- 26 Haziran 2018
- 163
- 48
- 13
- Konu Sahibi Bahtsiz_bedevi
Evli ya da nisanli değilim. Sevgilimin annesi ile de tanışmadim henüz. Ama simdiden bana cok iyi biri gibi geliyor. Tek oglu var belki de ondandir. Hep beni soruyordu filan sevgilime. Tatilde ben kötü bir sey yasadim hemen yanina git filan demis hatta ben de geleyim istersen demis. Arada cok uzak mesafe olmasina ragmen sevgilim yanımda oldu.
Hatta tatil dönüşü sevgilimle bana bir seyler yollamis bayagi ugrastirici seyler hatta.
Sizin bastan böyle iyi olup sonradan durumun değiştiği oldu mu ??
Ben hep arkadaslarimda bu durumu görürsem yumusama inanma acele etme derdim.
(Actigim diger konulardaki sorunlarin büyük bir kismini çözdük. Dediğim gibi ben de zor günler yaşıyordum sevgilimle uzaktaydik tatil olduğu icin. Kültür farkımız vardi bazi seyleri bilmiyordu mesela kina gecesinin salonda yapildigini bilmiyordu bu yuzden bile tartıştigimiz olmustu . Onlari çözdük yani merak edenler icin söylüyorum :) )
Hatta tatil dönüşü sevgilimle bana bir seyler yollamis bayagi ugrastirici seyler hatta.
Sizin bastan böyle iyi olup sonradan durumun değiştiği oldu mu ??
Ben hep arkadaslarimda bu durumu görürsem yumusama inanma acele etme derdim.
(Actigim diger konulardaki sorunlarin büyük bir kismini çözdük. Dediğim gibi ben de zor günler yaşıyordum sevgilimle uzaktaydik tatil olduğu icin. Kültür farkımız vardi bazi seyleri bilmiyordu mesela kina gecesinin salonda yapildigini bilmiyordu bu yuzden bile tartıştigimiz olmustu . Onlari çözdük yani merak edenler icin söylüyorum :) )