- Konu Sahibi carvelregret
-
beklentilerini niye bu kadar yüksek tutuyosun yok aramadı yok canın ne çekiyo diye sormadı temizliğe yardım etmedi, canın ne çekiyosa al temizliğide ver 100 lira kadın tut eşinde yardım etsin gerekirse
Allah bebeğini kucağına almayı nasip etsin seni çok iyi anlıyorum bende 10 haftalık hamileyim ve bilirsinki bu dönemler bulantılar halsizlikler zor geçiyor birde çalışıyorum daha da yorgun oluyorum.benim kayınvalide seninki gibi sadece arar nasılsın okadar gelip kendim için değil oğlu için bile yemek yapmaz ramazanda hiç umursamadı kendi annem yazlıkta yanımda olsaydı hiç bunları düşünmücektim yemeğimide yapardı yardımda ederdi.Eşimde annesine içten içe kızıyo ama napıyım annem anlamıyor diyorr...
bence bunları düşünüpte kendimizi üzmeyelim boşver bebeğini düşün yeter
e canım annende yazlıktaymış ona niye gönül koymuyosun
benı 9 ay boyunca bır kez bıle arayıp nasıl olduğumu sormadı, 36+5 e kadar calıstım, zaten sorsaydı da yaptırmazdım ama bir işin var mı yardımcı olayım mı demedi. esım onu aradığında sordu yada benımle ılgılı herhangı bır konuyu bıle arayıp esıme sordu. o gun doktora mı gıttım bunu bılıyorsa arayıp esıme soruyor. ben dıs kapının mandalı.
aynı seyı yuzyuze de yapıyor. esıme bunu soyledıgımde farkına vardı ve bırkac kez annesını uyardı "bana soyleme anne s...' a soyle dıyor" ama aynı seyı yapmaya devam edıyor.
oğlunun ıstedıgı seyı pısırır yapar bana daha bır kere canın bır sey ısterse soyle yapayım demedı. ramazan boyunca oruç tuttular, hem kendı annem hem o. gunum yaklaştı temızlık yapılacak. bayramı bekledik oruçlu oruçlu yapmayın dedım. bayram gectı bıttı, koyune gıttı halen gelemedı. temızlıge de yardım etmedı. söylesem ben yapcaktım nıye beklemedınız der.
esıme soyledıgımde ne dıyebılırım kı haklısın dıyor. ama aynı sekılde annesının ılgıye ıhtıyacı olsaydı ve ben bunu yapsaydım sımdıye emınım boşanıyor falan olurduk.
çocuğuma da ben ıse başlayınca buyuk ıhtımalle o bakacak. kendı annemın yanında anneannem var ılgıye muhtaç, annem yas olarak da ondan buyuk yetemiyor. nasıl gecınecegız bılmıyorum
gönül koymuyorum annem yazlıktan yapabildiği kadar bana yemekte yapar gönderir.kayınvalidem süreli olarak bizdede kalıyor kaldığı zamanda bişey yapmıyor benim halimi gördüğü halde hamilelik ilk dönem zor bir süreç bulantında varsa dahada zor çocuğun varmı bilmiyorum ama olunca bizi daha iyi anlarsınnn canımm...
çocuğum yok hamilelik şüphem var inşallah hamileyimdir, benim durumum biraz karışık,aileler Ankarada biz Batmandayız yanıma annem gelir kv arasa ne olur aramasa ne olur gelse ne olur gitse ne olur ben ondan bişey istemeye çekinirim ki zaten, bu benim düşüncem, şimdi gelipte bi işin ucundan tutmayan insana ne diyebilirsin, eşin ne diyebilir, hadi iş yap yemek yap mı dicen
inşallah hamilesindir güzel bir duygu bende kayınvalideden bişey isteyemem istemedimde direk olarak bizde de kaldığı için ben sadece ramazanda bari oğluna yemek hazırlasaydı buna üzüldüm hamile olmasam ben zaten hazırlarım ama bulantılar olunca gerçekten çok zor inşallah sen yaşamazsın.
hamile kadınların duaları kabul olurmuş dua et benim için
canım muhakkak zordur hormonlar alt üst psikoloji alt üst işyerinde bi dolu hamile arkadaşım var yaşamasamda az çok görüyorum hallerini, benim demek istediğim şu, yapmıyosa bişey denmiyo yani, kocanada desen napıcak ki annesinin kulağını mı çekecek, yetebildiğin kadar evinin işini gücünü yaparsın yetemediğin yerde eşinde yumurta kırıversin kendini yıpratma yiyeceği bi kap yemek ayarlanır bişeyler, su akar yatağını bulur elbet o da bigün sana ihtiyaç duyar o zaman hatırlatırsın bu yaptığını[/QU
tüm isteyenlere ediyorum inşallah bebişler gelir
eşlerede çok görevler düşüyoo zaten onlarda bizimle yaşıyor hamileliği Allah hepimizin yardımcı olsunn
beklentilerini niye bu kadar yüksek tutuyosun yok aramadı yok canın ne çekiyo diye sormadı temizliğe yardım etmedi, canın ne çekiyosa al temizliğide ver 100 lira kadın tut eşinde yardım etsin gerekirse
Canım benim de beklentim yüksekti aynı konu sahibesi gibi
Ama temizlik falan yapmasını beklemedim tabi,gücümün yettiğince kendim yaptım
Yapamadıysam da yardımcı bi bayan tuttum evimi mis gibi yaptı
Sonuçta kayınvalideme temizletmem evimi yazıktır
Ama insan hamileyken bişey canın istiyor mu diye sorulsun istiyor be güzelim
Çevremdeki tüm arkadaşlarımın kv'leri soruyordu çok özeniyordum
Benimki niye hiç sormuyor diye çok içerliyordum kendi kendime
Yağmasa da gürleseydi iyi olurdu,sonuçta bende şunu yap bunu yap demeyecektim
Zaten hamileliğim aşermekle geçmedi hatta yaşamadım bile doğru dürüst o duyguyu
İlgi gördüğünü bilmek rahatlatıyor anne adayını...
canım tabiki ister, bak bizim 2 sene arayla iki komşumuz oldu, ilki kendisi hemşire kocası asker, ikincisi kendi ebe eşi polis, ikisininde hamileliklerini gördük, alt kattaydık biz, annem her yaptığından kokmuştur diye verirdi, sorardı canın ne çekiyo diye, kocaları nöbette olurdu ben çıkar kalırdım gece yanlarında, babam anneme tembihlerdi gece falan kızların bi sıkıntısı olursa sana söylesinler çekinmesinler benden diye, annemi babamı övdüğümden değil ama bu insanlık meselesi, bak biz yedi kat eldik yani, düşünüyoduk ama babanne olucak bide düşünmüyo demek ki, düşünmeyenede ne diyeceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?