Kayinvalide

Dilaraunl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2015
315
61
48
31
Merhaba kizlar artik surama kadar geldi dayanamiyorum butun ramazani kayinvalidemde gecirdim sonra bayramda onlarla balikesire gittik orda burnumdan getirdi esimle gezmeye gidiyoruz diye demedigi kalmadi herneyse biz onlardan 3 gun once donduk dun aksama dogruda onlar gelfdi ayni binada oturuyoruz aksam esimle birlikte hosgeldine gittik gidis o gidis kayinvalidem basladi hakkimi helal etmiyorum bu ne bicim insan 5 kat yukari cikmadi kocasini bekledi gelmek icin artik benim gelinim degil vs vs her evine gittigimde bana laf sokuyo ben artik cok skldm sevmiyorum sevemiyorum bu yuzden esimle aram aciliyo cogu zaman sinir hastasi oldum artik bu gun ne yaptim acaba diye dusunmekten

Eşinin görmesi lazım.. Sen ne kadar konuşsan farda etmeyecek belki, annesine tepki aldığını düşündüğü için... Güvendiği tecrübeli biri taşınmanın daha faydalı olduğu konusunda bişeyler söylerse etkili olabilir

kayınvaliden çok fazla abartmış...maşallah göbek bağınız birlikte kesilmiş galiba tuvaletede beraber gidin bari..Allahım ya benim bile sinirim bozuldu..o evden taşınmanız lazım..yoksa gerçekten işin zor...

kayınvaliden çok fazla abartmış...maşallah göbek bağınız birlikte kesilmiş galiba tuvaletede beraber gidin bari..Allahım ya benim bile sinirim bozuldu..o evden taşınmanız lazım..yoksa gerçekten işin zor...

bencede sizinki baya baya aşmış kendini.
herhalde geldiğinde gelip onlara hemen yardım etmenizi yemek hazırlamanızı falan bekledi.

Bunlar olurken kocan nerde. Bilmiyormu annesinin huyunu. Aranizdaki dengeyi kocan saglamali. Yoksa önüne gelen her lafı der zaten.

gerizekalı hacıdan geldi sanki gelin hoşgeldine çıkacakmış (!)
zaten berabermişsiniz işte iki gün sonra da peşinizden onlar gelmiş
bu kadar ezdirmeyin kendinizi o size böyle derken siz ne dediniz ? eşiniz ne dedi ?
ne güzel işte gelinlikten reddetmiş sizi gitmeyin artık
hem ramazanı beraber geçirme sebebiniz ne ?
beraber gezme sebebiniz ne ?

Merhaba kizlar artik surama kadar geldi dayanamiyorum butun ramazani kayinvalidemde gecirdim sonra bayramda onlarla balikesire gittik orda burnumdan getirdi esimle gezmeye gidiyoruz diye demedigi kalmadi herneyse biz onlardan 3 gun once donduk dun aksama dogruda onlar gelfdi ayni binada oturuyoruz aksam esimle birlikte hosgeldine gittik gidis o gidis kayinvalidem basladi hakkimi helal etmiyorum bu ne bicim insan 5 kat yukari cikmadi kocasini bekledi gelmek icin artik benim gelinim degil vs vs her evine gittigimde bana laf sokuyo ben artik cok skldm sevmiyorum sevemiyorum bu yuzden esimle aram aciliyo cogu zaman sinir hastasi oldum artik bu gun ne yaptim acaba diye dusunmekten
Görüşmek zorunda değilsin.Kendine bu kadar lafı dedirtecek yüz göz olayına girmişsin.Tavrını koy.Gitme.

Yok daha neler Allahım ya herkesin evi düzeni olduğunu düzenini bozduğunu gözüne sok eşinin huyuna git bende öyleydim ilk olarak eşimin izin gününe plan yaparlardı aman beni katmayın ben eşimle başbaşa vakit geciricem derdim 3 senelik evliyim artık alıştılar eşimin izin gününde aranıyor bile kimse :D

Hakkını helal etmemiş

Gelinim değil demiş

Görüşme bir süre. Sonradan görüşsen de mesafeli ol artık.

Hep bunlar fazla yüz göz olmaktan geliyor.

Senin annen kocana o lafları söylese kocan ne tepki verirdi acaba?

Artık onun gelini değilsem, bana hakkını helal etmiyorsa ben de bir daha görüşmem o kadınla....

Bu kadar basit aslında.. Hiç üzülmeyin bile.
Nedir bu dipdibe olma isteği, yanıp tutuşuyorlar birlikte olmak için..
Canınıza minnet.. Eşinizle aranızı bozmayın, size karşı duruyorsa beklentilerinizi, üzüntülerinizi, sıkıntılarınızı anlatmayı deneyin.

Esin annesine bisey diyemez annesi sonucta ama senide annesine ezdiremez bu yuzden esinle aran bozuluyosa ve sana bu kadar kotu davraniyosa gitme evine

bütün kayınvalideler böyle. iş eşinde bitiyor konuşturmayacak. ne hakkı varmış ki helal etmeyecek,i etmezsen etme deyip kestirip as dicem ama eşinle aran bozulur bu seferde. allah kolaylık versin

Back
X