Kayınvalidem bebeğimin cinsel bölgesini öpüyor

A aa sapığa bak

Oğlunun şeyine deee ona daaaa, beyinsiz kere beyinsiz.
Çocuk istismarindan şikayet mi etsen acaba bu pislikleri.!! Göz yummayi mi düşünüyorsun bu istismara.

Direkt şikayet ederim direkt, düpedüz taciz yaptığı, bu arada söylüyorum dinlemiyor diye bir şey yok o zaman söylemeyi bırakıp temas ettirmeyeceksiniz taciz ediyorsun izin vermiyorum diyeceksiniz, tantana mı çıkardı koyacaksınız kapının önüne. Bu durum dinlemiyor ne yapabilirim konusu değil ne yazık ki.

Ay oha ama! Eşinize sert bir şekilde bu durumu söyleyin o sapık kadının da ağzının payını verip çocuğunuzu onun eline vermeyin.

Diğer konunuza da yazdım buraya da yazıcam bunlar bir anda böyle olmadılar bu aileye çocuk yapmasaydınız annesi olarak söz hakkına bile sahip olamayacaksanız. Ben cocuğumun üzerinde kocama karşı bile hakimiyet kurabilirim yemişim kayınvalidesini anlam veremiyorum kendinizi bile savunamadığınız eve neden çocuk yaparsınız.

Açık açık söyle bir daha bu hareketi yaparsan şikayet ederim uzaklaştırma kararı aldırırım diye.
böylelerinin yetiştireceği çocukta şuan senin eşin gibi vasıfsızlar işte.

Bir yaşıma daha girdim daha neler duyacağız. Ne kadar çirkin.. gördüğüm an müdahale edip bir daha asla yapamayacağı şekilde tepkimi koyardım ortaya çok net.

Allahim nasil igrenc insanlar var aklim almiyor artik rezil edin onu lutfen rica ediyorum dokundurmayin cocugunuza!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…