- Konu Sahibi evarologlu
-
kızlar nişanlıyım ve 1ay sonra allah nasip ederse düğünüm olucak ama kayınvalidem bana öyle birşey teklif ettiki çok sinirlendim kiralık gelinlik neden düşünmüyormusun ki gelinliğimi tanıdıkları dikecek maliyetini vericez ben ki hiç diktirme taraftarı değilken bu konuda huysuzumdur ama sırf nişanlımı düşünd için razı oldum ama kayınvalidem biraz nişanlımı düşüneymişim 1 2 saat giycekmişim zaten ne gereği varmış diye söylendi birde şu var bana hiç 1tane bilezik bile takılmadı ve sanırım takılmıcak hiç bahsi geçmiyor bunu ne ailem nede ben lafını ediyorduk ama sağolsn bir gelinliği bile çok gördü bana çok kırıldım çokkk
canım aynı şeyleri ben de yaşadım ne yaık ki. eşimle nişanlıyken konuşurduk 4 bilezik isterdim hep. sağolsun yaptı. kredi çekti aldı ne istedimse. şimdi birlikte ödüyoruz. kaynanamlar o bileziklerin 2 tanesini aldılar kolumdan ve düğünde taktılar. tabi benim bu durumdan 1 hafta önce haberim oldu. az tartışmadık eşimle bu yüzden. beğendiğim gelinlik yerine kaynanamın daha önce anlaştığı bi yerdedn gelinlik almak zoruda kaldık. şimdi içimden kaynanamlara güler yüz göstermek gelmiyo ve inanır mısın herkesin gözünde suçlu benim. hep içinde yara oluyo insanın. hala kızgınım. unutamıyorum ne yazık ki ve daha da kötüsü affedemiyorum.
kızlar nişanlıyım ve 1ay sonra allah nasip ederse düğünüm olucak ama kayınvalidem bana öyle birşey teklif ettiki çok sinirlendim kiralık gelinlik neden düşünmüyormusun ki gelinliğimi tanıdıkları dikecek maliyetini vericez ben ki hiç diktirme taraftarı değilken bu konuda huysuzumdur ama sırf nişanlımı düşünd için razı oldum ama kayınvalidem biraz nişanlımı düşüneymişim 1 2 saat giycekmişim zaten ne gereği varmış diye söylendi birde şu var bana hiç 1tane bilezik bile takılmadı ve sanırım takılmıcak hiç bahsi geçmiyor bunu ne ailem nede ben lafını ediyorduk ama sağolsn bir gelinliği bile çok gördü bana çok kırıldım çokkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?