Kayinvalideler çocuk olduktan sonra sizce değişirmi??

benimde ruh hastası bir kp ve kayınbirader vardı başımda oğlumun pipisi, geleceği ile ilgili ne hayalleri vardı. En son evladımın orasına burasına benden izinsiz dokunan orasını burasını acıtan pipisini poposuna dokunan olursa kim olursa olsun gider mahkemeye veririm dedim. geleceği ile ilgili konuştukların da da herkes kendi çocuğu ile ilgili hayal kursun dedim. kv arada büyüsün tatiller de bana yollarsanız dedi ben oğlumu hiçbir yere yollayamam kimse kusura bakmasın dedim ki ben onları hiç sevmem onlara sorarsan yüzüme güler arkamdan beni sevmezler yaşatmadıkları rezillik kalmadı. Gece gece sinirlerim bozuldu. ben 9 ay taşıyorum canımdan öte can olmuş bana evladım gelip karışacak vs ağzının payını alır oturur. Susmayın sustukça yüz buluyorlar.

O kadın sizin kayınvalideniz olmaktan önce çocuğun babaannesi. Kendi kanından, canından; ondandır. Bir de bakım mevzusu var. Eğer çok bakıyorsa doğal fazla fazla bağlanması. Ki ben aşırı bir durum göremedim. Kimileri var ki emzirmeye kalkışan, çocuğa kendine anne dedirtip esas annesine adıyla seslendiren, çocuğa anasına vurmayı öğretip fişekleyen... Böyle hastalıklı bir tip olsa anormal derim de, korumacı olması filan bir şey değil. Onu yedirme, zararlı vs diye sokaktan geçen teyzeler bile diyor. Bu yurdumuza has bir mesele. Bir çocuğa cümbür cemaat bakılırsa her kafadan ayrı ses çıkar, hatta bakmasalar da her kafadan ses çıkar.

Son düzenleme:
Kv her zaman kv dedir yapar mutlaka kaynanaligini Evet bende 7 yıllık evliyim bu görüşe katılıyorum iki çocuğum var kv gercekden değisdi yada ben degisdim bilmiyorum eskisi gibi tahammül edemiyorum kv deye cocuklarimi kendi çocuğu gibi yetiştirmeye hakimiyet kurmaya çalışıyor ben engel oluncada catisiyoruz ama yeri nde lafı sokuyorum yerini bilsin benim dogurdugum çocuk karışamaz sende simdiden mesafe koy saygı cercevesindede konuş

benimki değişikti bebek olunca değişikliklikte level atlamıştı niye bebek olunca panikliyo bu kaynanalar ki, hepsi rahatsız bunların vala

Çok haklısınız hanımlar..Çocuk olunca kv ler değişiyor gerçekten..Yada karisacaklari alan mı artıyor acaba.Çocuk yokken neyi taksinlar.cocuk olunca müdahale alanı artıyor.Ben genelde ılımlı biriyimdir alinmamda pek ama bakiyorum ılımlı ve yumuşak olunca daha çabuk herşeyi yüzüme söylüyorlar.Ya diorum asabi herşeyi yüzlerine söyleyen biri olsam daha mı iyiydi.5 yıldır kuralsız bir gelin olup herşeye tamam dediğim için kızıyorum kendime. şimdide itiraz etmek vveya aksi davranmak bana yakışmıyor icimde rahat etmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…