Kayınvalidem bizi aramıyor

cimcime22

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2010
237
1
46
Diğer
Ben 1,5 seneyi aşkındır nişanlıyım ve kayınvalidem bizi ayda bir bile aramıyor ...Kayınvalidem aramadıkça annem üzerime geliyor neden aramıyor diye sıkıldım bunaldım arada kalıyorum artık ne yapmalıyım bana bi fikir verin

Ben 1,5 seneyi aşkındır nişanlıyım ve kayınvalidem bizi ayda bir bile aramıyor ...Kayınvalidem aramadıkça annem üzerime geliyor neden aramıyor diye sıkıldım bunaldım arada kalıyorum artık ne yapmalıyım bana bi fikir verin

Niçin aramıyo olabilir ki nişanlına sordunmu hiç bunu.

nişanlına tatlı dille sitem et. ama dikkat et annesini savunduracak şeyler söyleme. nişanlın arasın annesine versin teli, emrivaki yapın. konusurkende anneni sorar nasılsa sende o da iyi yanımda filan dersin, dur veriyim diye eline tutuşturursun :)
nişanlınla halledin bence böle küçük şeyler için de ne kendini, ne nişanlını üzme..
arada oyun yapmak lazım canım üzülme kolayca halledersin:34:

sordum daha önce konuşacak bişey bulamıyolarmış dedi ayrı şehirlerdeyiz biz severek evleniyoruz annem de buna bağlıyo ve üstüme geliyo başta düşünecektin diye

nişanlına tatlı dille sitem et. ama dikkat et annesini savunduracak şeyler söyleme. nişanlın arasın annesine versin teli, emrivaki yapın. konusurkende anneni sorar nasılsa sende o da iyi yanımda filan dersin, dur veriyim diye eline tutuşturursun :)
nişanlınla halledin bence böle küçük şeyler için de ne kendini, ne nişanlını üzme..
arada oyun yapmak lazım canım üzülme kolayca halledersin:34:

teşekkür ederim geçen ay öyle söyledim nişanlıma ertesi gün aradılar hep benim dememle nasıl olcak bilmiyorum ki resmen artık soğumaya başladım

bence konuşmak bı şey bulamadıgından demesi bahane yanı ,arada bı aranır nasıl olduğu sorulur havadan sudan konuşulur yanı onemlı olan muhabbetı koparmamak koyu muhabbet edecek degıller telde ,belkı kaynanan severek evlendıgınız ıcın tavırlıdır

sordum daha önce konuşacak bişey bulamıyolarmış dedi ayrı şehirlerdeyiz biz severek evleniyoruz annem de buna bağlıyo ve üstüme geliyo başta düşünecektin diye

Annen arayıp sorsun açık açık şakaylada karışık hayırdır dünür nie hiç aramıosun falan die. Konuşacak illa konu olmasına gerek yokki bi nasılsın iyimisin demekte mi aklına gelmiomuş :S Ah şu kaynanalar :D

teşekkür ederim geçen ay öyle söyledim nişanlıma ertesi gün aradılar hep benim dememle nasıl olcak bilmiyorum ki resmen artık soğumaya başladım

erkekler bu tip detayları bilmezler canım unutmuştur. Annenle arası nasıl? kendisi arayıp soruyomu anneni?
benim müstakbel kayınvalidemde pek arayıp sormaz ama nişanlım saolsun halleder. annemde gerçi şikayetçi değil :1: bi de her ay illa arıycaklar diye bi şart yok. özel günlerde, bayramda seyranda hatırlasalar yeter bence. annen neden bu kadar üstüne geliyo senin anlamadım? arkadaşın dediği gibi seni yıpratacağına arasın şaka yollu dünürüne söylesin ne diyecekse. hem kendi içindekileri söylemiş olur, hem de karşı taraf aramalarını sıklaştırır belki:23:

Annen arayıp sorsun açık açık şakaylada karışık hayırdır dünür nie hiç aramıosun falan die. Konuşacak illa konu olmasına gerek yokki bi nasılsın iyimisin demekte mi aklına gelmiomuş :S Ah şu kaynanalar :D

bencede ama neden böyle yapıyor anlamıyorum.Anneme sen ara deyince kız evi öyle çok aramaz erkek tarafı arar kızı alana kadar diyor arada kaldım yani

2 taraf yabancı olunca gerçekten konuşacak konu olmuyor .
benim ailemle nişanlımın aileside telde sık sık görüşmüyorlar
ama kayınvalidem beni hep arar
2 hafta da bir falan ailemi sorar selamlarını iletir
yüz yüze olduğumuzda bile konuşacak konu pek fazla olmuyor
kayınvalidem annemi özel olarak 2 kere anca aradı şimdiye kadar
ama beni arar

Son düzenleme:
erkekler bu tip detayları bilmezler canım unutmuştur. Annenle arası nasıl? kendisi arayıp soruyomu anneni?
benim müstakbel kayınvalidemde pek arayıp sormaz ama nişanlım saolsun halleder. annemde gerçi şikayetçi değil :1: bi de her ay illa arıycaklar diye bi şart yok. özel günlerde, bayramda seyranda hatırlasalar yeter bence. annen neden bu kadar üstüne geliyo senin anlamadım? arkadaşın dediği gibi seni yıpratacağına arasın şaka yollu dünürüne söylesin ne diyecekse. hem kendi içindekileri söylemiş olur, hem de karşı taraf aramalarını sıklaştırır belki:23:

nişanlımla konuşcam artık onlar aramıyosa sen ara diye annem cidden çok yıpratıyor artık beni ..Annemin endişesi görücü usulü değil bizimkisi istemiyolar mı yoksa deyip benide etkiliyor

Sürekli aramasına gerek varmıkı? Bence özel günlerde, herhangı bır sorun oldugunda falan aranır.Hal hatır ıcınde aranır ama sureklı olmasını beklememelısın sonucta siz evlenceksiniz onların ılla vıcık vıcık olmasına gerek yok.Kafana takma bu cok kucuk bir sorun benım ıcın sorun bıle degil hatta.Sen nişanlın ve kendıne odaklan :89:

Güzelim sen arıyomusun kayınvalideni?

nişanlımla konuşcam artık onlar aramıyosa sen ara diye annem cidden çok yıpratıyor artık beni ..Annemin endişesi görücü usulü değil bizimkisi istemiyolar mı yoksa deyip benide etkiliyor

bizde ayrı şehirlerdeyiz böyle olunca bi beklenti oluyo haliyle. sık görüşülemediği için arayıp sormaları bekleniyo. ama cidden konuşacak bişey bulunmuyo 2 dk geçince. bu sefer sürekli aynı cümlelerin, duaların tekrarlanışı, aynı sorular filan çok sıkıcı:37:
bi de kendimden düşünerek duruma baktığımda, ben mesela telefonda konuşmayı hiç sevmem. öyle yapmacık da davranamam. konuşacak bi mesele olmayıncada tıkanıp kalıyo konuşma bi yerde. bu da bana daha büyük sıkıntı oluyo. kayınvalidende de böyle telefon fobisi varsa ondan da kaynaklanıyo olabilir. normalde tavırları, düşünceleri iyiyse hoşgörülebilir bi durum. canını sıkma, ama dediğim gibi nişanlının bu durumu telafi etmesi, ailene yakınlık göstermesi arayıp sorması lazım.

Sürekli aramasına gerek varmıkı? Bence özel günlerde, herhangı bır sorun oldugunda falan aranır.Hal hatır ıcınde aranır ama sureklı olmasını beklememelısın sonucta siz evlenceksiniz onların ılla vıcık vıcık olmasına gerek yok.Kafana takma bu cok kucuk bir sorun benım ıcın sorun bıle degil hatta.Sen nişanlın ve kendıne odaklan :89:

benim içinde önemli değil ararlarsa ararım aramazlarsa aramam..Şimdi daha iyi anlıyorum kayınvalidelerin nasıl evliliği etkilediğini benim annemde olsa onun anneside olsa aynılar işte

Kesin kıskançlığından aramıyordur:37:
Sizi kendi beğenip oğluna kendi aracı olsaydı
hem arar hatta içinize düşerdi..

Güzelim sen arıyomusun kayınvalideni?

ben özellikle aramıyorum. sadece bayramda, anneler gününde filan ararım. ama normalde biz aşkımla konuşurken selam söyleriz birbirimize. o telefona gelir, yada ver annenle de konuşayım derim. öle yani

Kesin kıskançlığından aramıyordur:37:
Sizi kendi beğenip oğluna kendi aracı olsaydı
hem arar hatta içinize düşerdi..

işte ablam görücü usulü evlendi aynen dediğiniz gibiydi içine düşüyolardı bende de böyle olunca annem istemediler mi şöyle böyle diyip başımın etini yiyor...

ay ne kadar şanslısın. keşke benimki de aramasaydı, hatta aramasa. benimkide sürekli mikser gibi ortalığı karıştırmak için arardı. yani beterin beteri var, şükret bence.

ben özellikle aramıyorum. sadece bayramda, anneler gününde filan ararım. ama normalde biz aşkımla konuşurken selam söyleriz birbirimize. o telefona gelir, yada ver annenle de konuşayım derim. öle yani

Ben başta haftada, iki haftada arıyordum öyle anlaşmıştık nişanlımla. Aileleri ihmal etmicektik ama baktım ben arıyorum karşılık yok bu aramalarım özel günlere ve hasta olduğunda nasılsın diye aramalara döndü

Back
X