Peki şimdi size soeuyorum benim evime döndüğümde yapmam gereken ne yani nasıl bir tavır almalıyım bu kafamı nasıl susturmalıyım içimdeki öfkeyi nasıl durdurmalıyımİlerde üzmediğine üzülürsün.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Peki şimdi size soeuyorum benim evime döndüğümde yapmam gereken ne yani nasıl bir tavır almalıyım bu kafamı nasıl susturmalıyım içimdeki öfkeyi nasıl durdurmalıyımİlerde üzmediğine üzülürsün.
Diş demeyelim aşgımBu hayatta naif olanın değerini bilmiyorlar iyice ezer. Dişlerini göstermelisin o yüzden
Şuan el içindeyiz belkide ondan fazla bir şey söyleyemiyor ama beni de iyi hissetirmeye çalışıyorAma eşin senin üzülmende hiç bir behis görmüyor
Durdurma saydır gitsin. Terbiyesizlere bak sen. Evine de alma bu densizleriPeki şimdi size soeuyorum benim evime döndüğümde yapmam gereken ne yani nasıl bir tavır almalıyım bu kafamı nasıl susturmalıyım içimdeki öfkeyi nasıl durdurmalıyım
2 yıldıe naiftim ve hep tamam anne diyordum lakin o küfürden sonra ben buna bağırınca bir daha arayıp soramadı zaten acaba hep böyle mi olmalıyımBu hayatta naif olanın değerini bilmiyorlar iyice ezer. Dişlerini göstermelisin o yüzden
Gayette gerçek neden böyle yazdınız ki 1.5 aydır bu olaylar ile uğraşıyoruGecenin şakası mi konu
Almayı zaten dğşünmüyorum eşim görmek isterse ben evde yokken görebilirDurdurma saydır gitsin. Terbiyesizlere bak sen. Evine de alma bu densizleri
Biri sana nasıl geliyorsa sen de ona öyle gideceksin alttan alınca kıymetini bilmez ezerler genelde böyle2 yıldıe naiftim ve hep tamam anne diyordum lakin o küfürden sonra ben buna bağırınca bir daha arayıp soramadı zaten acaba hep böyle mi olmalıyım
Önce cefa çekeceğiz yaptırınca da sefaDiş demeyelim aşgım![]()
Geçmiş olsun :)Diş demeyelim aşgım![]()
Niye yazmayayım nedenmis ailenize etmedikleri size yapmadıkları kalmamış evinizin eşyalarını nasıl istiyorlar kim aldı onları çocuk konusuna kadar demedikleri yok ablaniza kadar hakaret hakaret siz eşime üzülüyorum derseniz bende böyle yazarım ailenize çok üzüldüm benGayette gerçek neden böyle yazdınız ki 1.5 aydır bu olaylar ile uğraşıyoru
Bebeğim kalabalıkta yapılan yanlışın tenhada özrü olmaz. O kadın bunları herkesin içinde yapabiliyorsa cevabını da herkesin içinde alacak. Ben anne babaya saygısızlığı meşrulaştirmam ama sınır çizmek denilen de bir şey var.Şuan el içindeyiz belkide ondan fazla bir şey söyleyemiyor ama beni de iyi hissetirmeye çalışıyor
Eşine gerekli konuşmayı yaptın mı? Aileme ve bana yapılan terbiyesizliği kabul edemem de. Saygı karşılıklı değil görüşmek istemiyorum sen görüşebilirsin beni zorlarsan evliliğimiz çıkmaza girer de. Firdevs yöreoğlu taktiği olacak ama bir kadının en güçlü silahı gözyaşıdır:)) Tepkini göster ki bir daha yüz göz olmayasın. Seni taciz ederlerse de saydır gitsin.Almayı zaten dğşünmüyorum eşim görmek isterse ben evde yokken görebilir
Eşyaları ailesi aldı benim ailem bize biranda düğün yaptıkları için bana bir şey alamadılar ve çeyizim de yoktu o yüzden evimize fazla karışmazlar eşime de her konuda omuzlarında yik var maddi manevi yaşadığımız şehirde asgeri ücretle geçiniyoruz yani omuzlarında bir sürü dert var elbette üzülüyorum aileme zaten üzülüyorum bende bir arada kaldı ve çıkamıyorumNiye yazmayayım nedenmis ailenize etmedikleri size yapmadıkları kalmamış evinizin eşyalarını nasıl istiyorlar kim aldı onları çocuk konusuna kadar demedikleri yok ablaniza kadar hakaret hakaret siz eşime üzülüyorum derseniz bende böyle yazarım ailenize çok üzüldüm ben
Tabiki eşime de kayınpederime de söyledim benim için bitti annenlere bir daha görüşmek istemiyorum ve hakkım haram zıkkım olsun diye eşim zaten bana hak veriyor lakin annesi deli bir tek ona laf geçmiyor ona da bi güzel bağırdıktan sonra yazmayı bıraktı ama dönünce tekrar başlarlar gelinim oğlum diyeEşine gerekli konuşmayı yaptın mı? Aileme ve bana yapılan terbiyesizliği kabul edemem de. Saygı karşılıklı değil görüşmek istemiyorum sen görüşebilirsin beni zorlarsan evliliğimiz çıkmaza girer de. Firdevs yöreoğlu taktiği olacak ama bir kadının en güçlü silahı gözyaşıdır:)) Tepkini göster ki bir daha yüz göz olmayasın. Seni taciz ederlerse de saydır gitsin.
Yüz verme.Tabiki eşime de kayınpederime de söyledim benim için bitti annenlere bir daha görüşmek istemiyorum ve hakkım haram zıkkım olsun diye eşim zaten bana hak veriyor lakin annesi deli bir tek ona laf geçmiyor ona da bi güzel bağırdıktan sonra yazmayı bıraktı ama dönünce tekrar başlarlar gelinim oğlum diye![]()
Valla yedi ceddinize saydiran eş ailesi bir tarafta eşyayı alıp geri isteyen kayınvalide bir tarafta 2 senedir naif olup susan siz bir tarafta şimdi celallendiniz diyelim geldiler eşyaları aldılar götürdüler plan ne sizin plan biliyorsunuz degilmi durmayacaklar suamayacaklar öyle elini beline koymak için başka şeyler lazım esinizede karisiyorlar peşinizi bırakmazlar.Siz onlara laf söylemekten çok çünkü geçmiş orası onlardan uzak bir yerde hayat kurmak için bir destek bulmaya çalışsanız daha işinize gelir mantıken yada adres gizleyip kaçmak lazım böylelerindenEşyaları ailesi aldı benim ailem bize biranda düğün yaptıkları için bana bir şey alamadılar ve çeyizim de yoktu o yüzden evimize fazla karışmazlar eşime de her konuda omuzlarında yik var maddi manevi yaşadığımız şehirde asgeri ücretle geçiniyoruz yani omuzlarında bir sürü dert var elbette üzülüyorum aileme zaten üzülüyorum bende bir arada kaldı ve çıkamıyorum
Haklısınız. Açıkçası bende zaten eşime bu konuda kızıyorum lakin ne yapabilirim ki belkide kendileri yaşamadıkları için anlamıyorlar benim açımdan görmüyorlar eşimde dahilBebeğim kalabalıkta yapılan yanlışın tenhada özrü olmaz. O kadın bunları herkesin içinde yapabiliyorsa cevabını da herkesin içinde alacak. Ben anne babaya saygısızlığı meşrulaştirmam ama sınır çizmek denilen de bir şey var.
Öyle bir destek olucak kişi bulmuştum lakin onuda duydular ve bizi perişan ettiler onlara da bulaşırlar diye oradan da vazgeçmek zoeunda kaldık kimsenin başına bela olmamak içinValla yedi ceddinize saydiran eş ailesi bir tarafta eşyayı alıp geri isteyen kayınvalide bir tarafta 2 senedir naif olup susan siz bir tarafta şimdi celallendiniz diyelim geldiler eşyaları aldılar götürdüler plan ne sizin plan biliyorsunuz degilmi durmayacaklar suamayacaklar öyle elini beline koymak için başka şeyler lazım esinizede karisiyorlar peşinizi bırakmazlar.Siz onlara laf söylemekten çok çünkü geçmiş orası onlardan uzak bir yerde hayat kurmak için bir destek bulmaya çalışsanız daha işinize gelir mantıken yada adres gizleyip kaçmak lazım böylelerinden