Hanimlar;
Ilk defa yaziyorum ve taze fikirlere ihtiyacim var belki de icimi dokmek istedim, bilmiyorum..
Kayinvalidemle ilgili sirayla bir cok konu acacagim belli araliklarla cunku saymakla bitmez..
Bir eltim var az da olsa severim. Sorun eltim degil ama surekli eltimle ilgili birseyler dinlemekten cok sikildim hatta cildirmak uzereyim.
Eltim fazla becerisi olmayan, ev isleri, yemek vs vs beceremeyen bir kadindir. Ahim sahim tahsili de yok. Cok da guzel degildir. Hatta lafini esirgemeyen laf sokmayi da iyi beceren bir yapiya sahip. Kayinvalidemle de epey bi sure küs kalmislar.Yani bence ovulecek bir tarafi yok. Bende de bu ozelliklerin tam tersi olmasina ragmen bi turlu bunlar gorulmez. Zaten beni ovsun istemem yuzume ovulmek hosuma gitmez. Sadece sussun artik!!!
Gelgelelim kayinvalideme!!! Kayinvalidem gun boyu eltimden konusur onu over surekli benim yanimda. Onu bana anlatir ayse soyle ayse boyle falan filan.. ya bakiyorum bi becerisi yok evine kac kere gittik iki tabak yemek koymadi kimsenin onune dolap tam takir kuru bakir.. ama over de over..
Neymis ayse salataya turp koyarmis ayyy bunu ballandirir. Onun nesi varsa ben de ondan almaliyim. Nesi yoksa ben de onu almamaliyim ve engel olmaya bile calisir! Her seyini konusur ve gunde ortalama 20-30 kere en az...
Ornegin ben tavugun neresini seversem ayse obur tarafini sever ben fistik seversem ayse findik sever vs vs bunlari bile konusur. Herseyin kriteri aysedir. Aysenin agdacisi aysenin suyu aysenin buyu aysenin virti zirti..Hersey onun bildigi gibi olmalidir. Vir vir vir. Hic susmazzzz. Ve bunlari esimin yaninda da konustugu olur.. Benim yanima geldiginde ona hediye alir gider. Hatta internetten bana baktirdigi bile oldu.
Hani ergen kizlar surekli hoslandigi cocuktan bahseder ya, iste o heyecan ve yuz ifadesiyle bahseder.
Ve ben artik cok sikildim. Esime soyluyorum artik frenle anneni terslik cikcak diyorum o da bisey yapamiyo cunku kimseyi dinlemez, dikbaslidir kv. Hatta esim anne biraz dikkat et dediginde ne o kiskaniyor mu ayseyi demis.. boyle de isin icinden cikma konusunda uzmandir..
Her agzini actiginda 'icimden deliriyorum' ne yapip biraz frenleyebilirim bu ayse aşkini?
Eltimi de kayinvalidemi de incitmeden ve karsi ataga gecirtmeden ne soyleyebilirim? Cunku boyle yapamazsam kirici olmaya basliycam artik.. tesekkurler..