kayınvalideler hakkında düşünceler :)

pinklove0

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2015
632
232
103
31
kayınvaliniz için seviyorum ama şu huyunu hiç sevmiyorum dediğiniz şeyler var mı mesela kayınvalidem iyidir şöyle iyi huyları var ama bazı huylarınıda hiç sevmiyorum dediğiniz şeyler
yada kayınvalidem çok iyi hiç bi sorunum yok diyen var mı

Sevdiğim huyu hiçbişeye karışmaz
Burda sevmediğim huyu devreye giriyor, o kadar karışmaz ki, ilgisiz, sevgisiz, hiçbir bağı bağlantısı yok bizimle.
Dünyanın en sevgisiz insanı olmaya adaydır.
İki yüzlüdür, oynamayı sever, bu huyundan nefret ediyorum. Kısaca hiç sevmiyorum, ömrümce görmesem bu kadın nerde demem. Umursamazlığım sayesinde zirve yaptı.

kaynanayı napmalı, kaynar kazana atmalı

çok çektiğimden de değil, tutamadım kendimi

ben çok merak ediyorum kaynanamı kendi annem kadar hatta annemden bile çok seviyorum diyenlerin kaynanasıyla olan ilişkilerini hep garip gelmiştir o kadar anlayışlı kaynanalar varmı gerçekten kendini geliştirmiş

Bana lafı sözü yok, yüzüme de iyi de davranıyor. İçten sarılıyor bunları seviyorum. Kocam ayrı şehirde olduğu için geldiğinde hep onlarla birlikteyiz. Ve kocamın evini mesken tuttu gitmiyor. Onun yüzünden ben de gidemiyorum sinir oluyorum bu yüzden

yaa nesinden şikayetcisin keşke kaynanamda ilgisiz olsa biraz bizden uzak olsaa. benim kaynanam her dakka saniye salise bizimle olmak istiyor ve bu çok can sıkıcı hale geliyor keşke bizimkide ayda yılda bir arasa sorsa

benim daha bir kayınvalidem yok ama şimdiden ben bile sevmiyorum bdvdeki bunca kayınvalide konusu bilinçaltımda olmayan kaynanaya kin yarattı

yani çok istisna anlayışlı kayınvalide bulmak.. kayınvalide dediğin kendini geliştirmiş olgunlukta olcak ve empati yapmayı bilecek benim annem gibi olmalı kayınvalide

Severim kendi halindedir.
Bana karişmaz bisey demez gelip gitmez aramaz sormaz :)
Köyde yaşıyolar 2 3 haftada bi biz gideriz.
Yada byle dügün dogm günu veya hastane vs isleri olursa gelir ugrarlar okadar.
Gttigimiz zamanda pek bisey demez bazen kp desede mesala cocuga karissa sen karisma istedi gbi yapsin der.
Yemek yapjver va kizim der ki zaten o demeden ben yapmaya calirim cogu seyi.
Sonucta esimin ailesi ben nasil esim benm anneme babama saygili güler yuzlu davransin istersem oda ister elbette surat asmam hep gülerim onlarin yannda.
Hatta esimle tartissak bile onlarin yannda hc bsey yokmus gbi davranirim.
Onlarinda keyfni kacirp uzmek istemem.

çok zevk alıyorlar her dakika oğlu ve geliniyle olmaktan oğlan anneleri bunu henüz bende anlayamadım nasıl böyle hoşuna gider

Kotu huylari: Her zaman haklidir. Asla haksiz oldugunu kabul etmez. Insani cildirtma noktasina getirene kadar diretir. Önune makaleler koy profesorleri cagir konustur. Onlar ne bilir der. En son evet haklisin demek zorunda kalirsin. Ortada hicbirsey yokken surat asar trip yapar laf sokar. Kendi kendine konusur sana küfür eder sessiz sessiz. Yuzune soyleyince de ben oyle bisey demedim der yalan soyler.
Iyi huylari: .....

Guzl bir yani yok huyuda kendi gibi zaten o beni sevmez ben onu sevmem ..oohh misss ..kafam rahat uzakda sayiliriz ..:)

eee tabi saygı gösterirsin :) karışmıyolar gelip gitmiyolar bide her dakka sizle olsalar bence bu kadar anlayışlı olamazdın açıkcası benim suratım hemen düşüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…