Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben 1,5 seneyi aşkındır nişanlıyım ve kayınvalidem bizi ayda bir bile aramıyor ...Kayınvalidem aramadıkça annem üzerime geliyor neden aramıyor diye sıkıldım bunaldım arada kalıyorum artık ne yapmalıyım bana bi fikir verin
Ben 1,5 seneyi aşkındır nişanlıyım ve kayınvalidem bizi ayda bir bile aramıyor ...Kayınvalidem aramadıkça annem üzerime geliyor neden aramıyor diye sıkıldım bunaldım arada kalıyorum artık ne yapmalıyım bana bi fikir verin
nişanlına tatlı dille sitem et. ama dikkat et annesini savunduracak şeyler söyleme. nişanlın arasın annesine versin teli, emrivaki yapın. konusurkende anneni sorar nasılsa sende o da iyi yanımda filan dersin, dur veriyim diye eline tutuşturursun :)
nişanlınla halledin bence böle küçük şeyler için de ne kendini, ne nişanlını üzme..
arada oyun yapmak lazım canım üzülme kolayca halledersin![]()
sordum daha önce konuşacak bişey bulamıyolarmış dedi ayrı şehirlerdeyiz biz severek evleniyoruz annem de buna bağlıyo ve üstüme geliyo başta düşünecektin diye
teşekkür ederim geçen ay öyle söyledim nişanlıma ertesi gün aradılar hep benim dememle nasıl olcak bilmiyorum ki resmen artık soğumaya başladım
Annen arayıp sorsun açık açık şakaylada karışık hayırdır dünür nie hiç aramıosun falan die. Konuşacak illa konu olmasına gerek yokki bi nasılsın iyimisin demekte mi aklına gelmiomuş :S Ah şu kaynanalar![]()
erkekler bu tip detayları bilmezler canım unutmuştur. Annenle arası nasıl? kendisi arayıp soruyomu anneni?
benim müstakbel kayınvalidemde pek arayıp sormaz ama nişanlım saolsun halleder. annemde gerçi şikayetçi değilbi de her ay illa arıycaklar diye bi şart yok. özel günlerde, bayramda seyranda hatırlasalar yeter bence. annen neden bu kadar üstüne geliyo senin anlamadım? arkadaşın dediği gibi seni yıpratacağına arasın şaka yollu dünürüne söylesin ne diyecekse. hem kendi içindekileri söylemiş olur, hem de karşı taraf aramalarını sıklaştırır belki
![]()
erkekler bu tip detayları bilmezler canım unutmuştur. Annenle arası nasıl? kendisi arayıp soruyomu anneni?
benim müstakbel kayınvalidemde pek arayıp sormaz ama nişanlım saolsun halleder. annemde gerçi şikayetçi değilbi de her ay illa arıycaklar diye bi şart yok. özel günlerde, bayramda seyranda hatırlasalar yeter bence. annen neden bu kadar üstüne geliyo senin anlamadım? arkadaşın dediği gibi seni yıpratacağına arasın şaka yollu dünürüne söylesin ne diyecekse. hem kendi içindekileri söylemiş olur, hem de karşı taraf aramalarını sıklaştırır belki
![]()
nişanlımla konuşcam artık onlar aramıyosa sen ara diye annem cidden çok yıpratıyor artık beni ..Annemin endişesi görücü usulü değil bizimkisi istemiyolar mı yoksa deyip benide etkiliyor
Sürekli aramasına gerek varmıkı? Bence özel günlerde, herhangı bır sorun oldugunda falan aranır.Hal hatır ıcınde aranır ama sureklı olmasını beklememelısın sonucta siz evlenceksiniz onların ılla vıcık vıcık olmasına gerek yok.Kafana takma bu cok kucuk bir sorun benım ıcın sorun bıle degil hatta.Sen nişanlın ve kendıne odaklan :89:
Güzelim sen arıyomusun kayınvalideni?
Kesin kıskançlığından aramıyordur
Sizi kendi beğenip oğluna kendi aracı olsaydı
hem arar hatta içinize düşerdi..
ben özellikle aramıyorum. sadece bayramda, anneler gününde filan ararım. ama normalde biz aşkımla konuşurken selam söyleriz birbirimize. o telefona gelir, yada ver annenle de konuşayım derim. öle yani