- 19 Ekim 2022
- 2.281
- 6.216
- 88
- 30
Haksızsınız.. Kv annenizi arayıp göz aydın etse ne etmese ne? Niye bu kadar önemli? Hayatta başka derdiniz yok galiba..Merhaba, yaklaşık 2 senedir evliyim. eş ailesiyle bir çok detay var ancak özetle son zamanlarda aramız gayet iyi gidiyoruz geliyoruz sorun yok yani. Benim ailemlede hiç sorun yaşamadılar ailem hiç pürüz çıkarmayıp karışmayan tipler. Eşimin ablası 1.5 sene önce doğum yaptı. Ben o sıralar eşimin ailesiyle sorunlar yaşıyordum küstüm bu sebeple annem onları aramamıştı sadece ben arayıp 5 dk geçmiş olsun vs demiştim ablasına sadece. Şimdi benim ablam doğum yaptı, ve annesi arayıp gözünüz aydın demedi.
Benim sorun etme sebebim bir sürü gerginlik küslük yaşandı ama her şeyi kapattım unuttuk küslük gerginlik bitti kaldı ki annemlerle hiç sorunları olmadı benim hatrıma 5 dk annemi arayıp geçmiş olsun diyebilirdi. Eşime bunu söylediğimde onlar aramamış dedi. Bana inanılmaz garip geldi o zamanlar yeni evli sayılırdık ve gergin bi zamandı şimdi hiç bir sorun Yokken bunu düşünmelerine inanılmaz taktım eşimle de sorın yaşamak istemiyorum ama bu duruma bozulduğumu bir şekilde belli etmek istiyorum. Sizce haksız mıyım çok canım sıkılıyor
Haksızsınız. Sizin taraf kendini ağırdan satsın, sıra onlara gelince peşinizden koşulsun istiyorsunuz.Merhaba, yaklaşık 2 senedir evliyim. eş ailesiyle bir çok detay var ancak özetle son zamanlarda aramız gayet iyi gidiyoruz geliyoruz sorun yok yani. Benim ailemlede hiç sorun yaşamadılar ailem hiç pürüz çıkarmayıp karışmayan tipler. Eşimin ablası 1.5 sene önce doğum yaptı. Ben o sıralar eşimin ailesiyle sorunlar yaşıyordum küstüm bu sebeple annem onları aramamıştı sadece ben arayıp 5 dk geçmiş olsun vs demiştim ablasına sadece. Şimdi benim ablam doğum yaptı, ve annesi arayıp gözünüz aydın demedi.
Benim sorun etme sebebim bir sürü gerginlik küslük yaşandı ama her şeyi kapattım unuttuk küslük gerginlik bitti kaldı ki annemlerle hiç sorunları olmadı benim hatrıma 5 dk annemi arayıp geçmiş olsun diyebilirdi. Eşime bunu söylediğimde onlar aramamış dedi. Bana inanılmaz garip geldi o zamanlar yeni evli sayılırdık ve gergin bi zamandı şimdi hiç bir sorun Yokken bunu düşünmelerine inanılmaz taktım eşimle de sorın yaşamak istemiyorum ama bu duruma bozulduğumu bir şekilde belli etmek istiyorum. Sizce haksız mıyım çok canım sıkılıyor
Ay demezlerse demesinler. Herkes kendine yakisani yaparMerhaba, yaklaşık 2 senedir evliyim. eş ailesiyle bir çok detay var ancak özetle son zamanlarda aramız gayet iyi gidiyoruz geliyoruz sorun yok yani. Benim ailemlede hiç sorun yaşamadılar ailem hiç pürüz çıkarmayıp karışmayan tipler. Eşimin ablası 1.5 sene önce doğum yaptı. Ben o sıralar eşimin ailesiyle sorunlar yaşıyordum küstüm bu sebeple annem onları aramamıştı sadece ben arayıp 5 dk geçmiş olsun vs demiştim ablasına sadece. Şimdi benim ablam doğum yaptı, ve annesi arayıp gözünüz aydın demedi.
Çünkü diğer bi evladıyla yaşayan ben varım. Ben onlara hiç bir sorunu hatırlatmıyorum gidiyorum güzellikle onları evime davet ediyorum hiç demiyorum bana da bu yapılmıştı
Benim aileme kin güden bana gütmüş sayılır demek ki bende unutmamalıymışım
Aman boşver…Eşinle iyiysen yeter her aile çocuğunu düşünmüyor maalesef boşanmalar hep eş ailesi yüzünden herkes ettiğini yaşasın.
Kucağınızda çocuğunuz varken saçınızı yolan, döven koca yılan değil kaynana yılan. Daha 1 ay önce konu açtınız. Ne çabuk düzeldi her şey yoluna girdi? Dayak yediğim adamın annesi onu yapmış bunu yapmamış önemsemezdim heralde. Konuyu kapatmayıp uzatırsanız, kocanız durduk yere yapışır yine saçınıza başınıza. Kafanızda çözüp kapatmanız isabet olmuş.Kaynana çünkü yılan olmak zorundateşekkür ederim yorum yazan herkese ben kafamda çözdüm sorunu
Ooo ne büyük yetenek ne oldu önemli biri gibi hissettin mi egon falan mı tatmin olduKucağınızda çocuğunuz varken saçınızı yolan, döven koca yılan değil kaynana yılan. Daha 1 ay önce konu açtınız. Ne çabuk düzeldi her şey yoluna girdi? Dayak yediğim adamın annesi onu yapmış bunu yapmamış önemsemezdim heralde. Konuyu kapatmayıp uzatırsanız, kocanız durduk yere yapışır yine saçınıza başınıza. Kafanızda çözüp kapatmanız isabet olmuş.
Annenin olgun davranıp aramamis o yüzden de kimseden bunu bekleyemez. Çok değişik bir kafa yapınız var o yüzden kayınvalideniz ve eşinize sabır diliyorumYok onlarda görüşmez normalde ama yine de hiç sorun yaşamadığı birisi bir telefon açabilirdi. O sıralar ben daha 4 5 aylık evliydim ağlayıp duruyordum ve eşimin ailesi yüzünden di konu annem arayamazdı istese bile abes olurdu
Yetenekten ziyade olayları bütünüyle değerlendirme diyelim ona. Asıl sorunu görmeyip kırıntılarla ilgilenenleri malesef iyi hatırlıyorum. Önemli olmaya öyle görünmeye ihtiyacım yok. Eş ailesi şunu bunu yapıyor diye bir şey yok; bizzat eş yapıyor, yaptırıyor, yapanlara da arka çıkıyor. Size hemen cevabı yapıştırmış, senin annen de aramamış demiş. Annesine "geçmişi unutalım, kin gütmeyelim büyüklük bizde kalsın, o da benim annem sayılır arayalım" dememiş değil mi?Ooo ne büyük yetenek ne oldu önemli biri gibi hissettin mi egon falan mı tatmin oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?