ben kimseyi kışkırtmaya çalışmıyorum asıl yangına körükle giden kışkırtmaya çalışanlar ortada.. tamam kaynananın psikolojisi bozulmuş belli ama sebebi nedir? durduk yere mi geldiler bu kadına? psikolojik yardıma ihtiyacı var bence.. kadın bu hareketi yapmamış olsaydı eğer, gelinin markette yaptığı doğru muydu? sen kadının oğluna ne diye söylüyosun diye çıkış marketten çıkar normal mi bu? o kadın kendi canınada kast edebilirdi o anda.. arkadaşlar siz cinnetin kelime anlamını bilmiyorsunuz heralde kadın resmen cinnet geçirmiş öncesinde sağa sola saldırmış yani kendinde değil kendinde olsa zaten bunu hiç bir anne evladı yapmaz.. her gün haberlerde okuyoruz cinnet geçiren adam ailesini çoluğunu çocuğunu hatta kendini hiç acımadan öldürüyor bunu yapan kişilerde eminim böyle haberleri okuduklarında anlam veremeyen kişilerdi kadın kendinde değil farkındamısınız.. bir şeyler üst üste gelir gelir ruh sağlığın bozulur sonuçta ortada ben hiç bir şey demiyorum Allah düşmanımın başına vermesin ama yorum yaparken antikaynanacı olarak değil iki tarafın yerinede koyarak yapın yorumunuzu.. Hepinizin hakkında hayırlısı olsun.. iyi seneler..
siz arkadaşlara antikaynanacı olarak yorum yapıyorsunuz demişsiniz ama çok anlamsız bir yorum yapmışsınız
o zaman sizde antigelinci gibi yorum yapmışmı oluyorsunuz?
burdaki mesele kaynana gelin meselesi değil, burda bir insanın yaşam hakkına heranlamda müdahele etmek isteyen kötü ruhlu bir kayınvalide ve ona destek veren bir eş var.
Burdaki aslında en büyük suçlu konu sahibinin eşidir.
siz kendinizi konu sahibinin yerine koyabilirseniz durumun önemini anlardınız ama koyamadınız sanırım neyse sizin yerinize size yardımcı olmak adına empatinizi ben yapayım.
Düşünün siz severek evlendiniz ve kayınvalideniz herşeyde sizi düşman biliyor , giyiminize , yemenize .... kısaca herşeyinize o karışmak ve sizin yerinize karar vermek istiyor , sizin verdiğiniz kararlara saygı duymuyor ve işine gelmeyen herhangi birşeyde kavga çıkarıyor eşinize şikayet ediyor eşinizde size kızıyor ve annem haklı diyor.
sonra birgün hamile kaldığınızı öğreniyorsunuz acaba kayınvalidem kızarmı diye korkuyorsunuz eşinizle beraber doktora gidiyorsunuz ve kayınvalideniz bunu duyunca herkesin içinde size bağırıyor
sonra yalnız olduğunuz bir ortamda sizi oğlundan hamilesiniz diye öldürme niyetiyle sıkıştırıyor kendinizi zor kurtarıyorsunuz
kendinizi bu kızcağızın yerine koyabildiniz mi !!!!!
yazık demi kayınvalideye tükaka geline kayınvalidesini anlayışla karşılamıyor oysaki kayınvalidesinin her dediğini yapmalıydı o istemeden adım atmamalı herşeyde kayınvalidesini arayıp anneciğim izin verirsen yemek yiyeceğim sokağa çıkacağım gibi herşeyde ondan izin almalıydı
yazık kayınvalidesine ondan izin almadan eşinden hamile kalmış aaaa nasıl yapar bunu
izinsiz hamile kaldığı için kayınvalidesi bıçak çekmekte çok haklı kayınvalidesine bunu yapıp bide kk daki bizlerden bu ufacık ve haksız sorunuyla ilgili akıl alıyor
Arkadaşım sorunun büyüklüğünü anlatabildimmi bu kızcağızda bir annenin evladı kimsenin kölesi değil özgür bir insan
burda anlayışlı olması gereken kişi herzaman kayınvalidedir çünkü o genç oldu zamanında gelin oldu gelininin neler hissettiğini anlayabilir ama gelin daha orta yaşlı bir kayınvalide olmadı.İnsan olmadığı bir yaşı anlayamaz mış zaten
tabiki burda kayınvalide normal bir ruh halinde değil bu sebeplede tedavi olması gerekir bununla ilgilenmesi gereken önce oğludur sonra gelinidir ,gelin eşine söylemiş eşi annesinin yaptığı davranışların çok normal olduğunu düşünüyormuş , bu durum da adamında pek normal olmadığını gösteriyor.
Belirtmek isterim amacım kimseyle tartışmak ve kalp kırmak değildir