Bana cok sacma geldi ne demek yaa.bence kv baska da gorustuklerin olabilir arkadaslarin tsbiki olacak hefkes yasitiyla daha iyi anlasir
Eskiden komşuluk ilişkileri çok iyiymiş. Çünkü insanlar daha temiz kalpliymiş. Ama şimdi devir epey değişti. Benim yaşadığım yerde komşuluk ilişkisi sıfır ve yakın çevremizde görüşebileceğimiz hiç kimse yok. Ama dert etmiyoruz. Mesele komşuda değil, mesele insanda. Normal bi arkadaşınla bile mesafe çizgini biraz aşsan hemen çıkar mahsülü münasebetlerine giriyor. Kayınvalideniz belki çok samimi olursanız herhangi bir şekilde zarar görürsünüz diye endişe ettiğinden karışıyordur. Bana kıskançlık gibi gelmedi. Ben böyle düşündüm.
hiç takma bence. bariz kıskançlık yapmış. muhtemelen eşini de dolduracaktır bu konuda..
Bende bunda çekememezlik kıskançlık göremedim, malum devir kötü, yeni tanıştığınız insanlara karşı uyarmak istemiştir. 30 küsür yaşa geldim, annem hala beni konu komşu arkadaş konusunda uyarır.
Bende bunda çekememezlik kıskançlık göremedim, malum devir kötü, yeni tanıştığınız insanlara karşı uyarmak istemiştir. 30 küsür yaşa geldim, annem hala beni konu komşu arkadaş konusunda uyarır.
İşi bırakınca evde sıkılırsın konu komşu işleri çok olur da ilk anda kimseye güvenme derim. Türlü türlü insan var. Ben bunu kıskançlık olarak görmedim herkesle samimi olunmaz oralara gelmişsin belki kayınvaliden olabilecek tehlikelere karşı uyarıyor. Biraz tarzınız sanki saf kötü seyleri göremeyen bir yapıdasınız gibi geldi bana.
Tabi ki kv tecrubesu yok ben yas itibariyle zaten ama her insanla konusacak ve gelip gidicek kadarda saf degilim ama insan herseyin altindada kotu bisey cikarmamasi lazim bide aman herkesden zarar gelir diye kendimi eve mi kapatim? Dikkatli davranarak insan kendisine bir kac arkadas edine bilir birde ben gurbete yasiyorum allah gostermesin ama acil bi durumda kapisini calacak bi insan olsun istiyorum
Eve kapatma tabi de konu komşu vs dikkat edilmesi gereken nokta. Tanışmadan kimseyi bilemez insan.
Bende ailemden arkadaşlarımdan ayrı bi şehire geldim seni çok iyi anlıyorum. Benim de karşı komşum çok iyi bi kadın çok severim başka arkadaşım vs kimse olmadığı içinde çok sevinmistim böyle bi komşum olduğum için bi kere kayinvalidme bahsetmiştim karşı komşum çok iyi bir kadın demistim o günden beri paranoyak gibi devamli soruya komşun napıyo gorusuyor musunuz ama devamli... Bi keresinde de alakasız bi yerde içinde kalmış patlattı başladı saydirmaya yok efendim senin komşuların senin arkadaşların senin çevren sen böylesin şöylesin diye (arkadaşların çevrenin komşuların diye abarttigi sadece karşı komşum var başka kimse yok)..Biz küçük bi şehirde yaşadığımız için öyle güven problemi de yok komşumuz yedi sülalesi bütün memleket tanıyor. Senin kayinvaliden de aynı zihniyet bence sorun komşuna guvenmemesi falan değil tamamen cekememezlik kıskançlık .. sana tavsiyem komsunmu olur Arkadasin mi olur pek bahsetme eşini de tembihle, komşunla olan ilişkinin detaylarını bile bilmek zorunda değiller. Yoksa her seferinde daha rahatsız edici boyutta cekemeyebilirler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?