Benim annemin 4. Torunu ama ilk gibi davranıyor kızının ilk çocuğu diye herhaldeBenim kv daha bebek dogmadan basladi. Bize birakirsinlar bilmem neler manyak mi ne. Cocugu ona birakip gezmeye gidecegimi falan zannediyo malesef kizlar ilk torunsa eger cocugunuz cekeceginiz var tipki benim gibi herkes 4 gozle bekliyor suan herkes benim cocugum ustunden hayal kuruyor
galiba öyle oluyor çocuk olduktan sonra.benim kayınvalidem daha kırkım çıkmadan
" bu çocuk gazlı ben bunu evime götürsem hemen düZene girer",
kırkım bitti sütüm azaldı
"aslında ben bi emzirmeyi demesem belki sütüm gelir" demeler.biberonları kaynatırım" ne gerek var biz hiç kaynatmadık "demelerde demelerrrrrrrr yani işin özü tabiki yeri gelecek bizden iyi bilecekler elbette saygı duyarız lakin dozunu bilmiyorlar ve birde torunda oldu gelin aldı ipleri eline moduna giriyorlar eyvahhh bizim oğlan şimdi karısıyla çocuğuna daha düşkün olur hislerianlayacağın psikolojini sağlam tutmaya çalış yoksa çok üzülürsün
Yok lohusa değilim büyüdü biraz bebeğim fakat çocuğum olduktan sonra çok evham yapmaya basladi.aman annesi bak acitiyorsun bence yavaş koymalisin.bikac gün memeyi bırakınca bende kalsın.bence onu yedirme çok zararlı filan gibi sürekli bı müdahale hali.kirmakta istemiyorum çünkü anne kız gibiyiz diyorum.ama annem öyle yapsa olsun anne birşey olmaz derim ama kv me diyemiyorum kırılır bozulur diye alıngan da yapısı var genelde o ne derse o oluyor.buseferde stres oluyorum yine müdahale eder uyarirsa diye.iyi niyetli olduğu için kalıyorum öylece.Kaynanam yok ama annem torun sevgisi başka der her zaman mesela onlara gitsem aglayinca hemen kucağımdan almak ister sürekli onu sorar.. ihtiyacı olsun olmasın dışarı çıktığı zaman illa biseyler alır bana gönderir ...kv ne gibi davranıs sergiliyor ? Ve lohusa misin?
Aa seninki de yaptıysa hepsi yapar.Ben çok iyiydim kayınvalidemle.
Ama lohusalığın ve kalabalığın bunaltısı ile daha hastanede gıcık oldum. %70 benim hatamdı ama süt müt dedikçe baltayla kesesim geliyordu. Anladı halimdeki farklılığı.
3 aydır hala pek düzelemedik. Mesafeliyiz.
Benimle mesafeli olunca torunuyla da uzak kaldı mecburen.
Eşim hep beni tuttu çünkü. Çocuk üşür dese annesi pattis o bilir diye kesti önünü.
Of ciddi bişey de yapmadı, az yardımı olmadı, arıyım da eski günlerimize dönelim.
Yani bence biz de değişiyoruz.
Aa seninki de yaptıysa hepsi yapar.
Bizim değişmemiz normal değil mi canım.? Canından can çıkarıyorsun. Ben hiç inanmazdım lohusa depresyonuna falan. Doğuma girip çıkmam 1 saat sürdü ve aman Allahım ben ben değilim
Yanı bir insan nasıl dönüşebilir kendimde gözlemledim. Çok sürmedi Allahtan.
Aslında ben tecrübeliyim, daha iyi bilirim diye yardımcı olmak istiyor çoğu ama kantarin topuzunu kaçırıyorlar işte.
Ha emzirmek isteyen hastaların sayısı da azımsanamaz.
Kulak asma o zaman tamam de olumsuz olmadığı sürece tamam de ... Ek gıdaya geçiş yaptıysan doktor böyle söylüyor daha iyiymiş bu şekilde diye güzelce söyleYok lohusa değilim büyüdü biraz bebeğim fakat çocuğum olduktan sonra çok evham yapmaya basladi.aman annesi bak acitiyorsun bence yavaş koymalisin.bikac gün memeyi bırakınca bende kalsın.bence onu yedirme çok zararlı filan gibi sürekli bı müdahale hali.kirmakta istemiyorum çünkü anne kız gibiyiz diyorum.ama annem öyle yapsa olsun anne birşey olmaz derim ama kv me diyemiyorum kırılır bozulur diye alıngan da yapısı var genelde o ne derse o oluyor.buseferde stres oluyorum yine müdahale eder uyarirsa diye.iyi niyetli olduğu için kalıyorum öylece.
Ayy manyak kadın emzirmeyi bile dusundu yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?