kayınvalidem bana bıçak çekti!

janet_

Zombican'ın annesi
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2010
1.518
0
66
İzmir
daha bir sene bile olmadı evleneli oglunu kıskanmaktan hayatımı zindan ediyordu şimdide hamile oldugumu ögrendi ,resmen bıcagı aldı eline öldürmeye teşebbüs etti allahım korudu benide bebegimide

hamile oldugumu ögrendi zaten oglunu benimle paylaşamayan bir insan bu seferde bebek geliyo diye kıskançlıgından bıcagı aldı eline birde çalıştıgım şirkete geldi ögle arası kimsede yoktu allahım canımı zor kurtardım ruh hastası psikojik deli zaten

hamile oldugumu ögrendi zaten oglunu benimle paylaşamayan bir insan bu seferde bebek geliyo diye kıskançlıgından bıcagı aldı eline birde çalıştıgım şirkete geldi ögle arası kimsede yoktu allahım canımı zor kurtardım ruh hastası psikojik deli zaten

söylemedin mi eşine???

aaaa inanamıyorum ya böle bişey nasıl olur...
madem cok kıymetliymiş oğlu dizinin dibinde oturtsaymış..
Allahım sen bu konu sahibini koru...

çok korkuyorum yine zarar vermeye kalkacak diye evliligimi çekilmez hale getirdi eşimde anası oldugu için birde psikolojisi bozuk diye üzerine fazla gitmiyo işinede geliyo ne yapıcamı bilemiyorum akıl verin bana lütfen

böyle bir şeyın bahanesı yok ben olsam dırek gıder polise şikayet ederdim eşim eger çözum bulamıyorsaa tabikii!

annesi olduğu için bişey diyemiyor ne demek yaa.

ya sana bişey olsaydı, ne biçim adam ne biçim anne!

allah korumuş arkadaşım.

kocanla ciddi bi şekilde kounş ve annesini doktora götürmesini söyle. yarın öbürgün bebeğin doğuncada ona zarar vermeye kalkar allah korusun..

çok korkuyorum yine zarar vermeye kalkacak diye evliligimi çekilmez hale getirdi eşimde anası oldugu için birde psikolojisi bozuk diye üzerine fazla gitmiyo işinede geliyo ne yapıcamı bilemiyorum akıl verin bana lütfen

kusura bakma ama, eşinde az değilmiş, sen öyle bir şey yapsan anasına napar sana sence??? annesıne idare et anne pıskolojısı bozuk-mu der??? bence sana yazık olmuş..eşinde arkanda durmuyormus..yandın sen..bu kaynana senı verem eder..alah yardımcın olsun :(

daha bir sene bile olmadı evleneli oglunu kıskanmaktan hayatımı zindan ediyordu şimdide hamile oldugumu ögrendi ,resmen bıcagı aldı eline öldürmeye teşebbüs etti allahım korudu benide bebegimide

eşiniz üstüne gidemiyor mu????

(allah korusun) sizi öldürmesini mi bekliyor :37:

Son düzenleme:
bana ekmek bıcagını çekip üstüme geldiginde tel elimdeydi aradım elimi bıcak aldı gel çabuk diye oda işteydi hemen çıkmış geldi o gelene kadar zaten gitti kendimi arabanın altına atıcam diye diye gitti oglunada söylemiş gitti annesini aramaya sokaklarda allah belasını versin ,sonrada gelmişde eşim bana ne dese begenirsiniz annemi çagırıyım oturun konuşun neyse derdiniz anlaşın?ikinci şok daha benim artık o kadınla işim bitti dedim ha sende beni istemiyosan aç davanı boşa beni dedim

Buraya konu açacağınıza gidin polise şikayet edin.

Eşine söyle bıçak çektiğini. Hey Allah ım. Az gözünüzü açın öldürmesini mi bekliyorsun sen?

Kamera yokmu senin işyerinde?

Ne yapıyorsan çabuk yap.

Şakaya gelmez.

evet bebegimede zarar vermeye kalkar eminim o yüzden aldırmayı düşünüyorum ve boşanmayı sevdigim halde ama kocam annesine erkek gibi karşısına geçip napıyosun sen diyemiyor

olayı biraz açsanız niye bıçak çekti altında yatan neden ne hiçbirşey anlamadımki yorum yazayım. deli bile olsa sebebi vardır kendince. hem eşin niye seni korumuyor ki. na yani seni bıçaklasa o zamanda yarana bez bastırıp oturun konuşunmu diyecekti

evet bebegimede zarar vermeye kalkar eminim o yüzden aldırmayı düşünüyorum ve boşanmayı sevdigim halde ama kocam annesine erkek gibi karşısına geçip napıyosun sen diyemiyor

hemen boşa bence..annesıne napıyorsun dıyemıyorsa zor iş bu....yıpranır gidersin arkadasım...annesı beynını bı yıkar, bı ıftıra atar sana, sonucta erkek mılletı ve anne sözü dinliyor, yanarsın valla, kurtar yakanı yazık sana..kadın bıcak cekıyorsa daha neler yapar allah bilir

bana ekmek bıcagını çekip üstüme geldiginde tel elimdeydi aradım elimi bıcak aldı gel çabuk diye oda işteydi hemen çıkmış geldi o gelene kadar zaten gitti kendimi arabanın altına atıcam diye diye gitti oglunada söylemiş gitti annesini aramaya sokaklarda allah belasını versin ,sonrada gelmişde eşim bana ne dese begenirsiniz annemi çagırıyım oturun konuşun neyse derdiniz anlaşın?ikinci şok daha benim artık o kadınla işim bitti dedim ha sende beni istemiyosan aç davanı boşa beni dedim

Kadın size bıçak çekti, eşiniz oturun güzel güzel konuşun anlaşın mı diyor? Konuşmamak için daha büyük bir gerekçe mi lazım? Seni öldürmesi gibi vs mesela? Allah korusun..

Back
X