• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kayınvalidem beni delirtmeye kesin kararlı..........

eşin haziranda nereye gidiyor canım anlamadımda
böyle cahil insanlarla uğraşmak çok zor canım
allah yardımcın olsun

babasının eşime vaadettikleri ama sonradan vermedikleri eve yani ev bizim olmuyacak sadece kira vermeden oturacağz kayın valideme kendine yakın olsun diye satmamıza izin vermiyo....

sanırım sızı mecbur bırakıp kendıne mahkum etmek ıstıyor.ama çalısmanız gerek..ünıversteye gıtmıssınız...helekı boyle bır aıleyle bırlıkteysenız mutlaka çalısmalısınız...yoksa sizi köreltecek ve sınırlerınızı bozacaklar anlasılan...eşinızle konusup çalısmak ıçın onu ıkna edın...:hulya:

Haklısın, biraz sabret. Daha evliliğn çok yeni. Eşin daha evliliğn ne olduğunu bile anlamamış. Eşinle konuş, ama herşeyi birden konuşursan büyük ihtimalle ters teper. Yavaş yavaş sabırla. Unutma karşında eşin var ama daha evliliğin ne olduğunu fark edememi küçük bir çocuk gibi o.

evet cnm haklsın işin acı tarafı da artık benmi sevgimin eskisi gibi olmadığ eşim artık eve hiç gelmese beni hiç aramsı da fark etmiyor,yanında bile uyumak istemiyorym bazen onun çocuğunu bile taşımak istemiyorum yavaş yavaş soğuduğumn farkına varıyorum.....birde benim karakterim bana yapılan yanlışları unutamıyorum ve bu insanlardan çabuk soğuyorum buna eşimde dahil.....

Haklısın, biraz sabret. Daha evliliğn çok yeni. Eşin daha evliliğn ne olduğunu bile anlamamış. Eşinle konuş, ama herşeyi birden konuşursan büyük ihtimalle ters teper. Yavaş yavaş sabırla. Unutma karşında eşin var ama daha evliliğin ne olduğunu fark edememi küçük bir çocuk gibi o.

evet cnm haklsın işin acı tarafı da artık benmi sevgimin eskisi gibi olmadığ eşim artık eve hiç gelmese beni hiç aramsı da fark etmiyor,yanında bile uyumak istemiyorym bazen onun çocuğunu bile taşımak istemiyorum yavaş yavaş soğuduğumn farkına varıyorum.....birde benim karakterim bana yapılan yanlışları unutamıyorum ve bu insanlardan çabuk soğuyorum buna eşimde dahil.....

çok haklısın..bende hemen sogurum...bence sen güçlusun ve bunların ustesınden gelırsın canım...alsanaalsanasmile

Canım çok haklısın ne desen...Allah kolaylık versin..Ama madem bu derece soğudun her an hersey olabilir, sen de koy kurallarını.Eşin sana nasıl bunu söyleyebiliyor ''ben haziranda gidicem ister gel ister gelme'' gibi bir cümle inanamıyorum..Çektiğini sen biliyorsun , şu anda bile bu derece huzursuzken , onların tam karsısında üstelik onların evinde oturman tamamen depresyona sürekler seni.Eşinle açık açık konus ben asla orada oturmam de..Cv ni her yere ver ne gerekiyorsa yap iş bul.Bul ki ispatla eşinede ailesinede bazı seyleri...Kendini karamsarlığa itme , inat et! Elinden geleni yap..Şu an daha cok yeni hersey.Sen hersey yap ki ondan sonra yine olmuyorsa olmuyordur..ılerde şöyle olsaydı nasıl olurdu deme.Sadece acık ve net gördüğüm şey karsılarındaki eve gidersen gücün tamamen tükenir....Kolaylıklar dilerim..Gücünü sakın yitirme ne olursa olsun , maalesef dost çok az.O nedenle düşmanlarının istediği olmasın...Sevgiler...

SAbırlı ol, ama fazla ağırdan da alma. Hazirana fazla bir zaman kalmadı.... Güzelce konuş, ama ne yap et gitme.... Gitmen senin hayatının bitmesi demektir.

gidersen hayatin soner tecrubeli biri olarak soyluyorum. ne yap et esini kendine bagla. olmuyosa .........

Canım çok haklısın ne desen...Allah kolaylık versin..Ama madem bu derece soğudun her an hersey olabilir, sen de koy kurallarını.Eşin sana nasıl bunu söyleyebiliyor ''ben haziranda gidicem ister gel ister gelme'' gibi bir cümle inanamıyorum..Çektiğini sen biliyorsun , şu anda bile bu derece huzursuzken , onların tam karsısında üstelik onların evinde oturman tamamen depresyona sürekler seni.Eşinle açık açık konus ben asla orada oturmam de..Cv ni her yere ver ne gerekiyorsa yap iş bul.Bul ki ispatla eşinede ailesinede bazı seyleri...Kendini karamsarlığa itme , inat et! Elinden geleni yap..Şu an daha cok yeni hersey.Sen hersey yap ki ondan sonra yine olmuyorsa olmuyordur..ılerde şöyle olsaydı nasıl olurdu deme.Sadece acık ve net gördüğüm şey karsılarındaki eve gidersen gücün tamamen tükenir....Kolaylıklar dilerim..Gücünü sakın yitirme ne olursa olsun , maalesef dost çok az.O nedenle düşmanlarının istediği olmasın...Sevgiler...

canım bir ben eşime hiç tavır yapamam surart asamam benmi kimsemin burda olmadığını biliyor her tartışmada ben snnmlere gidecem der sanki o kadın ben erkek,birde her tartışmada gider alkolunu aılr evdeiçer sonrada senin yüzünden bu kadar para harcadım senin iraden yok mu kendini kontrol edemiyor musun demi?bende okdar çekiyorum sigaraya başlim bende ,ama benim iradem sağlam birilerini birileri için kontrolumü niye kaybedim evimizde kırmadık bi şey bırakmadı.....offffffff bıktım dayanma gücüm kalmadı annme söyleyemiyorum şeker hstası hemen şekeri yükseliyo babam söylsem sen kendin istedin diyecek yalnız başımaburda sorunlarla boğuşuyorum...............

inan canımmmm seni üzmek istemem ama çok büyük terbiyesizlikler bunlarr bende evliligim de sorunlar yaşıyorum ama sana yapılanlar çok dahaa ağırrrr nedemek bize çalışıcam dedim çalışmadınnnn !!!!!!!!! siz kimsinizzzzz her kadın çalışmak zorunda deill ayrıcaa ve bunları söylemek onlara düşmeezz SONRAA nedemek ailne para yediriyosun diye seni yargılamakkk !!!!!! canım lütfen kendini ezdirmeeeee evlilik için her fedakarlıga katlanılır ama bunlara susmak fedakarlıktan öte bişii olurrrrrr allah yardımcın olsun canımm :) ömrünü çürütmee bu basitlere yol vererekkkkkk

inan canımmmm seni üzmek istemem ama çok büyük terbiyesizlikler bunlarr bende evliligim de sorunlar yaşıyorum ama sana yapılanlar çok dahaa ağırrrr nedemek bize çalışıcam dedim çalışmadınnnn !!!!!!!!! siz kimsinizzzzz her kadın çalışmak zorunda deill ayrıcaa ve bunları söylemek onlara düşmeezz SONRAA nedemek ailne para yediriyosun diye seni yargılamakkk !!!!!! canım lütfen kendini ezdirmeeeee evlilik için her fedakarlıga katlanılır ama bunlara susmak fedakarlıktan öte bişii olurrrrrr allah yardımcın olsun canımm :) ömrünü çürütmee bu basitlere yol vererekkkkkk

sağol cnm..inş atlatırım...allahabırakıyorum hesabımı çünkü ben tek başımaeşimde onalr gibiyken başedemiyorum...

canım böyle anlayışsız insanlarla geçinmek kolay değil.
onlardan ne kadar uzak durursan evliliğin için o kadar iyi olur.bu nedenle ne yap et kayınvalidenin yanına taşınma.:1no2:
çünkü oraya gidersen daha büyük sorunlar yaşayacağın kesin.
ama daha önemlisi eşinin olgunlaşması gerek.çünkü senin asıl sorunun bence eşinbenneyaptımki

perimsin;12404620]Canım çok haklısın ne desen...Allah kolaylık versin..Ama madem bu derece soğudun her an hersey olabilir, sen de koy kurallarını.Eşin sana nasıl bunu söyleyebiliyor ''ben haziranda gidicem ister gel ister gelme'' gibi bir cümle inanamıyorum..Çektiğini sen biliyorsun , şu anda bile bu derece huzursuzken , onların tam karsısında üstelik onların evinde oturman tamamen depresyona sürekler seni.Eşinle açık açık konus ben asla orada oturmam de..Cv ni her yere ver ne gerekiyorsa yap iş bul.Bul ki ispatla eşinede ailesinede bazı seyleri...Kendini karamsarlığa itme , inat et! Elinden geleni yap..Şu an daha cok yeni hersey.Sen hersey yap ki ondan sonra yine olmuyorsa olmuyordur..İlerde şöyle olsaydı nasıl olurdu deme.Sadece acık ve net gördüğüm şey karsılarındaki eve gidersen gücün tamamen tükenir....Kolaylıklar dilerim..Gücünü sakın yitirme ne olursa olsun , maalesef dost çok az.O nedenle düşmanlarının istediği olmasın...Sevgiler...

canım bir ben eşime hiç tavır yapamam surart asamam benmi kimsemin burda olmadığını biliyor her tartışmada ben snnmlere gidecem der sanki o kadın ben erkek,birde her tartışmada gider alkolunu aılr evdeiçer sonrada senin yüzünden bu kadar para harcadım senin iraden yok mu kendini kontrol edemiyor musun demi?bende okdar çekiyorum sigaraya başlim bende ,ama benim iradem sağlam birilerini birileri için kontrolumü niye kaybedim evimizde kırmadık bi şey bırakmadı.....offffffff bıktım dayanma gücüm kalmadı annme söyleyemiyorum şeker hstası hemen şekeri yükseliyo babam söylsem sen kendin istedin diyecek yalnız başımaburda sorunlarla boğuşuyorum...............[/QUOTE]

off off ne diyim canım , surat asmak bazen gerekiyor emin ol.Bu her zaman böyle , tamam tabiki sabırlı olmak alttan almak lazım ama bunu hep sen yapmıcaksın.Karsılıklı olucak hersey.Hep sana yüklenilmesine izin verme.

çekmeyin hanımlar boşanın ben de kayınvalide sorunu yaşadım şimdi yok şükür ama olsa çekmem eşim yanımda durmazsa beni desteklemese hayatta katlanmayı düşünmüyorum basar giderim bu dünyaya bi kere geliyoruz

onlara ne kocanın parasından
ohhhh evde oturuyorum kocamın paralarını çıtır çıtır yiyorum de ki onlar deli olsunlar biraz.sen değil.
allah allah ya ne cahil insanlar ya.
kaynanan çalışmışmı görümcelerin çalışıyormu merak ettim doğrusu.

onlara ne kocanın parasından
ohhhh evde oturuyorum kocamın paralarını çıtır çıtır yiyorum de ki onlar deli olsunlar biraz.sen değil.
allah allah ya ne cahil insanlar ya.
kaynanan çalışmışmı görümcelerin çalışıyormu merak ettim doğrusu.

okuma yazma bile bilmezler kayınvalidemle büyük görümcem hiç okula gitmemiş küçüde ilkokuldan terk ben de ben de heç açıktan hem örgün iki ünivirsete bitridm zaten benmi zoruma giden de bu eşim sahip olduğum her değeri görmezden geliyo yaşadığı şehirden başkadünya görmeyen insanlara karşı beni savunmuyor.....inanın çok zor durumdayım çıkmazdayım ölümü dahi düşünyorum haketmedğim şeyleri yaşadığım için......

Ben başlığa topiğe yorum yapıcam..
delirtmekle kalırsa iyidir..
Ben artık herşeye inanırım
Kaynana olucaz belki bi çoğumuz ama okadar şey okudum kii ağzım açık hadi cnm bukadarda olmaz dedim..
Doğrudur arkadaşım delirtirlerde zaten istedikleri bu direk yapamıyolar sindire sindire kurt kemirir gibi yavaş yavaşş..

Onlara mı kalmış senin çalışıp çalışmamanı eleştirmek sorsaydın .

Tek çalışmayan kadın senmiymişsin sülalerinde..Kayınvalidene deseydin anne sana bir cv doldurup iş sitelerine koyalım madem çalışmaya bu kadar meraklısın diye

valla senin yapacağın tek şey rahat davranmak.
elin iyisi olmaz deyip takmican kafana.
belliki kıskanıyorlar.laflarının cevabını ver onlar delirsin sen niye deliriyosun.
oğlunun parasını yiyorum yan gelip yatıyorum de çatlasın

Back
X