kayınvalidem beni delirtmeye kesin kararlı..........

feryalcan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2009
373
4
96
Ordu
slm arkdaşlar kayınvaldiem ve yandaşları(görümcelerim biraz da eşim)beni sinir hastası ettiler ama tımarhaneye götürene kadar devam edicekler belli.....beni eşimn parasını aileme yedirdğimi,annemler bize evlendiğmidem beri bi kere geldi eşim annmler geldiğinde parasını yediğmiz söylemesi ilk başta beni çıldırtı ki benim annm babam kimseni parasına tenezzül etmezler(ki maddi durumlrıda iyidr)...ben aileme gittğidmde başka şehre benim geliş gdiş paramı ailem verir..sürekli para para demesinden bıktım...birde üzerine sen çalışmıyosun oğlum para kazanıyo ne derse tamam diyeceksin kayınvalidem görümcem de bize çalışcağım dedin (bende iş bulursam çalşıcağim dedim ama bulamadım)ama geldin evde oturdun demeleri sanki ben çok memnunum işsiz omaktan ama bunu direk yüzüme söylemesi çok zoruma gitti..üniversiteyi bitiren ama işe giremeyn bi insan içn n kadar zor sürekli söylenmesi(hiç biri okuma yazma bile bilmez)....
eşim rahatsızdı geçen hafta burda bi hafta kaldı evide yarım saat mesafede ona bakacak kimse yokmuş..gitti bu seferde aradı ablan gelsin sana baksın diye...eşimde tabiii ağzını açmıyor...
evlenmeden önce size bi ev vereceğiz dediler şimdide vermiyolar istemiyorum onların hiç bi şeyini ama eşim git işte iyi davran iyi ol sırf ev için dedim istmiyorum evlerini de kendilerinide gelin oturun ama size vermeyiz diyolarmış kayınvaldemin kendi eviyle karşı karşıya diğer evi amaçları iyice beni delirtmek ben eşime gitmek istemiyorum diyorum sobalı ev ben hayatımda hiç sobalı evde oturmadım yapamam diyorum versinler evi vericeklerse bizde kendi paramızı koyup (bi miktarvar)kaolriferli yeni bi ev alalım eşimide ben haziranda gidiyorum ister gel ister gelme diyor....eşimi de onların yaradılışnda....artık yalnız başıma mücdele etmekten bunaldım,sıkıldım,yoruldumsadece 8 aydabunları yaşadıysm bütün ömrümü düşenemiyorum..eşim beni sevdiğini söyler sürekli ama ben çok soğudum hepsinden....

Çok zor bir durum, yorum yapmak bana düşmez ancak aileleri anlayamıyorum gelinlere kızları deilde kumaları gibi bakıolar:S
Tanrı yardımcınız olsun...

Çok zor bir durum, yorum yapmak bana düşmez ancak aileleri anlayamıyorum gelinlere kızları deilde kumaları gibi bakıolar:S
Tanrı yardımcınız olsun...

tşk ederim...

ne bicim insanlarmis.esinin parasini yiyorsun diyen kadin size kendi evini daha da zindan eder..cok zor bir durum..ustelik esinde onlar gibiymis..Allah yardimcin olsun.

Onlar artik iyi bi hamlede yapsalar gözünden düstükleri icin her davranislari batar..
Kendi kendini yiyip bitirmekle kalirsin, bence gözlerini korkut ki bi adim geri atmayi bilsinler..

Suan bulundugun ortamdan bi süre uzaklasman senin icin en hayirlisi gibi gözüküyor..
Böylece herkes kendini sorgulamis olur,özelliklede esin..
Esinle iletisim kopuklugunuz var sanirim, zor gözüküyor gelecegin..

cok cok zor bir durum seni cok iyi anliyorum cunku aynilarindan bende de var :( bence sen al esini karsina "yeter artik de,boyle devam ederse ben yapamam" birde arkadasin dedigi gibi gozlerini korkut git annenin evine kimseden habersiz o zaman gorsunler bakalim bakan var mi yokmu ogullarina.

erkek kısmını hep maddiyatla kandırmak kolay kaynanada bunu yapıyor ,aslında tamamen huzurunuzu
bozuyor artık bilmiyorum sen ne karar aldın ama derim ki böyle devam edemezsin bir yerdede sen
ne istiyorsan senin dediğin olmalı hiç birşeyi yarine erteleme otur düşün senin hayatını kaynana
planlamasın artık hem eşin hem ailesine bir ders vermen gerekecek artık o nasaıl olur onu bilemem

madem kaynana ile geçinemiyorsun onun burnunun dibindede oturmayı hemen engellemelisin

ilerisi senin için cehenem ateşi gibi olcak artık sende harekete geç , ve geç kalma

erkek kısmını hep maddiyatla kandırmak kolay kaynanada bunu yapıyor ,aslında tamamen huzurunuzu
bozuyor artık bilmiyorum sen ne karar aldın ama derim ki böyle devam edemezsin bir yerdede sen
ne istiyorsan senin dediğin olmalı hiç birşeyi yarine erteleme otur düşün senin hayatını kaynana
planlamasın artık hem eşin hem ailesine bir ders vermen gerekecek artık o nasaıl olur onu bilemem

madem kaynana ile geçinemiyorsun onun burnunun dibindede oturmayı hemen engellemelisin

ilerisi senin için cehenem ateşi gibi olcak artık sende harekete geç , ve geç kalma

alkisalkisalkis

Canım bu yaşadıkların zor gerçekten, tahmin edbiliyorum kayınvalideyle anlaşamamnın huzursuzluğunu.
Ama şöyle yapsann; eşininde anlayacağı bir dile vardır, kimi tatlı dilden anlar kimi sert, kimi cilve kimi mert.
Hangi dili anlıyorsa ondan konuşsan, ortak bir karara varabilirsiniz balki ozaman.

Bence eşinizle konuşup ne kadar üzüldüğünüzü söylemelisiniz..
Sizi bile bile üzüyorlar insanlar..
Ya kendiniz sert bir şekilde bu konuyu konuşmaktan hoşlanmadığınızı belirtin ya da eşiniz anne ve ablasıyla görüşüp sizi üzmekten vazgeçmelerini söylemeli..
Susarak bir yere varamazsınız..

eşin haziranda nereye gidiyor canım anlamadımda:uhm:
böyle cahil insanlarla uğraşmak çok zor canımakannehir
allah yardımcın olsun

cok cok zor bir durum seni cok iyi anliyorum cunku aynilarindan bende de var :( bence sen al esini karsina "yeter artik de,boyle devam ederse ben yapamam" birde arkadasin dedigi gibi gozlerini korkut git annenin evine kimseden habersiz o zaman gorsunler bakalim bakan var mi yokmu ogullarina

zaten bana pek fırsat vermezler eşim rahatsızlnır en basit bi gripte bile bşaucunda biterler zaten eşimi bebek gibi yetiştrimişler hala da bebek gibi davranışları var bi şey istemeğinde hayır demek yerine omuz silker çocuk gibi eğer ben gidersenm annsei bana fırsat vermez zaten oğlunu yalnız bırakmaz.....

eşin haziranda nereye gidiyor canım anlamadımda
böyle cahil insanlarla uğraşmak çok zor canım
allah yardımcın olsun

babasının eşime vaadettikleri ama sonradan vermedikleri eve yani ev bizim olmuyacak sadece kira vermeden oturacağz kayın valideme kendine yakın olsun diye satmamıza izin vermiyo....

cok zor durumm..esın aradakı dengeyı kuramamıss arada olan sana oluor canımm

haklsın cnm zaten eşim yumruğunu masaya vuran biri olsaydı bunlar yaşanmazdı....

bence senin en önemli sorunun cahil insanlarla karşı karşıya olman en zoru bunla uğraşmak.ne desende laf anlatamazsın artık.ne iş bulunamayacağını anlarlar,ne babanların paraya tenezzül etmeyeceğini anlarlar,ne de imkanın olduğunda sobalı bir evde oturulamayacağını anlarlar.işin zor allah yardımcın olsun

Sizin çalışıp çalışmamanıza siz ve eşiniz ortak karar verebilirsiniz ancak. Kimseye düşmez bunun dışında. Hele de şuna çok kızıyorum ben, bende buna benzer birşey yaşamış biri olarak, böyle illede çalış diyen kişiler, kendileri hayatlarında hiçbir işte çalışmamış insanlar oluyor. Kendin çalışmamışsında, benim çalışıp, çalışmamam seni neden ilgilendiriyor. 3. kişilere hiçbirşey düşmez. Ama burada en büyük sıkıntı eş işte. Eş sahip çıkmıyorsa, karışılmaması gerektiğini düşünemiyor ise herşey boş.

bence senin en önemli sorunun cahil insanlarla karşı karşıya olman en zoru bunla uğraşmak.ne desende laf anlatamazsın artık.ne iş bulunamayacağını anlarlar,ne babanların paraya tenezzül etmeyeceğini anlarlar,ne de imkanın olduğunda sobalı bir evde oturulamayacağını anlarlar.işin zor allah yardımcın olsun

evet gerçekten herkes haklı işim zor bazen bu yaşadıklarım keşke bi rüya olsa bende uyanıp oh be rüyaymış desem....hepinize tşk ederim...yalnızlığma ortak olup benim derdimi dinlediğinz için....

Sizin çalışıp çalışmamanıza siz ve eşiniz ortak karar verebilirsiniz ancak. Kimseye düşmez bunun dışında. Hele de şuna çok kızıyorum ben, bende buna benzer birşey yaşamış biri olarak, böyle illede çalış diyen kişiler, kendileri hayatlarında hiçbir işte çalışmamış insanlar oluyor. Kendin çalışmamışsında, benim çalışıp, çalışmamam seni neden ilgilendiriyor. 3. kişilere hiçbirşey düşmez. Ama burada en büyük sıkıntı eş işte. Eş sahip çıkmıyorsa, karışılmaması gerektiğini düşünemiyor ise herşey boş.

cnm zaten eşim bunları söyledikelrinde cevabını verse kimse bi şey söyleyemez burda bi tek akrabam bile yok ve yanımda olan hiç kimsede.....

cnm zaten eşim bunları söyledikelrinde cevabını verse kimse bi şey söyleyemez burda bi tek akrabam bile yok ve yanımda olan hiç kimsede.....[/QUOTE]

Haklısın, biraz sabret. Daha evliliğn çok yeni. Eşin daha evliliğn ne olduğunu bile anlamamış. Eşinle konuş, ama herşeyi birden konuşursan büyük ihtimalle ters teper. Yavaş yavaş sabırla. Unutma karşında eşin var ama daha evliliğin ne olduğunu fark edememi küçük bir çocuk gibi o.

Back
X