kayınvalidem bana bıçak çekti!

daha neler okuyacağım burda inanamıyorum.canım eşin annesi için bir çözüm bulamıyorsa sen gerekeni yap git şikayetçi ol bu her kaynan gelin arasında olan basit bir didişme değil ki.kadın sana bıçak çekmiş yarın daha kötüsünüde yapabilir.sakın suskun kalma

nasıl bişeydir bu böyle ya bence hiç zaman kaybetmeden polise gitmelisin,ayrıca eşinin tutumuda hiç sağlıklı değil

yuh yani bunlara neden katlanıyosunuz?sizin bi aileniz yok mu bu kadar mı aciz bi insan eşin denilen şahıs ben anlayamıyorum kaynanan sana bıçak çekiyo ve sen ne yapabilirim diyosun?
cnm kendne gel bak çalşyrmda diyosun bide hamile kalmşsn eşin seni korumuyo bile ve sen ne yapablrm dysn eşine sorsana ne yapm dye önce bu ne kdr cddi bi konu söz konusu allh korsn ya öldrseydi

sevdim dedim evlendim babama ragmen mutlu edecek beni dedim ama olmadı akşam konuşcam ya annesini benden uzak tutacak yada çoçugu aldırıp boşanma davası açıcam

Bende buna benzer bi olay yasamistim tek farkla benim sevgilim benim arkamda durmustu iliskimizin en basindan ama buna ragmen sadece 6 ay görüsmedi annesinle

Biliyorum duymak insana aci veriyor ama sen bu anne oguldan uzak dur. Kendi ruh sagligindan olma malum ya birgün bicaklicak öldürcek yada zehirlicek öldürcek ama bi sekilde kurtulcak senden

evet bir şekilde yine beni öldürmeye teşebbüs edecek galiba ölünce eşim annesine kızacak

vallahi okurken acaba "fake" bir konu mu dedim içimden. kardeşim siz size bu şekilde davranmasına nasıl izin verirsiniz canınıza kastetmiş ha başaramamaış ama bir gün yapar zehirler belki yada saldırır veya yaptırır allah korusun ben sizin yerinizde olsam şu an pc başında değil karakolda olurdum eşimde bu durumda beni savunmuyorsa onunda canı cehenneme afedersiniz çok sinirlendim sizi de bir ana doğurdu sizde birilerinin ciğer paresisiniz aileniz bilse nasıl üzülür yıkılırlar neden kendinize bunları reva görüyorsunuz bu kadar güçsüz cesaretsiz misiniz sizi sindirdiğini düşünecek ve azacak bu kadın allah korusun fırsat vermeyin yıkın ortalığı hakkınızdır nedir bu ya ben olsam şimdi yedi sülalesine anlatmış ve olayın dakikası itibariyle soluğu karakolda almıştım eşimde orda öğrenirdi herşeyi hey ya rabbim ne günlere kaldık ya

canım, çok büyük ihtimalle kadın hasta. bilinç dışı yapıyor. belki paranoyadır. bu tip hastalar korkularını anlatmaz ama tuhaf davranır. öldürüleceklerine emindirler ve kendilerini korumaya geçerler... belki şizofrenidir ama bu yaşa kadar farkedilirdi. paranoya sinsidir orta yaşta çıkar... böyle kendi kendimize de tanı koyamayız zaten pskiyatriste gitmesi gerekli... sen ya da eşin ikna edemeyebilirsiniz. ya tehditle, ya çok sevdiği ve tehdit görmediği birinin duygu sömürüsü ile ancak razı olur. çoğu hasta da maalesef razı olmaz ve adli bir olaya karışır mecbur bırakılır... seninki de o aşamaya gelmiş. inan ilaç tedavisine başlayınca çok farklı olacak. şu an polise gitsem beni yaşatmaz diyorsun ama ilaç tedavisine başlayınca böyle düşünmeyecektir. bugün sana zara verebilir yarın konu komşuya zarar verebilir... Allah korusun çok kötü duruma düşürebilir kendini de sizi de...

sen şimdi eşinle güzelce konuşuyorsun. tedaviyi ertelediğiniz sürece birine bir zarar verirse vebali sizin boynunuza, bunu eşine anlat. hastalığından yapıyorsa zaten ceza ehliyeti yok ama göz yumduğunuz için sizin mesulüyetiniz büyük olur Allah katında... psikiyatriste götürün. gitmek istemezse, ailesi eşi ya da oğlu savcılığa başvurup dilekçe versin. onlar gelip polis gözetiminde alırlar. bunu yaşamak için evlatları için çok zor inşallah kendi rızasıyla gider. ilaçlar hemen 1. hafta etkisini gösterecektir yeterki düzenli kullansın. kullanmazsa da bir süre yatırabilirsiniz.

sana ve bebeğine çok üzüldüm canım ama kadına da üzüldüm bu normal bir kıskançlık değil belliki hasta. Allah şifa versin. ama birşeyler yapmanız gerek acil.

canım ben hem polis kızıyım hem polis eşiyim çok dinliyorum böyle vakalar. hiç korkmadan gidin bir karakola anlatın böyle böyle diye. canın söz konusu burada. cinayet işleyebilirdi o kadın. polis direk kadını hasaneye götürüp testini yapar gerekirse oraya yatırır.

burada bıçak çekme saldırı amaçlı. sağlıklı bir insan savunma amacı dışında bıçak çekmez. ayrıca o esnada kamera kaydı, görgü tanığı, sesinizi duyan vs varsa da o sizinle beraber gelsin. çok ciddi bir konu bu. hemen geri çekilmeyin. bebeğinize yazık.

çok teşekkür ederim çok aydınlatıcı yazmışsın akşam enine boyuna konuşcam zaten böyle olmıcak zarar verdigi tek kişi benim ve bebegim oglunu alsın başına çalsın

bu kayınvalideler oğullarını ilk etepte paylaşmakta zorluk çekiyor:26:

bana bıcak çektiginde işyerinde kimse yoktu ögle arasıydı dışardaydı herkes bende çıkcaktıkmki bu geldi ve bana tehditler oglumu aldın elimden demeler sonra kendini attı saga sola köpek gibi hırlamaya başladı bide pençelerini göstererek ayaklarıda aynen anlatılmaz bir durumdu bu sonra mutfaga yöneldi saga sola çarptı aldı ekmek bıcagını yürüdü işte

Olay tam olarak nasıl oldu bi anlatsanız ? Yarım yamalak yazmışsınız :31:

Son düzenleme:
kısaca yazıyım hamile oldugumu pazar günü ögrendim pazarteside arkadaşımla birlikte doktora gittim hava çok soguktu onunda arabası vardı ben seni götürürüm dedi gittik.eşimin annesidede eşimle o gün telefonda konuştugunda benim hastaneye gittigimi söylemiş akşamına da biz eve giderken markette karşılaştık kayınvalidemle o aradada doktor seçme konusunda kararsız konuşuyoduk bu salak eşim anasına sordu hangi doktora gitsek diye buda tabi başladı bagırmaya doktora digerken bana söylemiyosnuzda şimdimi yardım istiyosunuz dedi bende kızdem neden soruyosun diye sonra hadi çıkalım marketten dedim sonra vayyy sen beni oglumdan soguttun aldın elimden daha ne istiyosunn ogluma büyümü yaptırdında sana kızmıyo hiççç allahım neler neler rezilligimiz diz boyu çıktık eve geldik telefonlarımız çalıyo sürekli bir beni bir eşimi arıyo tehdit ediyo öldürürüm ayırırım falan filan sen kimsin? bende kapattım telefonları eşimin bu durumda bile annem haklı demesine iyice çileden çıktım kavga üstüne kavga nişanlıykende beni istemedi oglumu elimden aldın diye ama bu kadar noktaya gelecegini bilsem asla evlenmezdim zaten olayın sabahınada işyerime baskın yapmaya gelmiş sonra sinir kriiz geldi saldırıda saga sola mutfaga gitti aradı taradı ekmek bıcagını aldı yürüdü üztüme koştum kapıyı kapattım eşimi aradım işteee

Şimdi hiç çocuk sahibi olmadım nasıl bir duygudur bilemiceğim için kesinlikle bebeği aldırın ya da aldırmayın diyemicem. Hayatınız tehlikede ve eşiniz buna göz yumuyorsa ben boşanın derim.:18: Burdan yazması tabiki kolay ama bu olur iş değil. Çalışan bir bayansınız kendi ayaklarınız üzerinde durabilme avantajınız var hiç durmayın derim:31:

yani ya çocuguna zarar verirse sonra,çok daha büyük problemler doğar bu %100,eşine anlat bence aldırmk istiyorum can güvenliğim yok de

Ah be güzelim, kadın seni nişanlıyken de istemiyormuş zaten, sen ne diye evlendin ki? Bu kadın birden delirmedi ya, nasıl göz göre göre hayatını yaktın? Üstelik farklı bir şehre gelin gitmişsin, ailen ha dedikçe yanına da gelemez. Çok acımasızca olacak ama bu işin tek bir çaresi var, o da bebeği aldırıp bu adamdan boşanmak... Emin ol işler gitgide kötüleşecek, gün gibi ortada...

kaç yıllık evlisiniz bilmiyorum ama eşiniz size arka çıkmıyorsa durumu iyice bir düşünün derim. cana kast bu şaka değil. ve siz bu kadına bir ömür katlanacaksınız.

Back
X