kayınvalidem bana bıçak çekti!

bu karakterde insanlar için siz veya başkası farketmez.
oğlunun eşi başkasıda olsa aynı şeyler olurdu bence.
hasta ruhlu insanlar erkek çocuklarını sanırım kocaları sanıyorlar.
iyi geçin hem oğlunu hem gelinini kazan yok.
ama sanırım sizinki normalin dışında.
en kısa zamnda o kadından uzak olmanız lazım.
kocanızın davranışlarıda çok üzücü.
Allah yardımcınız olsun...

kısaca yazıyım hamile oldugumu pazar günü ögrendim pazarteside arkadaşımla birlikte doktora gittim hava çok soguktu onunda arabası vardı ben seni götürürüm dedi gittik.eşimin annesidede eşimle o gün telefonda konuştugunda benim hastaneye gittigimi söylemiş akşamına da biz eve giderken markette karşılaştık kayınvalidemle o aradada doktor seçme konusunda kararsız konuşuyoduk bu salak eşim anasına sordu hangi doktora gitsek diye buda tabi başladı bagırmaya doktora digerken bana söylemiyosnuzda şimdimi yardım istiyosunuz dedi bende kızdem neden soruyosun diye sonra hadi çıkalım marketten dedim sonra vayyy sen beni oglumdan soguttun aldın elimden daha ne istiyosunn ogluma büyümü yaptırdında sana kızmıyo hiççç allahım neler neler rezilligimiz diz boyu çıktık eve geldik telefonlarımız çalıyo sürekli bir beni bir eşimi arıyo tehdit ediyo öldürürüm ayırırım falan filan sen kimsin? bende kapattım telefonları eşimin bu durumda bile annem haklı demesine iyice çileden çıktım kavga üstüne kavga nişanlıykende beni istemedi oglumu elimden aldın diye ama bu kadar noktaya gelecegini bilsem asla evlenmezdim zaten olayın sabahınada işyerime baskın yapmaya gelmiş sonra sinir kriiz geldi saldırıda saga sola mutfaga gitti aradı taradı ekmek bıcagını aldı yürüdü üztüme koştum kapıyı kapattım eşimi aradım işteee

arkadaşım senin kayınvalidenin sinirleri bozuk sanırım..oturup konuşun enine boyune eşinizede ya annen ya ben demeyin bence..onun annesi sizinde eşiniz,iki tarafı idare etmek koly değil..evliliğin oturması zaten zaman alıyor..eşinizde şaşırmıştır ne yapacağını..

Janet, istenilmeyen bir ailede, yasamak cok zor olmali.
Böyle bir ortama birde cocuk dogurmak gercekten cok büyük cesaret isi.
Aslinda cok cesaretlisin, kimsenin basaramadigi isleri basariyorsun, herhalde bu isinde üstesinden gelirsin.

öncelikle çok geçmiş olsun..Allah korumuş sizi de bebeğinizi de....
bence ilk olarak işyerinizde güvenlik kamerası varsa kayıtlar da vardır muhakkkak..polis merkezine gidip şikayette,suç duyurusunda bulunun..ha kayıt yoksa bile başvurun tabi ki..eşinize bırakmayın olayı..siz gerekeni yapın..
tekrar geçmiş olsun..dikkat edin.

öncelikle belirteyim verilmiş sadakanız varmış valla... peki hala polise gitmeyip ne bekliyorsunuz arkadaşlarında dediği gibi bi an önce bi karakola başvurmalısınız. ordan zaten gerekirse bi psikiyatri uzmanına yollarlar böylece varsa psikiyatrik bi rahatsızlığı gider tedavi olur bahanesi ile.

eşinin tutumu gerçekten şaşılacak bi durum ne demek yani idare et o annesiyse sizde karısısınız üstelik karnınızda onun çocuğunu taşıyorsunuz. eşinizin yapısını en iyi siz bilirsiniz alıp karşınıza adam akıllı konuşun ama bence "ya annen ya ben" şeklinde değilde "ben annenle görüşmek istemiyorum senin annendir istediğin zaman git gör ama beni zorlama belki bi gün buna hazır olursam olabilir" şeklinde daha ılımlı konuşmaya gayret edin. ya annen ya ben dediğinizde onu bi tercihe zorlarsınız ve bu onda strese sebep olur ve bu tercihe zorlayan siz olduğunuz için size patlar olay.

ve şu karnınızda ki bebek... en çok içimi o acıttı... aldırırım demişsiniz ya...aylardır bebek sahibi olabilmek için hastane hastane dolaşan biri olarak kıymayın bebeğinize derim. hemde allah onu size korunduğunuz halde vermiş benim gözümde o kadar şanslısınız ki... belki diceksiniz ki bu ortamda dünyaya çocuk getirmek iyi bi fikir omayabilir.ama ben kaynana ile araya sağlam bi mesafe koyup herşeyin halledilebileceğini düşünüyorum.

kendi kayınvalidem geldi aklıma bi gün telefonda olan biteni konuşuyorduk konuşmanın tartışmaya dönüştüğü boyutta bana ne dese beğenirsiniz?
"kalk gel eve evde konuşalım ama kimseye haber verme gel konuşalım gidersin" dedi.kaldı ki düğünün üstünden aylar geçmiş daha bi kere açmamışım kapısını eşim bile gidip gelmiyo. ben huyunu suyunu ve psikolojik olarak rahatsız olduğunu bildiğim için "gelelem ne diceksen söyle telefonda" diyip kestirip attım. gitseydim maazallah beni keser biçer mahallenin kedilerine dağıtıverirdi. :9::9::9: sonra karşılaştığımız bi ortamda eşimde yanımdayken nerdeyse beni boğmak ister gibi üstüme yürüyünce kesin karar verdim kedilere yem olmaktan kurtulduğuma.:9::9::9:

konunuza gelince, kocasiniz cok cekecek bu belli.. cünkü böyle bir anne oldugu sürece hayat boyu mutlulugu, huzurur bulamaz imkansiz yani..
seni koruyup kollicagina, gerekirse annesini silecegini hic birsey yapmamayi tercih ediyor. ben buna af edersinde adam demem..

otur konus ya birseyler yapsin yada bosan.. böyle delilerle manyaklarlami ugrasacan ya, herkezin isi gücü derdi tasasi var baska isinmi yoky

ruh hastasi salak kadin.. cok sinirlendim yaa hayret birsey , sende eline bicak alip üstüne yürü 'yetti beee ' gibisinden
bakalim napicak ozaman belki oda korkar birakir bu sacmaliklari.. polise sikayet et bence hic durma ve ailenede haber ver.
alsin oglunu basina calsin deli, elimden aldinmis kendisimi evlenecekmis ogluyla tövbe yarabbim tövbe tövbe...

alakasiz olacak ama korunurken nasil hamile kalinirki , yani düzenli hapi alirken..

zaman zaman okuyorum ve korkuyorum, düzenli korunan hapi alan bir insan nasil hamile kalir?
:26:

Son düzenleme:
Oğlunu mu kıskanıyo bu nasıl iş bu kaynanalar neden böyle ya ? Bağır çağır eşine söyle bu yenilir yutulur bir şey değil yarın birgün çocuğuna da zarar vermeye kalkar tedavi olması lazım o kadının :57:

olaylar bana mantıklı gelmiyor
markette size bıçak çekiyor bağırıp çağırıyor öldürürm diye:53:
sonra iş yerinize geliyor bi bıçak çekiyor oğlumu benden aldın diye:53:
siz sadece korkmakla yetiniyorsunuz ve suç duyurusunda bulunmuyorsunu ki markette mutlaka kamera vardır:53:
eşiniz bıçak çeken annemle otur konuş ne sorunun varsa hallet diyor:53:

olayların tümünün gerçek olduğunu varsayarsak
kayınvalidenizin akıl sağlığı bozuktur ve kesinlikle klinikte yatarak tedavi görmelidir
bu insanlar toplum için çok büyük tehlike oluştururlar
ve tedavi süreçleride uzundur.

boşanmanızada çocuğu aldırmanızada gerek yok
ama çok acil kayınvalidenizin tedavi için kliğine yatırılması şart.

Okuduklarıma inanamıyorum bıçak çekmek nasıl ya kim o oluyor bıçak çekiyor sana ,polise bildir bir daha yapmasın yüz göz olmuş kadın senle günah yazık ya .

Oğlununda anasınında canı cehenneme der çıkarım, canımdan kıymetli değil ya...

bugün sana bıçak çeken yarın bebeğini öldürür. evladını korumak istiyorsan eşinle bir ortak çözüm bulmalısın.

Son düzenleme:
o kadının gerçekten psikolojik bir rahatsızlığı varsa ceza ehliyeti kalkar..canına kastederse olan sana ve bebeğine olur.eşinde bir tek anasını düşünür...

bir adam nasıl sessiz kalabilir ya...sen önce eşine sağlam rest çek..o hoşgörüyor diye canınızdanmı olacaksın.sen susarsan ikinizi de birşey olursa bile bile vebal almış olacaksın..

sokaktamı buldun canını.

bayanlar 8 sayfaya kadar tuttum kendimi ama ; çok mantıklı gelmiyor bana...bu kadın deli bile olsa durduk yere bıçak çeker mi? sokaklarda onca deli var,kendi kendilerine geziyorlar,kışkırtma olmadan kimse kimseye saldırmaz diye düşünüyorum...hareket doğru değil tabiki ama bir anne de oğlu istemediği bir kızla evlendi ve çocuğu olucak diye bıçağa sarılmaz...karşılıklı tahrikler olmuştur mutlaka geçmişte...tek taraflı bakamıyorum malesef..

Umarım eşiniz evde değilken yalnız kalmıyosunuzdur:26: Madem oğlunu bukadar çok seviyosun neden huzursuz edersin be kadın. :41: Evlendirmişsin bırak mutlu olsun. Mutlu oldugunu görmek sevindirmez mi insanı? Burda insan diye sadece somut olarak bahsediyorum o bayandan:47::47:

Son düzenleme:
çeşit çeşit psikolojik rahatsızlık var apranax..hepsinin şiddeti de yansıması da bir dğil ki..

ben zamanında major depresyondan anksiyete ye terfi ettim.ondan sonra panik atan falan...

kadının geçmişini de neler yaşadığını da bilmiyoruz.gerçekten bir sorunu olabilir.gelin olarak kim gelse

bu şekilde oğlumu elinden aldın diye çıldırabilirdi şayet.ne kadar gelini istemezse istemesin kafadan sorunu olmasa sonunu bile bile öldürmeye cesaret eder mi?

torunu bile gözü görmüyor kadının.bu kadarı nefreti de tahriki de aşar bence..

doğru söylüyorsun da,durum bu derece vahim olsaydı eşi annesini tutar anlarım ama ya kendi canı bebeği...hamile olmasına rağmen eşini riske atıp annesiyle buluşturup,aralarını düzeltmeye kalkarmıydı?

Back
X