kayinvalidem arkadasliklarima karisiyo?

Kadın kıza dikkatli ol çok iyi tanımadan samimi olma vs. Dememiski direk gitme görüşme tarzında konuşmuş. İnsanları kötü olabilme ihtimali yüzünden kapalı bi kutu da yasayamiyacagimiza göre herkesin arkadaş çevre dostu vs bunlara ihtiyacı var kız bilmediği bir şehre gelmiş kimseyle görüşmeden nasıl bir takım arkadaşlar edinebilir ki? Temkinli ol demek ayrı şey gitme görüşme demek ayrı şey bence

Cok haklisin kotu niyetli insanlarda var tabi onlari ayirmak lazim dikkatli olmak lazim ama kv ogut verir gibi konusmadi aciklama getirmeden gitmiceksin ve onlarda fazla gelmicekler dedi

Cok sagol benim derdimi benden daha iyi anlatmissin inan ki insan hic bir yere gidip gelmedigi zaman konusmayi bile unutuyo el elden ustundur belki ben komsumdan birseyy ogrenirim belkide o benden

Valla canım ben de 1 senenin sonunda dank etti eskiden saf saf gider herseyimi anlatırdim ama sonra onların anlattıklarımi nerelere çektiğiklerini önüme nasıl sunduklarını defalarca yasayinca ben de bir dur dedim. İnsan kendi ailesi annesi gibi görüyor öyle zannediyor başta ama sonra öyle olmadığını görünce ister istemez bişiler değişiyor. Zorla çakal yapıyorlar insanı:)

Sen kendin soyluyosun ya tarzindan ve elektrigibden diye bende ondan anladim zaten yoksa kendi kendime hayal kurmuyorum ben anlatirken sinirleniyo suratt asarak konusuyo ,, kizim dikkat et sirini verme once iyi bi tani,, filan demiyo kadin hic evime gelmeden evine koyma diyo tanimadan yargiliyo neden peki boyle yapiyoo benim annemde diyo dikkatli olmami

canm ya ayni olayi bende yasadim benim kaynanamda aynisi yapti karsi komsumdu benim hemen duydu o söyle biri böyle biri falanda flanda anammm basimi sisirmisti ..benim karsi komsu benden büyüktü ama zaten bende cok isinmamistim mrb, mrb baska bisi yoktu zaten .ama kaynanam saolsun bi tek komsuya yada arkadasa deilki herseyime karsiyor :) normal degil ayni bende gurbetteyim.. bos ver desin zaten sen bikac görüsmeden sonra komsunun nasil biri oldugunu anlarsin.. yalniz kalmaktan da iyidir emin ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…