• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kayınvalidem bizimle oturacak endişelerim var :(

temizlik konusunda bisey derse gul gec. ben bu kadar becerebiyorum adim hidir elimden gelen budur de hatta kadinin ne kadaaar harika temizlik yaptigini onun eline kimsenin su dokemeyecegibi falan soyle ver gazi. aslinda cok temizim ama zamanim yok olayina girme. yoksa yaptigin hersey batar.

onun ne kadar temiz titiz olduğunu beğendiğimi hep eşime söylerim. Zaman zaman kendisine de hayranlığımı belirtmışlığim vardır. Duymamaya çalışıcam bazı şeyleri....seviyeyi korumak adına.

Aslinda temiz olmasi cocukla ilgilenecegi icin arti bir durum.belki bazen takinti durumuna getirise sikinti olabilir.onun disinda agzindan cikani bilirse,kari kocayi zaman zaman ozgur birakirsa,fitne fesat isleriyle ugrasmazsa yasanilabilir.gerci oyle kaynana da yok ya:)))

fitne fesat bir kadın değil.ne konuştuğunu da bilir. Bazen gideceğimiz bi yere müdahale edebilir(sonra gidin gibi ) ama tabi eşim de benden yana olduğu için biz bildiğimizi okuyacağız...

ya ne güzel titizmiş kadın işte sen işteyken tertemiz yapar oğluna temiztemiz bakar bence iyi herşey yolunda seviyorum kav mi de diyorsun bence sorun olmaz

evet titiz bir kadın. Yıkamaya vereceğim yolluğu bile kendi yıkamış. Ne gerek var 1 tane yolluk vs. Bende aradım yıkamacıyı iptal ettim.tabi bazı sorunlar mutlaka olacaktır,önemli olan büyütmemek,sinirlendiğim durumlar mutlaka olacaktır,bakalım hayırlısı...

cnm madem o kadar titizse kendisi yapsın Allah Allah yaa. Anneciğim çalışan bir bayanım adım hıdır elimden gelen budur der geçersin.uzatmaya kırmaya kırılmaya da gerek yok. misafir değil artık. yapacaktır ev işlerini. akşama kadar boş oturup seni beklemez diye ümit ediyorum. kimse başka insanın temizliğine laf edemez. evede olsan bile her kadının işi gücünyaptıkları farkılıdır. herkes titiz olacak diye bi kaidede yok. hayatımdan örnek vereyim sana. bir gün kvalidemler yemeğe geldiler. çay tatlı fln derken sohbet ediyoz annemde var. kızım şu beyaz maymun (büyük pelüş bir maymunum var :) makineye sığmıyomu deyiverdi. yani kirlenmişmişmiş. dedim yoooo anne sığmıyor. o kadar. ona açıklama yapacak değilim . onla laf yarışına girip onuda kendimide üzecek değilim. söylediği ile kaldı sustu oturdu tık yok. bilmem anlatabildimmi :))))))))) birde herkesin bildiğini söylemeden edemicem samimi olma dertleşme uzun sohbetler etme nasılsın iyimisin havalarda soğudu o kadar benden söylemesi ben bu hatayı yaptım b...ku çıkıyo sonra :(

mutluluklar her şey gönlünce olsun

seninki de blr alemmiş ))))))) anneni mi beklemiş söylemek için....bütün gün evde olacağı için mutlaka yapar.Kusur bulursa da yorgunum anca bu kadar olabiliyor derim...kimi de kırılırsam söylerim. En iyisi içimde bırıktirmemek bazı arkadaşların dediği gibi. Teşekkürler iyi dileklerin için...

Temizlik konusunda şöyle diyebilirsiniz anne sen zaten rahat edemezsin h.içi bişeyler yaparsın evi derler toplar böyle bir kadın.
ama senin çok yorulmanı istemem ben hafta sonları elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum zaten. Senin torununla vakit geçirmeni isterim tarzı bi konuşma yapabiliğrsiniz konu açıldığında.

teşekkür ederim. Zaten canı rahat etmez mutlaka ki toplar. Yaptığı kadar yapmadığı kalsın. Ama böyle de söyleyebilirim duruma göre.

Temizlik konusunda şöyle diyebilirsiniz anne sen zaten rahat edemezsin h.içi bişeyler yaparsın evi derler toplar böyle bir kadın.
ama senin çok yorulmanı istemem ben hafta sonları elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum zaten. Senin torununla vakit geçirmeni isterim tarzı bi konuşma yapabiliğrsiniz konu açıldığında.

teşekkür ederim. Zaten canı durmaz rahat edemez. Böyle söylemek iyi olur sanırım.

ah be canım benim kaynanamı anlatmışsın iyidir hoştur ama titizdir. evin içindeyken tek kavga sebebimiz buydu. vay evi pislik götürüyormuş. halbuki haftalık yapılan temizliği günlük yapardım. karnım burnumdayken bile. yoksa suratını bir karış yapar. ayılıp bayılırdı. işin çok zor. keşke kabul etmeseydin birlikte oturmayı.

Valla canım öyle yapamaz,yaparsa da anca beni üzer.öyle ayılma bayılma yok bizde. Siz de zor günler atlatmışsınız. benimle yaşamaya gelmiş birine ben git diyemedim. Hayırlısı...

Şahsen takdir ettim seni.. Allah gönlünde olan tüm güzellikleri nasip etsin sana :)

Bu devirde kimse kolay kolay kayınvalidesini kabul etmiyor. Tabi herşey karşılıklı, demekki kayınvaliden de aklı başında, oturaklı bir kadın.

Bence kayınvaliden temizlik konusunda sana yardımcı olacaktır. Ayrıca temizlik konusunu, senin çalışan bir bayan olduğunu vs. sen değil de eşin söylerse daha uygun olur bence.

güzel dilekleriniz için teşekkür ederim amin...
Yerine göre eşim de müdahale eder. Yardımcı olursa sevinirim,ama olmassa da kirletmeyeceğine eminim ben...Yemekleri zaten ben yaparım genelde,eşim kayınvalidemin yemeklerini pek sevmiyor,Sen yaparsın dedi bana :) hayırlısı hakkımızda....

Gerçekten herkes kabul etmez bu durumu...sıkıntı olacağını sanmam ...Kv akıllı kadın demişsiniz ,emin olun oda herşeye hazırlıklı geliyordur ...tıtız bir Hanımsa zaten oda size yardım edecektir etmezse ve titizlik yaparsada uygun bir dılle çalıştığını vs vs anlatırsın olur biter arkadaşım ...
Merak etme hayırlı bır iş yapıyorsun Allah yardım eder ...inşallah. Günlük gülistanlık Yaşar gideresiniz ...

Güzel dilekleriniz için teşekkürler. Evet akıllı bir kadındır,cok sorun yaratıp insanları sıkıntıya sokmaz. Sağolsun temizdir de Allah için. Yardım edeceğini umuyorum ama etmesse de dağıtıp kirletmeyeceğine eminim, yemekleri genelde ben yaparım zaten,yerine göre de yapmak isterse o... hayırlısı bakalım

tebrik ediyorum seni öncelikle
eşinin de dediği gibi senin evine geliyor
illa ki karışmak isteyecektir
sende nazikçe "ben böyle yapıyorum, ediyorum" dersin
inşallah hep mutlu olursunuz canım :)

Teşekkür ederim....hoşuma gitmeyen şeyleri uygun bir dille söylerim artık kırmadan kırılmadan,yerine göre söylediği mantıklı ise yaparım da. bakalım neler olacak,hayırlısını diliyorum...

Evlatlarını onca emek ve sevgiyle büyütmüş annelerin ihtiyaç duyduklarında yalnız kalmalarına gönlüm hiç razı olmuyor ama ev üstüne ev olmaz ki :31:.

Aynı muhitte, size yakın bir noktada ayrı bir ev tutsanız kendisine olmaz mı acaba? Hem birbirinize yakın olursunuz hemde sizin özel hayatınıza müdahale edilmemiş olur.

Evlatlarını onca emek ve sevgiyle büyütmüş annelerin ihtiyaç duyduklarında yalnız kalmalarına gönlüm hiç razı olmuyor ama ev üstüne ev olmaz ki :31:.

Aynı muhitte, size yakın bir noktada ayrı bir ev tutsanız kendisine olmaz mı acaba? Hem birbirinize yakın olursunuz hemde sizin özel hayatınıza müdahale edilmemiş olur.

Maalesef öyle bir şansımız yok,bizim de durumumuz belli 2 kişi çalışıp ev almaya çabalayan insanlarız. kayınpeder kira gelirlerinden veya emekli maaşından kayınvalidemin asla hakkını vermiyor,yasal yollara başvuralım dedik kayıncalidem buna şiddetle karşı çıkıyor,böyle olunca da bizim yapacak birşeyimiz pek kalmıyor. kaynım desen o da Kirada oturuyor çok da borcu var.... Esasen boşanma yoluna gidilse kayınvalidem her türlü hakkını alır ama....dedim ya yapacak birşey yok,

Zor olduğunu bende biliyorum ama şu durumda yapacak çok da bişey yok. Karşılıklı birbirimizi idare etmek zorundayız. Saygıyı yitirmeden...

umarım dilediğin ve düşlediğin gibi olur canım belkide olur sizin aranızda başka bi problem yok anlaadığım kadarıyla en azından tek sorun titiz olması olsun hiç iş yapmamamsından iyi

Adam 50 sinden sonra karısını beğenmez oldu
genç sevgili yapmış kendine.
Zamanında barıştılar ama yeniden ayrıldılar
Daha da birleşmezler ,bizim de öyle bir çabamız yok
yıllar geçti daha barışmazlar,

Haaa Durum Başkaymış :ssz: O Zaman Barışma Olmamalı Evet Eee Kayınvalideyi Mecbur Sahiplenicez Yapcak Bişiy Yok Görmezden Gelicen Artık Napalım

Ben şu an kv min evinde yaşıyorum , bnm ki de titiz ve bazen gerçekten illallah geliyo, yeri geliyo ters konuşuyorum. çünkü titizliği rahatsız edici derecede, bni de kendince pis ilan ediyo tabi.. Ona sorsan o sadece temiz olmaya çalışıyo, çalışması buysa başardığı halini düşünemiyorum..
Sizinkine gelince ayrı yaşasa ya da evlense olmuyo mu? neden sizinle yaşıyo?

Bugn sorun cıkmaz, yarın çıkmaz, öbür gün çıkarr... Ne diyim Allah kolaylık ve sabır versin..

Back
X