sağolun kızlar ya...konum biraz basit ama kendi içimde çok sıkıntılıyım...dediğiniz gibi, bir ay kaldı doğuma bun streside olabilir ...hepinize teşekkürederim yorumlarınızı okudukça rahatladım...ben abartıyorumdur bazı şeyleri belki..
kızlar dün akşam eşimle konuştum.....zaten isteyip istemediğimi bile bilmiyordum kararsızdım bu konuda...zaten çoğunuzda aynı apartmanda oturmanın zor olacağını söylemişti...
akşam eşimle açık ve net konuştum..bunun hiçte mantıklı olmadığını söyledim..aynı evde yaşamaktan hiç birfarkı olmayacak belkide ilerde daha kötü olacağız dedim...evler ayrı herkesin düzeni ayrı hiçbişey olmaz merak etme sen dedi...
nekadar evler ayrı olabilirki aynı apartmanda yaşarken..ister istemez çat kapı olacak hayatımız..
zaten iki çocuk gelince düzenimiz bozulacak annen ne kadar kaldırır ben ne kadar kaldırırım bilemiyorum hiç bir fikrim yok..aslında gelmesi işime gelir ama iyiyken kötü olmak istemem dedim..ve bu senin annen için düşündüğüm birşey değil, konu kendi annem de olsa düşünür taşınırdım hemen karar veremezdim dedim..çünkü ben kimse için yuvamın huzurunu bozmak istemiyorum, ve kimseylede kötü olmak istemiyorum sana peşin peşin söyliyim dedim...
sonra tamam artık düşünüp durma dedi..annemlere gelmeyin taşınmayın buraya diyemem dedi..ama ev sahibi evi satmış yada başkasına vermiş kiraya derim dedi..bencede en mantıklısı bu galiba dedi..ve böylece konu kapandı...yani kayınvalidemler büyük ihtimal gelmeyecek ve biz aynı apartmanda oturmayacağız..
sizce bu kararım doğrumu ?
o mevzunun gercegını öğrenmezlerse süperr olmuşş :))
ayy alemsin...ama haklısın işallah gerçeğini öğrenmezler
kelebek bence çok iyi olmuş canım, çat kapı olayı hiç hoş olmayan şeylere yol açabilirdi. herkesin iyi olduğu gün vardır kötü olduğu gün vardır, bir gün dayanamaz kalbini kırarsın sonra evinin huzuru kaçar. aynı apartmanda olmazdı yani. inş gelmezler canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?