onlara sorsan onlar çok iyi biz kıymet bilmiyoruz suratsızısSevemiyorum
Eşim yapamazsa ben yapacağım ne yapayım. Bekliyorum düzelecek diye. İnşallah benim müdehaleme gerek kalmadan eşim halleder.patlasanda sonuç değişmiyor sen kenara çekil eşini öne at ona patla o onlara patlasın senin patlaman yıllarca unutulmaz oğlununkini unutuverir
hahahah bayıldım bu hikayeye
- gelin kaynana karşı karşıya oturmuşlar
kaynana ;
- gelin sen daha yenisin birbirimizin huyunu suyunu oturup
konuşarak anlayalım demiş.
gelinde ;
- tabi anne konuşalım demiş.
kaynana başlamış anlatmaya.
- aman kızım benim üç halim vardır dikkat et. saçıma gül
takmışsam;neşeli olurum. her yola gelirim.
kulağımın arkasına gül takmışsam havamda olmam. çok ısrarcı
olma.eğer ki yakama gül takmışsam sakın etrafımda dolaşma çok
sinirli olurum.
gelin kaynana lafını bitirince başlamış lafa;
- anne benim halim malim yoktur. bacak bacak üstüne atarım,
sigaramı yakarım,sen gülü nerene takarsan tak ben keyfime bakarım :laugh:
herkese kendi yaşadığı zor geliyor işte seninki dışardan bana güzel geliyor mesela sana zor.. bende kayınvalidem keşke bu kadar nişanlıma düşkün olmasaydı diyorum keşke ilgisiz olsa biraz.. her saniye bizle olmak istiyor hergün aramamı bekliyor devamlı gitmemi bekliyor bekliyorda bekliyor ... bence mesafe ve yılda bir görüşmek en güzeli
Aynen bende değilim ama böyle olanlar değerli.hahahah bayıldım bu hikayeyesüpermiş ama maalesef ben oyle rahat olamıyorum sigaramı yakıp umursamaz olsam keşke bende
bekleme boşuna bence :)Eşim yapamazsa ben yapacağım ne yapayım. Bekliyorum düzelecek diye. İnşallah benim müdehaleme gerek kalmadan eşim halleder.
Sende az değilsin abla nerde görsem böyle bir alıntı yapıyosun
- gelin kaynana karşı karşıya oturmuşlar
kaynana ;
- gelin sen daha yenisin birbirimizin huyunu suyunu oturup
konuşarak anlayalım demiş.
gelinde ;
- tabi anne konuşalım demiş.
kaynana başlamış anlatmaya.
- aman kızım benim üç halim vardır dikkat et. saçıma gül
takmışsam;neşeli olurum. her yola gelirim.
kulağımın arkasına gül takmışsam havamda olmam. çok ısrarcı
olma.eğer ki yakama gül takmışsam sakın etrafımda dolaşma çok
sinirli olurum.
gelin kaynana lafını bitirince başlamış lafa;
- anne benim halim malim yoktur. bacak bacak üstüne atarım,
sigaramı yakarım,sen gülü nerene takarsan tak ben keyfime bakarım :laugh:
ben çok merak ediyorum kaynanamı kendi annem kadar hatta annemden bile çok seviyorum diyenlerin kaynanasıyla olan ilişkilerini hep garip gelmiştir o kadar anlayışlı kaynanalar varmı gerçekten kendini geliştirmiş
Ne yapayım aklıma geliyor,siz de faydalanın istiyorum,fena mı yapıyorumSende az değilsin abla nerde görsem böyle bir alıntı yapıyosun
Geçende görümce kaşıktır karıştırır mı ne diyodun
Ben soğuk biriyim
Zamanla olan samimiyeti daha inandırıcı bulurum
Biri bana emri vakiler yapıp 'kızım' dedi mi cıks daha da buz olabilirim
Ben mesela 'siz' derim annecim cim cim diyemem ama saygıda kusurda etmemeye özen gösteririm
düzelmez düzelmez benim kayınvalidem oğluna aşık resmen :) ve tek başına oturmama gibi takıntısı var herkes her saniye onunla olsun otursun istiyor enteresanMesafe iyidir, severim. Ama bu da aşırı, herhangi biri gibi, anne veya kv gibi değil..
Asık surat,hal hatır sormak yok, muhabbet yok. Evine git, daral, bunal, delir geri dön, aynen öyle..
Sizinki de çok zor ama. Oğluna düşkün olmayı abartan kvalidelerden de hiç hazetmem
Nişanlına güveniyosan, takma kafana, zamanla herşey oturur rayına, valide hanım da biraz durulur
Tecrübe diyosun yaniNe yapayım aklıma geliyor,siz de faydalanın istiyorum,fena mı yapıyorum
Kimisi de kaynanam aramıyo sormuyo ilgilenmiyo diyo yaBen de öyle sonuna eklenen "cim"i bi türlü yapamıyorum ya. Hayır kendi anne babama da diyemiyorum. Ama mesela annecim yerine anneeeaaaaaa diye bağırsam bile samimiyetimi anlıyor onlar
Ne diyorsun uleyn bana yaşlı mı demek istiyorsunTecrübe diyosun yani
17 yıllık evliydin yanlış hatırlamıyorsam
Biz daha çömeziz tabi :)
bende çok soğuk biriyim.. saygılıyım fakat laçka olamıyorum sarılıp öpemiyorum vıcık vıcık.. nişanlıyız şuan anne demiyorum ve ismiylede hitap etmiyorum bişey demeden konuşuyorum sen siz kullanmıyorum mesela devamlı suratıma vururBen soğuk biriyim
Zamanla olan samimiyeti daha inandırıcı bulurum
Biri bana emri vakiler yapıp 'kızım' dedi mi cıks daha da buz olabilirim
Ben mesela 'siz' derim annecim cim cim diyemem ama saygıda kusurda etmemeye özen gösteririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?