor kı kendı anneme babama gostermedıgım saygıyı gosterıyorum bı sekılde mecburuz eger evlılıgımızı surdurmek ıstıyorsak(tabı ılerı problemler harıc)... geregınden fazla cok deger verme derım ben gercı ben boyle yaptım ve kaybettım bu yuzden hala kaybedıyrm..

canım sorun beni her daim yanlarında istiyorlar işkence için ben onlarla konuşmuyorum diye işkence çektiriyorlar inatlaşıyorlar

Her daim yanlarında olamazsın
Seninde kendine göre bir düzenin bir hayatın var
Bunu anlamıyorlar malesef işte
Canım peki sen evlenirken bu dneli iç içe olduklarını biliyormuydun?

evlendıkten sonra anladım bunu esının aılesı bambaska bırseymıs...bambaska derken ıyı anlamda degıl tabıkıde..ben yıllardır bırlıkte kalıyorum neler neler yasdım neler soyledıler ama gel gor kı kendı anneme babama gostermedıgım saygıyı gosterıyorum bı sekılde mecburuz eger evlılıgımızı surdurmek ıstıyorsak(tabı ılerı problemler harıc)... geregınden fazla cok deger verme derım ben gercı ben boyle yaptım ve kaybettım bu yuzden hala kaybedıyrm..

çok bunaldım arkadaşlar gerçekten yapacak birşey yok karadenizliler trabzonda yaşıyorum ailemde antalyadalar ben bunlarla yaşamak yaşlanmak istemiyorum

çok kalabalık canım eşimin dayıları teyzeleri amcaları dedesi halası hep iç içeler.sana hakaret etse bile ailesi onlara susucaksın eşimde öyle yapıyor erkek biri hakaret ederse susar kadınlar eşime hakaret edemez ve hergün bize geliceksin diyorlar çalışmak istiyorum sıcak bakmıyorlar ne yapıcağım bunlarla eşimde beni koruyor ama onlardanda etkileniyor

Elbette etkilenir erkekler
Su misali nereye yön verirsen oraya akarlar
Eşini sindirmişler desene acaba ailede bütün gelinler mi öyle
Yoksa eşini ve seni mi ezmeye çalışıyorlar?

benım kaynanamda senınkısı gııbı cadoloz,eşimin yanında benı bozmaya calıısyor kendını hep haklı gosterme çabasında

çok bunaldım arkadaşlar gerçekten yapacak birşey yok karadenizliler trabzonda yaşıyorum ailemde antalyadalar ben bunlarla yaşamak yaşlanmak istemiyorum

biliyordum canım ama umursamadım çünkü kayınvalidem çok iyi davranırdı bana nişanlıyken

Karadenizliler birbirlerine çok tutkunlardır hep beraber olalım beraber yiyip içelim gibisinden hani
Bizim üst komşumuzla yan komşumuz karadenizli her Allah'ın günü misafir akraba anladım seni canım işte şimdi
Ama hiç mi iyi yönleri yok bir düşün mesela? sevmiyorum onlardan nefret ediyorum deme
Böyle dedikçe her hareketleri gözüne batacak hayat çekilmez olur daha çok soğursun benden sana söylemesi
Bu genç yaşında kendine bu eziyeti yapma
Biz ne desek boş belkide yaşayıp göreceksin bir iki yıl geçince sende anlayacaksın boş yere üzüldüğünü

sanırım çocuğun yok.
şimdiden başla onları alıştırmaya, sen istediğin zaman git,ama abartma elbette gitmek zorundasın.

her gün çağırıyorlarsa ; işim var de, ertesı günü git.çağırmasalarda git.
bir daha ki sefer 2 sonra git. sonrakı sefer 3.sonrakı 4 .4 ten sonrası o tarz aıle için fazla olur. şimdilik bu zemını yap, ilerde haftada bir gidersin veya haftada 2.bebişin olunca en azından bu kadar streslı olmazsın.

ama alıştırman lazım, senı zor süreçler beklıyor..ama sonunda rahatlayacaksın.

alışılmayacak hiç bir durum yoktur bunu da bil.ılk baş gelen tepkılerı umursama, eşine gülerek anlat
aılenı sevıyorum de.erkekler ancak bu dılden anlar.bıraz kurnaz ol.
mecbursan 2.li oyna.

Kayınvalideyle tartışma sebebi ne? Yani kimbilir belki hata sizde de olabilir..
Bir de "onları ez, yerini bildir" gibi önerilerde bulunan arkadaşlar nasıl böyle gaz verebiliyorlar olayın iç yüzünü bilmeden?

Back
X