canım eşine açık açık dedin eğer sonuç yoksa güzelliği elden bırakıp hadi gidelim artık birşeyler almaya diye zorlayacaksınız
hergün diyorum başının etini yiyorum ,tamam bekle hallederız dıyor

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım eşine açık açık dedin eğer sonuç yoksa güzelliği elden bırakıp hadi gidelim artık birşeyler almaya diye zorlayacaksınız
Adamın ilk karısını kaynana yüzünden boşadığını arkadaş kendi yazmış. Ayrıca eşi söz verdiği halde okuldan almış arkadaşı ve önceki konusunda da belirtti çalışmasına ve hatta boş vakit değerlendirmek için kurslara bile gitmesine izin vermiyor. Buradan ne anlıyoruz? Eşinin arkadaşın isteklerine hiç mi hiç değer ve de önem vermediğini. Nerden bilecekti böyle olacağını demişsiniz ya. Arkadaş bu adamı bile bile hamile kalmış. Şimdi de isteklerim olmuyor diye şikayet ediyor. Bu evlilikte onun isteklerine değer verilmediğini 3 senedir anlamamış ta şimdi mi anlamış. Arkadaş kendi hatasını kesinlikle görmüyor ve hep kayınvalideyi suçluyor. Biz de hatalarını görmesini istiyoruz ki bu hataları tekrarlayıp durmasın ve geleceğine ona göre yön versin.
kaynananla görümcen eşinin kızları sevmediğini söylerken eşin ne diyor![]()
Bebeğimin odası dahil 1 yaşına kadar kullanacağı herşeyi alındı. Ama annem aldı. Bizde adettir. Çocuğun 1 yaşına kadarki tüm masrafı kızın annesi yapar. Ben gerek yok dedim, eşim gerek yok dedi ama annem yok ben yıllardır torun bekliyorum, size 5 lira harcatmam dedi. Babam da aynı şekilde davranınca ben de tamam o zaman dedim. Annem de derecesinden banyo küvetine kadar herşeyi aldı.
hatırlatayım dedim,cevabını bekliyorum![]()
aslına bakarsanız..aynen öyle.
Öncelikle Allah sabır versin.Herkesin bir imtihanı var demekki sizinki de bu türlü.Ama yine de beddua etmeyin.Olayların düzelmesi için daha fazla dua edin. Bu cinsiyet olayıyla ilgili birşeyden bahsedeğim. Bebeğin cinsiyetini zaten babanın kromozomları belirler.Anneden gelen herhalukarda sabittir o da x kromozomudur. Babadan x gelirse kız olur,y kromozomu gelirse erkek olur.Acaba bunu bilselerdi, eşinize aynı şeyi söylerlermiydi bilmiyorum.kayınvalıdemle görumcem ıssızda bana bu sekılde konusuyorlar,bırkeresındede hep beraber oturuyoorduk ben diğer odaya gecınce görumcem abi sende kız cocuklarını cok seversınya dıye sesı geldı alaylı sekılde,eşimde ne cevap verdı duyamadım,ama oradan cıkınca yolda esıme sordum ne demek ıstıyorlar sen bebeğini sevmıyor musun dedım ; yok öyle bırsey dedii
kayınvalıdemle görumcem ıssızda bana bu sekılde konusuyorlar,bırkeresındede hep beraber oturuyoorduk ben diğer odaya gecınce görumcem abi sende kız cocuklarını cok seversınya dıye sesı geldı alaylı sekılde,eşimde ne cevap verdı duyamadım,ama oradan cıkınca yolda esıme sordum ne demek ıstıyorlar sen bebeğini sevmıyor musun dedım ; yok öyle bırsey dedii
''Allah bu kayınvalidemin canını alsın!''
Dinimizde bedduaya yer yok.hama değerken hasa değer derler.anlaıyorum sana anlattıkların gercekten cok yıpratıcı ama dua et bol bol başka elınden bırsey gelmıyosa anladıgım kadarıyla kocanda annenın agzına bakıyo![]()
Canim zor bir surecten geciyorsun farkindayim, ama bardaga birde dolu tarafindan bakmayi dene, cocugun olacak, cocugum olsunda odasida olmayiversin diyen o kadar cok insan varki bende onlardan biriyim, sukretmelisin,Rabbim saglikli olarak kucagina almayi nasip etsin, sakin olmalisin bence her sey duzelir, hangimizin bebekligimizde odamiz oldu bence bir cogumuzun olmadi bir seyimizde eksik degil, bunun icin esinle arani bozma , gunler nelere kadir hic merak etme, hersey cok guzel olacak,,,
SEn yeterki kendini uzme, bebegini dusun bunlar cok kucuk seyler...
Hersey gonlunce olsun..
canım aynı durum bendede var ben o kadın yüzünden çocuk filan bile düşünmüyorum hiç bence eger seninkide kıskanc ve fesatsa uzak dur bunlar oğullarına şikayet edecek bişey arıyolar çünkü bulamayıncada uğraşıyorlar
Ancak çeken bilir, bende çok çektim. için yanmasa zaten bunları söylemezsin. Bende kendi kayınvalidem için aynı şeyleri söylüyorum. Oda beni nişanlılığımdan beri mahvetti düğün zamanında aynı senin bebek olayında olduğu gibi bize eşya alınmasını engelledi kocamın beynine girerek. Kendi evini donattırdı. Kızı benden sonra evlendi her şeyini eksiksiz almışlar (bizim hiç bişeyimize karışmamışlardı. ancak aldıklarımıza müdahale etmişlerdi). Sonra kızının eviyle bize hava attı. Bize her yeri kırık kendi eski tv sehbaları ile tvlerini verdiler çeyiz olarak. Sonra biz bir yıl sonra kendimize tv sehbası aldık diye bize gelince çatladı suratı asıldı,hayırlı olsun bile diyemedi, kıskançlığından öldü. Daha neler neler en yakını geçen gün oldu, saçlarımı boyatırken kuaför saçlarımı yaktı. Bende kaynanama söyledim. Öyle dört köşe olduki mutluluktan, sırıtarak onlar hep dökülecek dedi. Kadın benlen yarışıyo..
uzak duruyorum bu seferde gelıp gıtmıyor dıye telde oğlunu dolduruyor
ne oldu canım bi gelişme var mı odayla ilgili yoksa bile üzme canını sonra gönlünce alrsın o kocalarımız genelde annecikleri neyi lüzumlu görürse onu alırlar bi istiyosak gereksiz masraftır.sadece sen yaşamıosun bunları benim k.valide yeni gelin evine eski mutfak masa sandalyesini getirdi küçücük mutfağa dev gibi şeyleri koydu ne yapasın işte...