Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar öyle büyük bi sorun değil ama durumu olmasına rağmen kayınvalidemin giyim kuşam konusundaki boşvermişliğinden hiç hoşlanmıyorum ya
genç de daha yaşlı değil..
çanta kullanmıyor mesela nereye gitsek elinde cüzdanı. yakın yer olsa hadi neyse ama.. eline bir sürü şey kalıyor telefon, anahtar vs. onları cebine koymaya çalışıyo vs bir sürü uğraş yani.
bide geçen gün alışverişe gittik yine aynı şekildi o. benm annem şıkır şıkır giyinmiş. yaşıtlar bu arada.neyse gittiğimiz yerde tanıdıklarla karşılaştık hepsi güzel güzel giyinmiş. üzüldüm valla yaa..
geriye doğru bir yorumları okuyayım dedimde aman Allahım her konuda muhalefetler gene burada.
arkadaşlar yapmayın etmeyin ne demiş utanıyorum rezil aman yanımda gelmesinmi demiş sadece rahatsız oldugunu yazmış.
zaten kayınvalidesi kendisini iyi hissetmediği ıcın bole yaptıgını dusunuyor.
arkadaş tam açmamış ama ben misal vereyim.
eger yanınızda hakkaten sizi utandıracak kadar pasaklı temiz olmayan biri varsa inanın sizde utanırsınz.
boşver arkadaşım sen bu lakırdılara aldırma.
evet bencede portfoy gibi birşey aln ama allı pullu gece için clutchlardan değil. günlük normal sade bir cüzdan çanta karışımı..
bende bazen çanta almam binde bir ama cebime koyarım elimdede bi sürü şey taşımam.
motor kullanırken çanta yı bile sağdan ceketin üstünden takardım hatta bazen motorun bagajına koyardım. bir gün servisine gittik nişanlımla bu motor seninmi dedi ordaki abilerden biri o sırada bagajı açıyordum çantayı cıkartıyordum aaa tamam tamam seninmiş dedi..
bu insanlık ya değişmiyor galiba süslü birini pasaklı yapamazsınız pasaklı birinide bakımlı yapamazsınız.
heleki yaşı buyukse.
valla sizi az buçuk anlyorum çevremde bu türde pasaklı arkadaşlar akrabalar çok var.
gene şükredin eğer tek sorun çantaysa ya bide üstü başıda dikkatsiz özensiz olsa.
ben kıyafetin bu kadar önemsiz olduğunu düşünmüyorum
tabi ki temiz ondan şüphem yok
ama bence herkes uyumlu, güzel, dikkatli giyinmeli
üstelik daha genç.
zaten artık her keseye uygun giyecek, aksesuar var
geriye doğru bir yorumları okuyayım dedimde aman Allahım her konuda muhalefetler gene burada.
arkadaşlar yapmayın etmeyin ne demiş utanıyorum rezil aman yanımda gelmesinmi demiş sadece rahatsız oldugunu yazmış.
eger yanınızda hakkaten sizi utandıracak kadar pasaklı temiz olmayan biri varsa inanın sizde utanırsınz.
onu bunu geçtim başlık bomba yanlız epey güldüm.
Allah başka dert vermesin ne diyim![]()