• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalidem çok sıkıntı yaratıyor

Kimsenin ailene küfür etme gibi bi hakkı yok kendini ezdirme eşin yanında durmalı gereken cevabı vermeli bence burda olayın büyük bi kısmı eşine bağlı eşini ezdirmemeli gerekirse görüşmeyi kesmeli
Aşim bir tek kendine edilen kelimelere takılıyor mesela ailesi senden bir bok olmaz diyoe veya senin götün iş yemiyor diyoe buna bana edilen laflardan daha çok takılıyor

Öyle bir destek olucak kişi bulmuştum lakin onuda duydular ve bizi perişan ettiler onlara da bulaşırlar diye oradan da vazgeçmek zoeunda kaldık kimsenin başına bela olmamak için
Eee işte böyle gerçek bişey lazım öyle olmaz bu tarz insanlara elini beline koyup dikilmek olmaz dur durak yok o kadar lafı niye saydılar sizde destek yok arka yok ben bunları üzmek için yazmıyorum öyle perişan olursunuz kafa tutarak kafa tutmak için uzak bı yerde düzeni kurup işletmek lazım kafa kafaya verip eşinizle düşünün bir şekilde yatılı iş olur bilmemne olur bir yere atın kapağı böyle şeyler üzerinde yoğunlaşın fikrim bu Allah yardımcınız olsun

Eee işte böyle gerçek bişey lazım öyle olmaz bu tarz insanlara elini beline koyup dikilmek olmaz dur durak yok o kadar lafı niye saydılar sizde destek yok arka yok ben bunları üzmek için yazmıyorum öyle perişan olursunuz kafa tutarak kafa tutmak için uzak bı yerde düzeni kurup işletmek lazım kafa kafaya verip eşinizle düşünün bir şekilde yatılı iş olur bilmemne olur bir yere atın kapağı böyle şeyler üzerinde yoğunlaşın fikrim bu Allah yardımcınız olsun
Allah razı olsun 🥲

Bırak kıymayı böyle bişey olsa herhalde paketi sokarım öyle içerim 😒😒
Ne yapıcağım bana fikir bacım uyuyamıyorum uykularımı kaçırıyoe artık kafamdaki bu düşünceler lütfen yardımmm

Ne yapıcağım bana fikir bacım uyuyamıyorum uykularımı kaçırıyoe artık kafamdaki bu düşünceler lütfen yardımmm
Kızz bi silkelen kendine gel ilk önce ezdirme kendini bu ister kocan olsun ister bi başkası olsun pasif olma sok lafını muhatap olma bitti gitti alıştırmışsın sen kendini artık bu devir öyle bir devir ki adamın bilmem neyine şemsiye açtırıyorlar yani az aklını başına topla yav

Kızz bi silkelen kendine gel ilk önce ezdirme kendini bu ister kocan olsun ister bi başkası olsun pasif olma sok lafını muhatap olma bitti gitti alıştırmışsın sen kendini artık bu devir öyle bir devir ki adamın bilmem neyine şemsiye açtırıyorlar yani az aklını başına topla yav
Ahahahah yaşım da küçük daha yahu kırıkganım hala kafam desen tam oturmamış ay aklıma sürekli kurduğu cümleler geliyor söylefiği diğer şeyleri hatırlıorum yenisieklenip duruyor üstüne ayol 😂😂😂

Ahahahah yaşım da küçük daha yahu kırıkganım hala kafam desen tam oturmamış ay aklıma sürekli kurduğu cümleler geliyor söylefiği diğer şeyleri hatırlıorum yenisieklenip duruyor üstüne ayol 😂😂😂
Ne pok yemeye evlendin o zaman hee 😒😒

Eşin senin bu hakaretlere uğramana engel olmadığı için adam değil.

Ben bir kadın olarak da bu haksızlığı eşime yapmalarına izin vermem.

Engellerim, numara değiştiririm, sosyal medya kullanmam.

Asla ulaşmamaları için ne gerekirse onu yaparım.

Gerekirse şehir değişikliği, uzaklaştırma kararı, soyadı değişikliğine bile gider.

Bunları okutun da adam olmayı öğrensin pısırık kocanız.

Eşin senin bu hakaretlere uğramana engel olmadığı için adam değil.

Ben bir kadın olarak da bu haksızlığı eşime yapmalarına izin vermem.

Engellerim, numara değiştiririm, sosyal medya kullanmam.

Asla ulaşmamaları için ne gerekirse onu yaparım.

Gerekirse şehir değişikliği, uzaklaştırma kararı, soyadı değişikliğine bile gider.

Bunları okutun da adam olmayı öğrensin pısırık kocanız.
Engelledik şahir de değiştirdik abisinden öğrendiler dayımlara yengemlere kadar aradılar bizi herkese rezil ettiler yani kendilerini melek ilan edip bizi hain ilan ettiler yeni şehir düşündük dediğim gibi maddi açılardan yapamadık takım da yok bozdurup bir düzen kuralım bir türlü oturtturamadık yani eşim çok farklı bir kafada yani annesinin bana ettiği hakaretlerden çok kendine edilen lafları önemsiyor buraya yazdığımdan da haberi yok ilk defa ondan gizli böyle bir şey yapıyorum sanırım okutamam da yani of of

Back
X