- 26 Nisan 2023
- 1.034
- -301
- 38
- 28
- Konu Sahibi sternoklavikular
Asla olmaz öyle bir şeyBöyle şeyler eşle arayı bozmaya değmez diye. Sende iki kelam etmeye çalış bahane bul kapat. Belki seviceksin gerçekten ve anne kız ilişkisi kuracaksın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Asla olmaz öyle bir şeyBöyle şeyler eşle arayı bozmaya değmez diye. Sende iki kelam etmeye çalış bahane bul kapat. Belki seviceksin gerçekten ve anne kız ilişkisi kuracaksın
Dün sitem etti zaten acmıyosun diyeYakında başlayacak gelin bizi sevmiyor gelin bizi istemiyor tantanası
Kavgaya hazır ol
Çalışıyorum dediğimde bile 5 dk konuşuyorTek sorun aramasıysa, yoğun çalışıyorum, müsait olduğumda ben seni ararım dersin olur biter.
İnşallah bnde öyle yaparımAy benimkide aynıydı ilk zamanlar... Hala fırsat bulsa yaparda... Oğluna bak ben gelinimi her gün arıyorum demek için yapıyorlar bunu eminim ben. Ben sürekli açıyordum hatta ben de arıyordum ilk zamanlar sonra evlerine gidip geldikçe her gün konuşmamıza rağmen ki oğluyla da ayrıca konuşuyordu her gün aramıyonuz sormuyonuz demeye başladı saçmalık resmen bende telefonla konuşmayı sevmiyorum işten gelip senle mi konuşcam kendi annemle mi hiç fırsatım olmuyor vs diye diye azalttım. Şimdi belk, hafta da bir ya da 2 konuşuyoruz.
Sen ona farklı bir şeyden dolayı gıcık olmuşsun, telefon işin bahanesi. Madem numara yapamıyorsun, açık ol, seninle konuşmak istemiyorum de o halde.Çalışıyorum dediğimde bile 5 dk konuşuyor
Annem karımı ne çok seviyo merak ediyorda eşim soğuk yapıyor hissini geçirmeden hallet.Dün sitem etti zaten acmıyosun diye
E acmaKayinvalidem Cok kısa bir zamanda Sağolsun kendinden bezdirdi normalde kayinvalidesinden dert yanan arkadaşlarımı görünce onları yagirgardim ama gel görki gerçekler öyle değilmiş kadın sürekli olarak beni arıyor 2 günde bir ulaşamayınca pes pese arıyor hiç acmazsam oğlunu arıyor açmadı diye sinirleniyorum artk telefonda samimi de konuşmuyorm olabildiğince soğuk yapıyorm ne buluyor bnde anlamıyorum bir kerede bn kendiliğimden arayayım izin verde yok bıktım artık konuşmak istemiyorum bn kendim aramak istiyorum napcm bu kadınla başım dertte huzursuzum şuan yeniyim diye fazla bişey de söyleyemiyorm lütfen bir akıl verin
Oldu dha yeni gelinim nasil diyeceğim öyle aramasından rahatsızm aramasın beni bela gibi musallat olduSen ona farklı bir şeyden dolayı gıcık olmuşsun, telefon işin bahanesi. Madem numara yapamıyorsun, açık ol, seninle konuşmak istemiyorum de o halde.
Arkadaşım sen kv seviyorsun bizde sevmek zorunda mıyız her gün telefonda durum bildirimi yapmak zorunda mıyız?Valla bana araması tuhaf gelmedi. Kadın belli ki kızı evladı gibi görüyor yada yakınlık kurmak istiyor ve arayıp iletişimde olmak istiyor. Aramalardaki konuşma içeriğini tam manasıyla bilmiyoruz yani rahatsız olunan konu aramalar konuşmalar mi yoksa kv denin var olması mi. Tamamen silinsin mi istiyorsunuz hayatinizdan. Ben hem kv hem kp her gün konuşurum. Hatta kp bi kaç gün aramayınca tatlı bi sitem yapar. Ben 5 yıldır elhamdülillah bi ard niyet rahatsızlik hissetmedim. Aksine öz annemle olmayan anne kız iletisimimiz oldu. Yeni evliyken babamı kaybettik kp şükürler olsun baba yokluğunu kapatmak için oğlunu 2. Plana koyar elini gözünü üstümden çekmez. Allah ondan razı olsun. Onun babacıligı olmasaydı benim için o ağır süreç hic bitmeyecek bi yolculuk olurdu. Annem misal beni diğer çocuklarından kayirir hep anne yokluğu cekmisimdir. Var ama yok gibi. Kv de bi kızı olsa nasıl kol kanat gererse o şekilde sahiplenir. Ömür boyu düşünsem öz ailemin bana yaptıkları aklımın ucuna gelmezdi ve eş ailesinin bu denli sahiplenecegini de asla ihtimal vermezdim. Hayat ve imtihan herseyi yaşatıyor. Bi anda yapayalnız kalıp bi anda muazzam bi ailen olabiliyor. Herkesin kıymetini bilmek gerek. Biraz akışa bırakın hayatın sizden ne alacağını ne vereceğini asla düşünüp ihtimal veremezsiniz..
Aynı evde yaşayıp bir de gün içinde telefonla mı konuşuyorsunuz?Annemden hiçbir farkı yok. Annemi de kayınvalidemi de her gün ararım. Hatta 3 yıldır beraber yaşıyoruz zorunlu hizmetim için geldik ayrı eve çıkmadık kaldık beraber. Bir gün bile aramızda bir sıkıntı yaşanmadı.
Valla ne eşinize ne kv'ye açıklama yapıyosunuz. O delirir, bu küser, bu kızar diye düşünüp adım atmıyorsanız her gün konusacaksınız o zaman. Yapacak bir şey kalmıyor sınırı çizmeyince.Numara çekmekte bana göre değil işte
Maşallah ama herkes aynı olmuyor ortak noktalar zevkler ne bileyim kültür olması lazım,çok farklı insanlar hergün konuşacak birşey bulamıyorAnnemden hiçbir farkı yok. Annemi de kayınvalidemi de her gün ararım. Hatta 3 yıldır beraber yaşıyoruz zorunlu hizmetim için geldik ayrı eve çıkmadık kaldık beraber. Bir gün bile aramızda bir sıkıntı yaşanmadı.
Ben öyle düşünmüyorumValla bana araması tuhaf gelmedi. Kadın belli ki kızı evladı gibi görüyor yada yakınlık kurmak istiyor ve arayıp iletişimde olmak istiyor. Aramalardaki konuşma içeriğini tam manasıyla bilmiyoruz yani rahatsız olunan konu aramalar konuşmalar mi yoksa kv denin var olması mi. Tamamen silinsin mi istiyorsunuz hayatinizdan. Ben hem kv hem kp her gün konuşurum. Hatta kp bi kaç gün aramayınca tatlı bi sitem yapar. Ben 5 yıldır elhamdülillah bi ard niyet rahatsızlik hissetmedim. Aksine öz annemle olmayan anne kız iletisimimiz oldu. Yeni evliyken babamı kaybettik kp şükürler olsun baba yokluğunu kapatmak için oğlunu 2. Plana koyar elini gözünü üstümden çekmez. Allah ondan razı olsun. Onun babacıligı olmasaydı benim için o ağır süreç hic bitmeyecek bi yolculuk olurdu. Annem misal beni diğer çocuklarından kayirir hep anne yokluğu cekmisimdir. Var ama yok gibi. Kv de bi kızı olsa nasıl kol kanat gererse o şekilde sahiplenir. Ömür boyu düşünsem öz ailemin bana yaptıkları aklımın ucuna gelmezdi ve eş ailesinin bu denli sahiplenecegini de asla ihtimal vermezdim. Hayat ve imtihan herseyi yaşatıyor. Bi anda yapayalnız kalıp bi anda muazzam bi ailen olabiliyor. Herkesin kıymetini bilmek gerek. Biraz akışa bırakın hayatın sizden ne alacağını ne vereceğini asla düşünüp ihtimal veremezsiniz..
HaklısınızValla ne eşinize ne kv'ye açıklama yapıyosunuz. O delirir, bu küser, bu kızar diye düşünüp adım atmıyorsanız her gün konusacaksınız o zaman. Yapacak bir şey kalmıyor sınırı çizmeyince.
Farklı şehirlerdeyizAynı evde yaşayıp bir de gün içinde telefonla mı konuşuyorsunuz?![]()