Kayınvalidem bizi aramıyor

ay ne kadar şanslısın. keşke benimki de aramasaydı, hatta aramasa. benimkide sürekli mikser gibi ortalığı karıştırmak için arardı. yani beterin beteri var, şükret bence.

benim için hiç sorun değil de annem herşey kayınvalide de bitiyor o istemezse evliliğize bile zarar verir falan filan işte.Kendi annem beni daha çok yoruyor

Son düzenleme:
canım ya gerçekten zorbir durum bence
kayınvalidem arar sürekli sorar ailemi öylede olması lazım zaten kız alıyorlar ya
bence nişanlınla konuş bir problem mi var diye ama anlamadığım şu kayınvaliden aramıyor diye mi annen baştan düşnecektin falan gibi birşeyler söyledi?
2 arada kalmak eminim ki çok zordur canım inşallah herşey dilediğn gibi olur:)

canım ya gerçekten zorbir durum bence
kayınvalidem arar sürekli sorar ailemi öylede olması lazım zaten kız alıyorlar ya
bence nişanlınla konuş bir problem mi var diye ama anlamadığım şu kayınvaliden aramıyor diye mi annen baştan düşnecektin falan gibi birşeyler söyledi?
2 arada kalmak eminim ki çok zordur canım inşallah herşey dilediğn gibi olur:)

Evet kayın validemde arada farklar var onlar kapalı ben açığım ki muhtemelen kapalı gelin istiyordu bunu da hissettiriyor bizde nişanlımla çok iyiyiz ama işte annem kayınvali de faktörünün çok etkili olduğunu düşünen insanlardan..Sen bu şekilde gördün uyumlu değildiniz kabul etmeseydin başta düşünseydin diye bu anlamda söylüyor

Sürekli bir rutin içinde aramasına gerek yok zaten.
Birisi hasta olur geçmiş olsuna aranır,yola giden olur,Allah kavuştursun demeye aranır,veya birşey için hayırlı olsun demeye yani vesile olunca aranır.
Bayramda,kandilde aranması gerekir ki böyle günlerde erkek tarafı büyük sayılır,önce sizin aramanız doğru olur.
Dünürler eski tanıdık değilse,nasılsın,eee neler yapıyorsun demek için pek aranmaz.Dedikodu yapacak halleri yok.Nasılsın,o nasıl,bu nasıl gibi kısır konuşmalar olur,konu bulmak hakikaten zordur.
Çok istiyorsanız beklemeyin siz arayın.Annen sitem etmeden arasın,sohbet etsin.Belki sohbetleri gelişir,daha sık konuşmaya başlarlar.

Ben başta haftada, iki haftada arıyordum öyle anlaşmıştık nişanlımla. Aileleri ihmal etmicektik ama baktım ben arıyorum karşılık yok bu aramalarım özel günlere ve hasta olduğunda nasılsın diye aramalara döndü

hmm.. ben olsam yerinde aramazdım. aramıyorumda . ne o öyle her hafta canım yaa. onlar arasa tamam ilgileniyo olurlar da, kız arayınca çok hevesli gibi bi düşünce oluşabilir. yani senin iyi niyetin anlaşılmaz, arayıp soruyosun diye kıymete de binmezsin.
benim kayınvalidenin sütten ağzı yanmış, beni üfleyerek yiyor:27: ilk başlarda çok samimi konuşurdu, canım cicim, çok özledim bilmem ne:68: benimde içimden gelmiyodu, numarada yapamıyorum. onunki de sahici gelmiyo zaten:37: saygı da kusur yok, e daha ne olsun :63:hem samimiyet değil biraz mesafe olması daha iyi. hiçbişeye karışmıyo, etmiyo. kafam rahat:32:

canım benim kayınvalidem eltim görümcen herkes kapalı kayınpederim hoca ve ben sarışınım açığım ailem de açık bence böyle düşünme onlarda böyle düşünmüyordur öyle olsa bile baştan oğluyla konuşmaz mıydı isteme olmuş nişan olmuş 1,5 sene geçmiş takma bence
annene gelince haksızda sayılmaz eğer kayınvaliden öyle bir izlenim yarattıysa...
denge niaşnlın ve sen de biter tatlım en güzel zamanlarımız tadını çıkar kayınvaliden sana iyi davranıyorsa:16:

valla sal gitsin arama sureklı sevıyelı olsun bence her ıkı taraf bende sevmem vıcık vıcık olmayı ne o ole yapmacık sözler gulusler bosver sıkıntı etme nişanlınla tadını cıkar derım ;)

eğer nişanlınla aran iyiyse asla annen bile olsa üçüncü sahışları araya koyma ve bunun için nişanlını ve kendini üzme.annen kendi arayıp sorabilir dünür hayırdır niye arayıp sormuyosun diye şaka yollubaktı değişen bişey yok,o da aramaz özellikle.annenin sitemi yersiz,insan zaten nişanlıyken çok karmaşık olur.ne şimdi ne evlenince kimse adına gaza gelme.anneni aramıyorlarsa o onun sorunudur.nişanlınla senin ilişkini ilgilendirmez canım...

Sürekli bir rutin içinde aramasına gerek yok zaten.
Birisi hasta olur geçmiş olsuna aranır,yola giden olur,Allah kavuştursun demeye aranır,veya birşey için hayırlı olsun demeye yani vesile olunca aranır.
Bayramda,kandilde aranması gerekir ki böyle günlerde erkek tarafı büyük sayılır,önce sizin aramanız doğru olur.
Dünürler eski tanıdık değilse,nasılsın,eee neler yapıyorsun demek için pek aranmaz.Dedikodu yapacak halleri yok.Nasılsın,o nasıl,bu nasıl gibi kısır konuşmalar olur,konu bulmak hakikaten zordur.
Çok istiyorsanız beklemeyin siz arayın.Annen sitem etmeden arasın,sohbet etsin.Belki sohbetleri gelişir,daha sık konuşmaya başlarlar.

bende anneme onu anlatmaya çalışıyorum sen ara neden sen aramıyorsun diye ama kız evi öyle aramaz erkek tarafı en azından kızı alana kadar ararlar ilgilenirler diyor...kuzenim demişti nişanlılık dönemini kısa tutmak lazım insan arada kalıyor sürekli çok yıpranıyor demişti ama insanın başına gelmeden anlayamıyor işte

eğer nişanlınla aran iyiyse asla annen bile olsa üçüncü sahışları araya koyma ve bunun için nişanlını ve kendini üzme.annen kendi arayıp sorabilir dünür hayırdır niye arayıp sormuyosun diye şaka yollubaktı değişen bişey yok,o da aramaz özellikle.annenin sitemi yersiz,insan zaten nişanlıyken çok karmaşık olur.ne şimdi ne evlenince kimse adına gaza gelme.anneni aramıyorlarsa o onun sorunudur.nişanlınla senin ilişkini ilgilendirmez canım...

Nişanlımla çok şükür iyiyiz ama üzerimde zaten bi stres var düğün yaklaştıkça ister istemez geriliyorum annemde böyle davranınca ona da sert davranıyorum oda şaşırıyor bu davranışlarıma anlam veremiyor

Şimdi ben nişanlıma durumu yinede söylesem mi en azından fark etsin çünki ailesi aramadığı gibi kendiside aramıyor beni her dk arar ama annemi babamı oda özel günlerde arar sadece..Yani ailesinin davranışlarını belli etsem mi..Bende onlara karşı resmi olmak istiyorum ev falan uzak olsun istiyorum sizce doğrumu yapıyorum

Son düzenleme:
Nişanlımla çok şükür iyiyiz ama üzerimde zaten bi stres var düğün yaklaştıkça ister istemez geriliyorum annemde böyle davranınca ona da sert davranıyorum oda şaşırıyor bu davranışlarıma anlam veremiyor

hepimiz aynı yollardan geçtik.çok stresli evet ama evlilik ve nişanlılıkta mutlu olmak istiyorsan herşeyi görmeyeceksin,herşeyi duymayacaksın...

hepimiz aynı yollardan geçtik.çok stresli evet ama evlilik ve nişanlılıkta mutlu olmak istiyorsan herşeyi görmeyeceksin,herşeyi duymayacaksın...

Sanırım illaki oluyor böyle şeyler ben görmicem de annem zorla gözüme sokuyor:(

Son düzenleme:
teşekkür ederim geçen ay öyle söyledim nişanlıma ertesi gün aradılar hep benim dememle nasıl olcak bilmiyorum ki resmen artık soğumaya başladım

canım kimisi öyle işte benimkilerde öyleydi düğüne misafirgibi geldiler ev yerleştirdik bi kere oda benimsitemimle aradılar biraz aile bağıyla ilgili sanırım...

Sanırım illaki oluyor böyle şeyler ben görmicem de annem zorla gözüme sokuyor:(

ne zaman annem bize gelse eşimle kavga ederdik.gerilirdik.hep hatalarını söyler beni kışkırtırdı istemeden tabiki ve bunu yaptığının farkında değil.bunu eşim bana söyleyene kadar farketmedim.bence koskoca insanları değiştiremezsin.zamana bırak canım..bir çok kişi öyle ki bu devirde kimse dünürüyle kankii değil..sen hiç düşünme bunları,ayrıca nişanlın normalde annenle ne konuşabilir ki,sen kayınpederini arasan ne konuşacaksın sürekli?hem bazı yörelerde özellikle doğuda nişanlı olan ailler pek samimiyet kumuyolar düğüne kadar...

benim için hiç sorun değil de annem herşey kayınvalide de bitiyor o istemezse evliliğize bile zarar verir falan filan işte.Kendi annem beni daha çok yoruyor

kayınvalideniz annenizi aramak zorunda mı?
anneniz arasın
zaten düğün stresi vs insan iyice yoruluyor birde bunları mı dert edineceksiniz
bence annenizin söylediklerine çok kulak asmayın
şimdiden ne kadar karışmasına izin verirsen ileride frenleyemezsin
benimde annem saçma şeylere takar kafasını ve beni ateşlemeye çalışır
yok eşim benden kısaymış yok beni sevmiyormuş
evlendm 1,5 yıl oldu hala kulp takar herşeye

Bak canım,annenin içine sinmemiş nişanlının tarafı.Ordan burdan bahane bulup "ben sana demedim mi" yapacak.Anne de olsa insanın egosu öne çıkıyor.Haklıymışım demek için yer arıyordur.Fazla kafanı bulandırmasına izin verme.Hem bazı insan gerçekten telefonda konuşmayı sevmez.Misal ben :1:

Sen nişanlından eminsen ve ailesinin ileride sorun çıkarmayacağını düşünüyorsan üç aramış beş aramış hiç önemli değil.

canım kimisi öyle işte benimkilerde öyleydi düğüne misafirgibi geldiler ev yerleştirdik bi kere oda benimsitemimle aradılar biraz aile bağıyla ilgili sanırım...

bizimkiler öyle olcak sanırım hiç bişey konuşulmuyor biiz adetleri bilmiyoruz deyip kenara çekiliyolar:(

ne zaman annem bize gelse eşimle kavga ederdik.gerilirdik.hep hatalarını söyler beni kışkırtırdı istemeden tabiki ve bunu yaptığının farkında değil.bunu eşim bana söyleyene kadar farketmedim.bence koskoca insanları değiştiremezsin.zamana bırak canım..bir çok kişi öyle ki bu devirde kimse dünürüyle kankii değil..sen hiç düşünme bunları,ayrıca nişanlın normalde annenle ne konuşabilir ki,sen kayınpederini arasan ne konuşacaksın sürekli?hem bazı yörelerde özellikle doğuda nişanlı olan ailler pek samimiyet kumuyolar düğüne kadar...

ikna edemiyorum baştan beri böyle kayınvalidem ben durumu kabullendim alıştım ama annem Annemde öyle ne yazık ki nişanlımı hiç eleştirmedi çok saygılıdır nerde nasıl davranacağını bilir ve ona göre hareket eder ama işte ailesi bizim bu tarflarda da düğüne kadar erkek tarafı çok çok ilgilidir annemin de tedirginliği o yüzden saanırım.Çok ince düşünür bide annem senin mi hatan oldu da böyle aramıyor falan filan ama hala alışamadı uzak memleket tanımadığı insanlar bide böyle olunca endişesi kat kat artıyor kızımı kimlere emanet edicem diye

Son düzenleme:
Back
X