Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kayınvalidem 4 aylık bebeğimin cinsel bölgesini öpüyor dokunuyor sürekli rahatsız olduğumu dile getiriyorum ama " sanane benim oğlumun s****den düştü sana mı sorucam" gibi cevaplar veriyor. Çok rahatsızım eşim de annesine bişey söyletmiyor ne yapabilirim hanımlar ya?
İçimde sağlam bir tokat atma isteği uyansa da sakince videoya çekip şikayetçi olmak daha mantıklı. Ama eşinizle de aranız açılacak madem tacizci annesine laf etmiyor o da suçlu.
Kayınvalidem 4 aylık bebeğimin cinsel bölgesini öpüyor dokunuyor sürekli rahatsız olduğumu dile getiriyorum ama " sanane benim oğlumun s****den düştü sana mı sorucam" gibi cevaplar veriyor. Çok rahatsızım eşim de annesine bişey söyletmiyor ne yapabilirim hanımlar ya?
Nasıl rahatsız olduğunu dile getiriyorsun şimdi bi laf var bi söylemek var. Uyarı, söylem bunun kafaya girmez bas çığlığı çıkar kavgayı ne sapkınlıktır bu sende yapıyosa kov oradaysanız çık gel evine. Gitme eve de kabul etme. Yoksa ilerde çocuk biraz büyüdüğün de kendine bağlar bu tipler kendim doğurdum zanneder önüne geçemezsin çocuk seni bile tanımaz o hale getirirler. Erkenden yolunu ver kurtul.
Oğlunun bilmem neyinden de düşse ne olursa olsun böyle birşey yapma hakkı yok ve bu da normal bir durum değil kafasından elinden öpsün neden orası illaki uyarmanizi dinlemiyor eşinle güzelce konuşun o da birşey dmezse illaki bu hareketi yaparken gizlice bir video fotoğraf çekin şikayet edin bakalım kim kime ne soruyor o zaman
Arkadasim kendi çocuğunun hem cansel gelişimi, hem psikolojik gelişimi icin engel olman gerekiyor. Eşinle bu konuyu net bir şekilde konus öncelikle onun desteğini al eğer annesine sinirkoyamiyorsa sen koyacaksın. Başka şansın yok. Hem kendi sağlığın icin hemde bebegin icin. Ve senden ricam cok geç olmadan müdahale etmen.