o zaman zaten sevdiğin huyu sevmediğin huyunu siliyor bir sıkıntınız yok sizin :)Sevmediğim huyu sürekli fikri var, sevdiğim huyu fikirlerinde dayattırma yapmaz. Kendi çapında
kaynanayı napmalı, kaynar kazana atmalı
çok çektiğimden de değil, tutamadım kendimi
benimkide merhametlidir ama her saniye bizle olmak istemesi tüm iyiliklerini yok ediyorMerhametlidir
Ama cok konuşuyor arkadaş
Bide 3 demlik cay içer bi bardakta kalk kendin doldur kadın
Sevdiğim huyu hiçbişeye karışmaz
Burda sevmediğim huyu devreye giriyor, o kadar karışmaz ki, ilgisiz, sevgisiz, hiçbir bağı bağlantısı yok bizimle.
Dünyanın en sevgisiz insanı olmaya adaydır.
İki yüzlüdür, oynamayı sever, bu huyundan nefret ediyorum. Kısaca hiç sevmiyorum, ömrümce görmesem bu kadın nerde demem. Umursamazlığım sayesinde zirve yaptı.
benim daha bir kayınvalidem yok ama şimdiden ben bile sevmiyorumbdvdeki bunca kayınvalide konusu bilinçaltımda olmayan kaynanaya kin yarattı
hahahahHiç sevmem Para gözün teki
kayınvaliniz için seviyorum ama şu huyunu hiç sevmiyorum dediğiniz şeyler var mı mesela kayınvalidem iyidir şöyle iyi huyları var ama bazı huylarınıda hiç sevmiyorum dediğiniz şeyler
yada kayınvalidem çok iyi hiç bi sorunum yok diyen var mı
çok zevk alıyorlar her dakika oğlu ve geliniyle olmaktan oğlan anneleri bunu henüz bende anlayamadım nasıl böyle hoşuna giderBana lafı sözü yok, yüzüme de iyi de davranıyor. İçten sarılıyor bunları seviyorum. Kocam ayrı şehirde olduğu için geldiğinde hep onlarla birlikteyiz. Ve kocamın evini mesken tuttu gitmiyor. Onun yüzünden ben de gidemiyorum sinir oluyorum bu yüzden
eee tabi saygı gösterirsin :) karışmıyolar gelip gitmiyolar bide her dakka sizle olsalar bence bu kadar anlayışlı olamazdın açıkcası benim suratım hemen düşüyorSeverim kendi halindedir.
Bana karişmaz bisey demez gelip gitmez aramaz sormaz :)
Köyde yaşıyolar 2 3 haftada bi biz gideriz.
Yada byle dügün dogm günu veya hastane vs isleri olursa gelir ugrarlar okadar.
Gttigimiz zamanda pek bisey demez bazen kp desede mesala cocuga karissa sen karisma istedi gbi yapsin der.
Yemek yapjver va kizim der ki zaten o demeden ben yapmaya calirim cogu seyi.
Sonucta esimin ailesi ben nasil esim benm anneme babama saygili güler yuzlu davransin istersem oda ister elbette surat asmam hep gülerim onlarin yannda.
Hatta esimle tartissak bile onlarin yannda hc bsey yokmus gbi davranirim.
Onlarinda keyfni kacirp uzmek istemem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?