kayınvalıdelerıne hala anne dıyemeyenler biz ne yapacağizzz

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hiç demedim,hep siz dedim..İlla anne - baba demek gibi bir zorunluluk yok bence..İlerde gelinim ya damadım olursa da illa bana anne desin diye bir şartım olmaz..isterse teyze desin..No problem yani....kaydirigubbakcemile2

Hiç demedim,hep siz dedim..İlla anne - baba demek gibi bir zorunluluk yok bence..İlerde gelinim ya damadım olursa da illa bana anne desin diye bir şartım olmaz..isterse teyze desin..No problem yani....kaydirigubbakcemile2

Evet tatlım bana resmen baskı yapmışlardı anne-baba demem için.Çok safmışım çooooooook!

mrb kıslar bende nişanlıyım temmuzda düğünüm var aralıkta nişanlandım ama hala anne baba diyemiyorum v hiç içimdende gelmiyor. bikere zorunlu dedim ondada resmen kafamı duvarı vurdum yani kaydirigubbakcemile3 telefonla kayınvalidem aramıştı kayınpederimi sormam gerekti hal hatır meselesi okadar kısık sesle babam nasıl dedimki zar zor duydu ama bekliyoduki atladı hemen kaydirigubbakcemile3 ama hiç içimden gelmiyo anne ve baba yerine koyamadımki ben onları hele kayınvalideme anne diyesim hiç gelmiyo napcamm ben delikafadulden

evlilik , nişan ,söz hatta aday adayım bile yok ama anne-baba deme olayı kafamda nasıl büyüyo anlatamam delikafadulden benım bi annem bi babam var sengözlerimebaksanab onunkilere demyi düşünmüyorum oda benımkilere demesin sorun etmem :1closedeyes: zaten 4 aydır annem yok bundan sonrada hiç olmıcak mafoldumben

O kadar dogru ki bu dediklerin fakat bunu gelde buyuklere anlat "kendilerinden gecerler" (sozde) vay efenim el ne der alem ne der olacak is mi, eski koye yeni adet mi getiriyorsunuz vs laflarina sIkca rastlariz artik, bende dogru bulmuyorum esin annesine- babasina anne- baba hitabini, herkesin anacigi-babacigi bitanedir, benim kuzen de "teyze" der kayinvalidesine:smiley-cool:

bende teyze derim yaa..anne çıkmıyor ağzımdan..ama kayınvalidemi çook sewiorum ..yine diemiorum

Valla sevgılı aşamasındayız SıZ diyorum =))
Nişanlı sözlü olunca AYŞE ANNE derim oda mecbur kalınca onun dısında SıZ e devammm =)
Başkasına anne demek çok tuhaf :S
Gerçi annemın cok samımı bı arkdasına ahret anne dıyormuşuz küçükken halada öle devam ediyor =)

bende anneyi tek başına kullanmıyorum.arada trip atıo ama kimin umurunda.herkes hakettiğini yaşar

sizli bizli konuşuyorum ben.pamukşekeri çok güzel yazmış aynen katılıyorum kendisine.
haketmeleri lazım..

bende diyemiyorum...siz li bizli konuşuyom.nişanlım çok rahat söylüyor..diğer tarafta bekliyo...nişanlıma beni diyorlarmış.keşke söylesediye.ama ne yapayım çıkmıyor ağzımdan..

kayıncalidemi 5 senedir tanıyorum. Evliliğimde 2 seneyi bitirdim ama bir kere bile anne demedim. Diyemiyorum eşimle bu konuda anlaşma yaptım kimse kimseyi kasmayacak diye çok çok söylemem gerekirse hatun diyorum. Sizlerinde dediği gibi hakedene söyliceksin.:sm_confused:

Ben diyordum ama artık demiyorum. Hiç bişey demiyorum. Küstük kaydirigubbakcemile2

annemden başkasına anne. babamdan başkasına baba demek ne zor... ne kadarda sçma bişey bunu çıkaranı bir bulsam.. bende çok zor diyorum. agzımın içinde geveliyorum. aslında kayın validem iyidir ama. annemden başkasına çok zor oluyo beee. ah canım annem nasıl özledim...

8 senelik evliyim hiçbir zaman söyledim ortaya konuşuyorum genelde ilk zamanlarda çıkmamaıştı ağzımdan sonrasında zaten hiç olmuyor ama ben söylemekde istemedim, herkes o kadar özel bir kelimeyi hak etmiyor maalesef ama hak edene herhalde kolay ve istekli söylenir

kızlar neden kasıyorsunuz kendinizi içinizden geliyosa söylersiniz gelmiyosa zorlamayın doğal olmak en güzeli:lepi: zaten öz anne babamız değiller söylemek zorunda değiliz.

benimde kayınvalidem annem gibidir çok yakınız ama anne diyemiyorum.aslında demeyi çok istiyorum ama 2,5 sene oldu evleneli bundan sonra da anne demek zor geliyor.

Back
X