kayınvalidem bayramımı zehir etti......

feryalcan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2009
373
4
96
Ordu
arkdaşlar bu kayınvalide ve görümcelerle ben bu şehirde yaşarsam ölüp gidcem bayram günü bile zehir oldu bana bayramın ilk günü kayınvalideme gittim kayınpederimle bayramlaştım kayınvalidemin yanına gittim elimi uzattım bana ben konuşmuyorum byramlaşma benimle dedi neye uğradığımı şaşırdım nedenide bir haftadır bize gelmeyişi gelmek istemiş bir gün bayrama iki gün var eşimde anne demiş siz işlerinizi halldedin zaten bayram günü geliceğiz demiş...ki zaten aramız kötü evimi taşıdım gelip bana bi yardım etmedi ailemde çok uzakta tek bşıma her şeyi yaptım....bahanesi de küçük kardeşi illaki abimlere gidelmi demiş küçük dedğim 20 yaşında bizde kabul etmemişmz ya bu 60 yaşındaki bi kadına yakışrmı küstüm öpmeyin elimi diye....eşime de öptürmemiş ama zorla öpmüş....yrn eşim annmi çağırcam dedi bende hoşgeldin demiyecm diyecem madem bana küstün evimde ne işin var o gün konuşmadım kendimi tuttum kayınpederim çok iyi ayıp olmasın diye.....bana akıl verin bu kadına nasl davranmam lazım...

canım kırılmış naz etmiş işte.. o gün çok gelmek istedi belkide.. eşinde nasıl olsa biz gelicez sen gelme deyince bozulmuştur. büyükler böyle şeyelere alınırlar. gerçi biri bana nasıl olsa biz gelicez sen gelme dese bende bozulurdum.. bence evine geldiğinde sen ona gayet iyi davranmalısın. iyilikle savaşmak zordur. oda yaptığı hareketin yanlış olduğunu o zaman anlar ancak..

canım kırılmış naz etmiş işte.. o gün çok gelmek istedi belkide.. eşinde nasıl olsa biz gelicez sen gelme deyince bozulmuştur. büyükler böyle şeyelere alınırlar. gerçi biri bana nasıl olsa biz gelicez sen gelme dese bende bozulurdum.. bence evine geldiğinde sen ona gayet iyi davranmalısın. iyilikle savaşmak zordur. oda yaptığı hareketin yanlış olduğunu o zaman anlar ancak..

canım inan bu bi kerelik bi şey olsa büyük dediğin biraz yapıcı olur büyük gibi davranır sürekli oğluna küsüyor bana küsüyor oğlu çeker ama ben çekmek zorunda değilim birde çok iyi bi kayınvalde olsa tek kötü ölzellği bu olsa takmıcm kadının hiç bi iyi davranışı yok
yani allah korusun kayınpederime bi şey olursa bütün çocuklarına birbrini düşürür bilimyorum ama nefret ediyordum zaten şimdi bin kat nefret ettim.....

sen üstüne düşeni yap ilerde KÖTÜ sen olursun canım bırak büyüklük sende kalsın

canım keşke öyle kolay olsa içime kendisine karşı o kadar çok şey büyüttü ki anlatamam ama susmanın hiç bi şekilde faydasını görmedimartık aynı şehirde olmasak belki nede olsa gidicem der sineye çekerdim yok hep böyle olucak öyle pişmanım ki evlendğime şimdi geri dönsem o güne hiç düşünmeden hayır derdim.....

Bende 17 yıldır hep alttan aldım hep beni beğenmemezlik ,eşime şikayet sende hep alttan al tepene çıksın o gelin olsun sende kaynana

bence büyüklük sizde kalsın surat falan yapmayın sonuçta büyük tamam bayram günü size öyle yapmaması lazımdı ama yaşlı insanlar alıngan oluyolar naparsın akannehir

Bende 17 yıldır hep alttan aldım hep beni beğenmemezlik ,eşime şikayet sende hep alttan al tepene çıksın o gelin olsun sende kaynana

canım zaten alltan almayı düşünmüyorum benim artık ne eşime nede kayınvalideme yaranma gibi derdim yok çünkü çok bunalıyorum eşimn sürekli beni yalnız bırakmları arkdaşlarına daha çok zaman ayırması üzerine kayınvalidemn davranışlarını eşim bende kredi bırakmadı ki beni bu şehirde yapayalnız bıraktı hiç kimsem de yok sürekli evdeyim evde ve yalnız bi iki saat dışarda geçirse problem değil ama zamann çoğunu dışarda geçirmesi artık beni boğuyor bu yüzden ailesinde hiç bir tiribini çekemiyorum.......

sana neden trip atıyo ki?
anladığım kadarıyla zaten oğlunu arayıp gelmek istediğini sölemiş,senin haberin yok kii dimi?
hep öyle olur zaten bu kayınvalideler,görümceler,oğullarına kardeşlerine kızarar,sonra sana bana patlarlar.
boşver gitsin,Allah biliyor...

sana neden trip atıyo ki?
anladığım kadarıyla zaten oğlunu arayıp gelmek istediğini sölemiş,senin haberin yok kii dimi?
hep öyle olur zaten bu kayınvalideler,görümceler,oğullarına kardeşlerine kızarar,sonra sana bana patlarlar.
boşver gitsin,Allah biliyor...

evet cnm haklısnda gel de bunu anlat eşime tepkisini güzel bi dille anlatmsını isityorum oda onlar böyle ben değiştrimem diyor hiç uğraşma derdi yok zaten bilmiyorm dediğin gibi allah görüyor allah yardımcm olsun....

hic bisey olmamis gibi davran bence sekerim
sende ona aynisini yapsan araniz iyice bozulacak
gerginlik olcak
buyukluk sende kalsin
yeri gelince soylersin
ya da topu esine at
o belirtsin bu durumu

Bu nedir yaa.. kocaman insanlara hiç yakışıyor mu şu hareketler ? hiç düşünmüyorlar mı evlatlarının gelinlerinin gözünde saygınlıkları kalmıyor.. hiç olgunluk var mı Büyüklük var mı şu davranışta.. senin haBerin Bile yok, sana küsmüş.. ay Boşver, sen de ona uyup geldiğinde surat yapma.. normal davran.. hoşgeldin de, ikramını yap, sohBetini et, canını da sıkma, kendileri kayBediyor, saygılarını yitiriyorlar Böyle çocuk giBi davranarak.. gözden düşüyorlar...

Eşiniz öyle dedi diye size de mi küsmüş yani.?
Çok tuhaf ama yine de idare etmesi gereken taraf sizsiniz malesef.
Benim babaannemin zamanında anneme neler için trip attığını bir bilseniz...
Ve babam zamanında annemin yanında olmamış,
ona rağmen düşünün, annem hep alttan aldı,
şu ansa bütün roller değişti.
Babam anneme o kadar bağlı ki.
Zamanında babaannemin ona yaptıkları için babam özür diliyor ve kendini onu bundan sonra mutlu ederek affettirmeye çalışıyor.
Babaannem mi?
O hala aynı, biz hala alttan alıyoruz, ama onu takmadan. İnanın bi zamandan sonra umrunuzda bile olmuyor.
Şu an annem ve babam birlikteyse annemin sabrı sayesindedir...
Sabredin, alttan alın.
Sonunda mutlu olan taraf siz olacaksınız inşaallah.

arkadaşım sen daha iyisini bilirsin ama evine gelene düşmanın bile olsa surat asma derim ben.ben kayınvalidemle çok sorunlar yaşadım.onlara gittiğimde bana ne laflar etti ama o bana geldiğinde ben ona laf etmedim.sana sarıl sarmaş demiyorum ama surat asmadan resmi bir şekilde karşıla.ben öyle yapıyorum ve eşimle bu konularda tartıştığımızda ben asil kadınım annenin bana yaptığını ben ona yapmıyorum evime gelince diye çıkışabiliyorum.eşimde hem onlar adına bana mahcup oluyor hemde beni takdir ediyor.yani gözünden düşen onlar oluyor.benden önermesi..

benim kaynana olacak kadın birine küstüğü zaman kocasınıda küstüğü kişiye karşı doldurur karı koca küserler...ayrı bi iş yapmazlar...bi keresinde dedim sorunun olduğu zaman ne diye kocana yapıştırıyorsun olan biteni kocaman insansın bi sorunun varsa otur kendin hallet dedim bişey diyemedi.. biri laf dese annesine şikayette bulunann çocuk misali hemen kocasına yetiştiriyo...fıtrat meselesi

bi keresinde kaynanam çok canımı sıkmıştı bende surat yapıp soğuk davrandım kayınbabam geldi hemen yapıştırmış olanı yanınada ekleyerek adam bana elini vermedi astı ikiside suratını 3 gün konuşmadı kayınbabam bu öyle bir kadınki allah ıslah etsin

Bence her ne olursa olsun evine gelecek olan misafire saygıda kusursuzluk etme.
Sen çizgini bozma, kötüyle bir olma, seviyeni düşürme, kimse bilmezse Allah bilir, en önemlisi de o.

Back
X