- 3 Şubat 2018
- 25.956
- 111.702
- 598
Zamanında ben küstüm ve annemlerdeydim ve ailesi evlerine aldığı eşyaların taksitlerini bize yıkmıştı konu buydu ben sürekli ağlıyordum annem ne yapacaktı arayıp gözünüz aydın mı dicekti ne alaka derlerdi
Doğru işler düzelince hatta ben anneme şey demiştim bir hediye alalım da verelim sonra yine kaynamıştı yapmadık yapamadık ya da yapmamayı tercih ettik onlarda böyle yaptı şimdi anladım işteTaksitleri size yikabilmislerse bu esinizin sucu. Anneniz yinede aradaki dialogu bozmamak adina gözünüz aydin diyebilirdi. Sizde görümcenizi aramissiniz sonucta. Anneniz aramamayi secmis. Onlarda simdi aramamayi seciyor, cünkü böyle durumlarda gösterilen davranislar unutulmuyor. Anneniz onlarin torununu yok saymis. Onlarda sizin yegeninizi yok sayiyor. O yüzden aile büyükleri ortaya cikan her drama atlamamali, cünkü sizler barisirsiniz bir sekil, ama onlarda izler kaliyor iste
Valla bende nefret ediyorum biraz da benim annem soğuk bi kadın özgüvensiz öyle konuşmayı falan pek beceremez o günlerde arayamazdı ama sonradan bi hediye alabilirdi şimdi düşününce mantıklı geldi onlar yapmadı hâliyle oda yapmadı meseleyi uzatmıycamKonunuzu sizce haksız mıyım diye sorarak sonlandırmışsınız ve herkes haksız olduğunuzu söylemiş ama hala haklılığınızı savunuyorsunuz. Olayları hep çift taraflı dinlemek gerektiğine güzel bir örneksiniz bence. Siz biseyleri unutup onları affettiginizi söylüyorsunuz ama bence tam tersi. Hazmedemediginiz çok şey var ve açık arıyorsunuz. Kaynananizin yerinde olsam birebir aynı şeyi yapar ve annenizi aramazdım. Kin gütmekten de değil gerek duymazdim. Siz bişeylerin düzeldigini düşünüyor olabilirsiniz ama karşı tarafın içinde kalan şeyler olabilir veya sadece gerçekten önemsememiş ve araması gerektiğini dusunemememistir. Şu aradın aramadın muhabbetlerinden oldum olası nefret etmisimdir.
Sanırım konuyu eksik yazdım. O zamanlar 4 aylık evliydik ve ailesi sebepli kavga etmiştik ben annemlere gitmiştim sürekli ağlıyordum annemlerde kalıyordum eşim şehir dışına gitmişti. Babası bir şey yapmıştı çok uzun olacağı için anlatamıyorum. Ben annemlerde sürekli ağlarken ailesiyle gerilmişken annem arayamazdı garip dururdu
Sizin haklı olmanız, benim haklı olmam olayı değiştirmiyor.Nasıl ilgilenmiycem balkona çıkıyorum onları görüyorum 3 güne bir kızıyla birlikte onlarda zaman geçiriyorum çocuğuma annesi bakacakmış ben işe dönünce her şeyi bekliyorlar benden ama benimle uğraşıyorlar ne kadar zoruna gitse de ben onun geliniyim annemin hiç bir kaybı olmaz aramazsa aramasın zaten onlar umursamadı ama ben taktım
Kendide unutmamış ki en ufak bir şeyde kustu herşeyiKonunuzu sizce haksız mıyım diye sorarak sonlandırmışsınız ve herkes haksız olduğunuzu söylemiş ama hala haklılığınızı savunuyorsunuz. Olayları hep çift taraflı dinlemek gerektiğine güzel bir örneksiniz bence. Siz biseyleri unutup onları affettiginizi söylüyorsunuz ama bence tam tersi. Hazmedemediginiz çok şey var ve açık arıyorsunuz. Kaynananizin yerinde olsam birebir aynı şeyi yapar ve annenizi aramazdım. Kin gütmekten de değil gerek duymazdim. Siz bişeylerin düzeldigini düşünüyor olabilirsiniz ama karşı tarafın içinde kalan şeyler olabilir veya sadece gerçekten önemsememiş ve araması gerektiğini dusunemememistir. Şu aradın aramadın muhabbetlerinden oldum olası nefret etmisimdir.
Doğru işler düzelince hatta ben anneme şey demiştim bir hediye alalım da verelim sonra yine kaynamıştı yapmadık yapamadık ya da yapmamayı tercih ettik onlarda böyle yaptı şimdi anladım işte
Yani. Bosuna uzatmayin. Esizlendi durum. Baktiniz böyle durumlar hala devam ediliyor o zaman kendi mesafenizi ona göre ayarlarsiniz. Ama siz simdi olay cikartsaniz sizi haksiz cikartilar üstüne yine huzursuzluk olur. Bu arada gözünüz aydin. Allah yegeninizi anali babali büyütsün insallah
Yani. Bosuna uzatmayin. Esizlendi durum. Baktiniz böyle durumlar hala devam ediliyor o zaman kendi mesafenizi ona göre ayarlarsiniz. Ama siz simdi olay cikartsaniz sizi haksiz cikartilar üstüne yine huzursuzluk olur. Bu arada gözünüz aydin. Allah yegeninizi anali babali büyütsün insallah
Üzüldüm sizin için şuan da daha iyidir durumlar inşallah keşke herkes mutlu olsa ama evlenince maalesef sadece eşe değil tüm sülalesine katlanıyor insanSizin haklı olmanız, benim haklı olmam olayı değiştirmiyor.
Ben görümcemin bana yaptığı konuşmayı size yazsam ağzınız açık kalır.
Ben ayrıca çok travmatik şeyler yaşadım.
Sağlığımdan oldum.
Gerginlikten kaslarım kasıldı açılmadı, doktor doktor gezdim. Uygulanmayan tedavi kalmadı. Banamısın demedi.
Sol kolumu bu sene daha rahat kullanabiliyor ki kaç sene geçti uzerinden.
Kafaya taksam ne olacak taktım eline ne geçti, sağlığımdan oldum…
Konu burda haklı olmanız, sizinle uğraşmaları değil ki.
Annen aramaz ise kv’n de aramaz.
Onlarda diyor ki beni aramadılar bende aramam.
Evet bişeyler yaşanıyor ama onlarda bana yapılmadı bende yapmam deme hakkına sahipler..
Kaynana çünkü yılan olmak zorundaSiz yapınca ben ağlıyordum bilmem ne kayınvalide aramayınca kara çalı, yılan kaynanabu kadar insan yazmış şapkayı çıkarıp önüne koy bir düşün bakalım?! Ben beni sayıp aramayanı niye arayayım.
Üzüldüm sizin için şuan da daha iyidir durumlar inşallah keşke herkes mutlu olsa ama evlenince maalesef sadece eşe değil tüm sülalesine katlanıyor insan
Haklı haksız konusuna girmicem yani kendince haklı kayınvalideniz ama Vay be 1.5 sene önceki şeyi unutmamış ve oda size aynısını yapmış nasıl bir kin arkadaş açıkcası bana garip geldi ya 1.5 sene önceki şeye karşılık onun da öyle yapması Allahım nasıl yaşıyoruz bide çok merak ettim kayınvalideniz hangi burç acabaMerhaba, yaklaşık 2 senedir evliyim. eş ailesiyle bir çok detay var ancak özetle son zamanlarda aramız gayet iyi gidiyoruz geliyoruz sorun yok yani. Benim ailemlede hiç sorun yaşamadılar ailem hiç pürüz çıkarmayıp karışmayan tipler. Eşimin ablası 1.5 sene önce doğum yaptı. Ben o sıralar eşimin ailesiyle sorunlar yaşıyordum küstüm bu sebeple annem onları aramamıştı sadece ben arayıp 5 dk geçmiş olsun vs demiştim ablasına sadece. Şimdi benim ablam doğum yaptı, ve annesi arayıp gözünüz aydın demedi.
Benim sorun etme sebebim bir sürü gerginlik küslük yaşandı ama her şeyi kapattım unuttuk küslük gerginlik bitti kaldı ki annemlerle hiç sorunları olmadı benim hatrıma 5 dk annemi arayıp geçmiş olsun diyebilirdi. Eşime bunu söylediğimde onlar aramamış dedi. Bana inanılmaz garip geldi o zamanlar yeni evli sayılırdık ve gergin bi zamandı şimdi hiç bir sorun Yokken bunu düşünmelerine inanılmaz taktım eşimle de sorın yaşamak istemiyorum ama bu duruma bozulduğumu bir şekilde belli etmek istiyorum. Sizce haksız mıyım çok canım sıkılıyor
Çok iyi yapmışMerhaba, yaklaşık 2 senedir evliyim. eş ailesiyle bir çok detay var ancak özetle son zamanlarda aramız gayet iyi gidiyoruz geliyoruz sorun yok yani. Benim ailemlede hiç sorun yaşamadılar ailem hiç pürüz çıkarmayıp karışmayan tipler. Eşimin ablası 1.5 sene önce doğum yaptı. Ben o sıralar eşimin ailesiyle sorunlar yaşıyordum küstüm bu sebeple annem onları aramamıştı sadece ben arayıp 5 dk geçmiş olsun vs demiştim ablasına sadece. Şimdi benim ablam doğum yaptı, ve annesi arayıp gözünüz aydın demedi.
Benim sorun etme sebebim bir sürü gerginlik küslük yaşandı ama her şeyi kapattım unuttuk küslük gerginlik bitti kaldı ki annemlerle hiç sorunları olmadı benim hatrıma 5 dk annemi arayıp geçmiş olsun diyebilirdi. Eşime bunu söylediğimde onlar aramamış dedi. Bana inanılmaz garip geldi o zamanlar yeni evli sayılırdık ve gergin bi zamandı şimdi hiç bir sorun Yokken bunu düşünmelerine inanılmaz taktım eşimle de sorın yaşamak istemiyorum ama bu duruma bozulduğumu bir şekilde belli etmek istiyorum. Sizce haksız mıyım çok canım sıkılıyor
Yav abla tam sindirdim haklılar dedim şimdi yazacak şey mi bu bende buna çıldırmıştım işteHaklı haksız konusuna girmicem yani kendince haklı kayınvalideniz ama Vay be 1.5 sene önceki şeyi unutmamış ve oda size aynısını yapmış nasıl bir kin arkadaş açıkcası bana garip geldi ya 1.5 sene önceki şeye karşılık onun da öyle yapması Allahım nasıl yaşıyoruz bide çok merak ettim kayınvalideniz hangi burç acaba
Eşinle iyiysen yeter her aile çocuğunu düşünmüyor maalesef boşanmalar hep eş ailesi yüzünden herkes ettiğini yaşasın.O zamanlar beni maf ettiler. O kadar beklemediğim şeyler yaşadım ki.
İnanılmazlardı
Şu an hiç kimse ile görüşmüyorum.
Boşver takma.
Kendini ezdirme, maalesef bizim coğrafya dişli olandan kendini geri çekiyor. Hak ettikleri ne varsa hakkını ver.
Ama yapmadıklarınızı karşı taraftan beklemeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?