- 20 Temmuz 2010
- 1.053
- 382
- 123
- Konu Sahibi evarologlu
-
kızlar nişanlıyım ve 1ay sonra allah nasip ederse düğünüm olucak ama kayınvalidem bana öyle birşey teklif ettiki çok sinirlendim kiralık gelinlik neden düşünmüyormusun ki gelinliğimi tanıdıkları dikecek maliyetini vericez ben ki hiç diktirme taraftarı değilken bu konuda huysuzumdur ama sırf nişanlımı düşünd için razı oldum ama kayınvalidem biraz nişanlımı düşüneymişim 1 2 saat giycekmişim zaten ne gereği varmış diye söylendi birde şu var bana hiç 1tane bilezik bile takılmadı ve sanırım takılmıcak hiç bahsi geçmiyor bunu ne ailem nede ben lafını ediyorduk ama sağolsn bir gelinliği bile çok gördü bana çok kırıldım çokkk
nasıl yanii!Nişanda bılezık takmadılar mı?
allahım ben anlamıyorum bu insanları ya sen mutlu etsene gelinini böyle kaynanaların var olduğunu düşündükçe dahaçok artıyor okuma isteğim bi meslek sahibi polursam yani kende paramı kendim kazanırsam bana karışamayacalklarını düşünüyorum . size ne anneciğim benim param dicem ve ona
yapıcam oda mor olup oturucak.
ona ne seni nişenlınle konuş bence onunla halledersin k.valideni sokma araya bence..
ay hiç bilezik takmadan olurmu onu mutlak konuş nışanlınla canım benimki cimridir ama seninki benimkindende betermiş
şimdi hiç bişey takmamalarına kızabilirsin sinirlenebilirsin bunda sonuna kadar haklısın, ama gelinlik konusunda kayınvaliden çok haklı bence, evet karışmaması lazım aslında ama bu konuda haksız diyemicem, 3 - 4 saat giyiyosun gelinliği sonra çıkarıp koyacak yer arıyosun yana yana, gtelinliği saklasan ne olacak saklamasan ne olacak. bende alma taraftarı olmadım hiç. ben nişanlığımı aldım kabarıktı nişanlığım çok pişman oldum sonra aldığıma çünkü birdaha onu giyemicem ve boşyere dolabımda yer kaplıyor nereye koyacam diye yana yana yer arıyorum her gördüğümde. yazık değilmi canım gelinliğe vereceğin parayla kendine bir sürü elbise kıyafet alırsın. bi gelinliğin kirası 1000tlden başlıyo bide almaya kalksan 2000e mal olacak bu konuda kayınvaliden haklı. belki yanlış bir dille söylemiş olabilir belkide gerçekten karışmak istedi sana dediği olsun istiyor ama ne olursa olsun sana tavsiyem gelinliği kirala aten başkasının giydiği bişeyi giymiceksin ilk giyen sen olacaksın istediğin modeli diktir geri ver saklasan ne işe yaricak tatlım. sonra pişman olursun aldığına.
kızlar nişanlıyım ve 1ay sonra allah nasip ederse düğünüm olucak ama kayınvalidem bana öyle birşey teklif ettiki çok sinirlendim kiralık gelinlik neden düşünmüyormusun ki gelinliğimi tanıdıkları dikecek maliyetini vericez ben ki hiç diktirme taraftarı değilken bu konuda huysuzumdur ama sırf nişanlımı düşünd için razı oldum ama kayınvalidem biraz nişanlımı düşüneymişim 1 2 saat giycekmişim zaten ne gereği varmış diye söylendi birde şu var bana hiç 1tane bilezik bile takılmadı ve sanırım takılmıcak hiç bahsi geçmiyor bunu ne ailem nede ben lafını ediyorduk ama sağolsn bir gelinliği bile çok gördü bana çok kırıldım çokkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?