perimsin;12404620]Canım çok haklısın ne desen...Allah kolaylık versin..Ama madem bu derece soğudun her an hersey olabilir, sen de koy kurallarını.Eşin sana nasıl bunu söyleyebiliyor ''ben haziranda gidicem ister gel ister gelme'' gibi bir cümle inanamıyorum..Çektiğini sen biliyorsun , şu anda bile bu derece huzursuzken , onların tam karsısında üstelik onların evinde oturman tamamen depresyona sürekler seni.Eşinle açık açık konus ben asla orada oturmam de..Cv ni her yere ver ne gerekiyorsa yap iş bul.Bul ki ispatla eşinede ailesinede bazı seyleri...Kendini karamsarlığa itme , inat et! Elinden geleni yap..Şu an daha cok yeni hersey.Sen hersey yap ki ondan sonra yine olmuyorsa olmuyordur..İlerde şöyle olsaydı nasıl olurdu deme.Sadece acık ve net gördüğüm şey karsılarındaki eve gidersen gücün tamamen tükenir....Kolaylıklar dilerim..Gücünü sakın yitirme ne olursa olsun , maalesef dost çok az.O nedenle düşmanlarının istediği olmasın...Sevgiler...
canım bir ben eşime hiç tavır yapamam surart asamam benmi kimsemin burda olmadığını biliyor her tartışmada ben snnmlere gidecem der sanki o kadın ben erkek,birde her tartışmada gider alkolunu aılr evdeiçer sonrada senin yüzünden bu kadar para harcadım senin iraden yok mu kendini kontrol edemiyor musun demi?bende okdar çekiyorum sigaraya başlim bende ,ama benim iradem sağlam birilerini birileri için kontrolumü niye kaybedim evimizde kırmadık bi şey bırakmadı.....offffffff bıktım dayanma gücüm kalmadı annme söyleyemiyorum şeker hstası hemen şekeri yükseliyo babam söylsem sen kendin istedin diyecek yalnız başımaburda sorunlarla boğuşuyorum...............[/QUOTE]
off off ne diyim canım , surat asmak bazen gerekiyor emin ol.Bu her zaman böyle , tamam tabiki sabırlı olmak alttan almak lazım ama bunu hep sen yapmıcaksın.Karsılıklı olucak hersey.Hep sana yüklenilmesine izin verme.