kayınvalidem bana bıçak çekti!

evet bebegimede zarar vermeye kalkar eminim o yüzden aldırmayı düşünüyorum ve boşanmayı sevdigim halde ama kocam annesine erkek gibi karşısına geçip napıyosun sen diyemiyor

Bu öyle basit bir gelin kaynana tartışması değil, cana kastetmiş, suç işlemiş. Eşinizle bu şekilde konuşmalısınız. can güvenliğim tehlikede ya sen önüne gec ya da ben savcılığa gidiyorum deyin

kısaca yazıyım hamile oldugumu pazar günü ögrendim pazarteside arkadaşımla birlikte doktora gittim hava çok soguktu onunda arabası vardı ben seni götürürüm dedi gittik.eşimin annesidede eşimle o gün telefonda konuştugunda benim hastaneye gittigimi söylemiş akşamına da biz eve giderken markette karşılaştık kayınvalidemle o aradada doktor seçme konusunda kararsız konuşuyoduk bu salak eşim anasına sordu hangi doktora gitsek diye buda tabi başladı bagırmaya doktora digerken bana söylemiyosnuzda şimdimi yardım istiyosunuz dedi bende kızdem neden soruyosun diye sonra hadi çıkalım marketten dedim sonra vayyy sen beni oglumdan soguttun aldın elimden daha ne istiyosunn ogluma büyümü yaptırdında sana kızmıyo hiççç allahım neler neler rezilligimiz diz boyu çıktık eve geldik telefonlarımız çalıyo sürekli bir beni bir eşimi arıyo tehdit ediyo öldürürüm ayırırım falan filan sen kimsin? bende kapattım telefonları eşimin bu durumda bile annem haklı demesine iyice çileden çıktım kavga üstüne kavga nişanlıykende beni istemedi oglumu elimden aldın diye ama bu kadar noktaya gelecegini bilsem asla evlenmezdim zaten olayın sabahınada işyerime baskın yapmaya gelmiş sonra sinir kriiz geldi saldırıda saga sola mutfaga gitti aradı taradı ekmek bıcagını aldı yürüdü üztüme koştum kapıyı kapattım eşimi aradım işteee

çok korkuyorum yine zarar vermeye kalkacak diye evliligimi çekilmez hale getirdi eşimde anası oldugu için birde psikolojisi bozuk diye üzerine fazla gitmiyo işinede geliyo ne yapıcamı bilemiyorum akıl verin bana lütfen

cnm senin ailen yok mu????

iyi de bugüne kadar daha radikal kararlar neden alamadınız? hamile kaldınız diye bıçak çeken, evlendiğiniz gün yas tutmuştur, matem ilan etmiştir. yani altyapısında beklenen bi durummuş. bunca süredir mesafe koymak adına sizi rahatsız etmemesi adına ne yaptınız?
ayrıca eşiniz ayrı bi modelmiş, anne bıçak çekecek önerisi oturun konuşun. ne kadar saçmalayabileceğini ölçmek istedi sanırım.

kısaca yazıyım hamile oldugumu pazar günü ögrendim pazarteside arkadaşımla birlikte doktora gittim hava çok soguktu onunda arabası vardı ben seni götürürüm dedi gittik.eşimin annesidede eşimle o gün telefonda konuştugunda benim hastaneye gittigimi söylemiş akşamına da biz eve giderken markette karşılaştık kayınvalidemle o aradada doktor seçme konusunda kararsız konuşuyoduk bu salak eşim anasına sordu hangi doktora gitsek diye buda tabi başladı bagırmaya doktora digerken bana söylemiyosnuzda şimdimi yardım istiyosunuz dedi bende kızdem neden soruyosun diye sonra hadi çıkalım marketten dedim sonra vayyy sen beni oglumdan soguttun aldın elimden daha ne istiyosunn ogluma büyümü yaptırdında sana kızmıyo hiççç allahım neler neler rezilligimiz diz boyu çıktık eve geldik telefonlarımız çalıyo sürekli bir beni bir eşimi arıyo tehdit ediyo öldürürüm ayırırım falan filan sen kimsin? bende kapattım telefonları eşimin bu durumda bile annem haklı demesine iyice çileden çıktım kavga üstüne kavga nişanlıykende beni istemedi oglumu elimden aldın diye ama bu kadar noktaya gelecegini bilsem asla evlenmezdim zaten olayın sabahınada işyerime baskın yapmaya gelmiş sonra sinir kriiz geldi saldırıda saga sola mutfaga gitti aradı taradı ekmek bıcagını aldı yürüdü üztüme koştum kapıyı kapattım eşimi aradım işteee

hemen boşan.o adamdan hayır gelmezzz...

Böyle bir tartışma için hamile kadını bıçaklamak teşebbüsünde bulunan, daha büyüğü için teşebbüs boyutunu aşar, işi icraate döker..

inanamıyorum!!!
torunu olacak diye seni başının üstünde taşıması lazım!!! :20:
ne insanlar var yaaaa!!
eşine söyle bence. dikkat et kendine ve bebişine :49:

çok bahtsızmışım evlenirken seni kimseye ezdirmem demişti benim ailem başka şehirde sevdim evlendim başka şehre geldim evlendigim günden beri yapmadıgı kalmadı bana allah versin onun cezasını

madem eşinizden de destek alamıyorsunuz,şikayetçi olun kadından..

yok mu işyerinizin kamera kayıtları falan,böyle durup düşünmekle olmaz ...

çok bahtsızmışım evlenirken seni kimseye ezdirmem demişti benim ailem başka şehirde sevdim evlendim başka şehre geldim evlendigim günden beri yapmadıgı kalmadı bana allah versin onun cezasını

Bu söyleyeceğim için kimse beni kınamasın ama, psikopat bir kayınvalide ve onun eteğinden çıkamamış bir koca ile yola devam etmektense çocuğu aldırsan daha sağlıklı sanki :26:

korunuyoduk aslında bende anlamadım nasıl oldu çekecegin varsa çekiyosun benim gibi

ay inamıyorumm çocuğuna ne diye kıyorsun:45: yaa.çocuk katilimi olcan bide.
canım bu ciddi bi mesele yani burda ne kadar yorum yazısada kayınvalidenin aklı yerine gelmicek.ya tedavi olacak yada ne bilim polise falan gitseydin

ay inamıyorumm çocuğuna ne diye kıyorsun:45: yaa.çocuk katilimi olcan bide.
canım bu ciddi bi mesele yani burda ne kadar yorum yazısada kayınvalidenin aklı yerine gelmicek.ya tedavi olacak yada ne bilim polise falan gitseydin

öyle suçlamalarda bulunmayın
bu kendisinin şahsi kararıdır
çocuk katilide ne demek

polise gitsem o gün beni yaşatmaz artık deli yani bildiginiz deli bilmiyorum bilmiyorum yardıma ihtiyacım var

Back
X