kayınvalidem de çanta taksa keşke

bence özendirmelisin çanta kullanmaya. çanta modellerine bakın. ''anne elinde o kadar şey kalınca rahat edemiyorsun bende gezerken senin yorulmanı istemem. çanta bakalım ister misin?'' diyerek modellere bakın. ona çanta almak istediğinizi ama hangi modeli beğeneceğini bilemediğinizden birlikte seçmek istediğinizi söyleyin. takmadığında da onunla çantayı bulup içine elindekileri koyun. belki de külfet gibi görüyordur ama birkaç denemeden sonra vazgeçemez. rahatlık olur ona da.

kızlar öyle büyük bi sorun değil ama durumu olmasına rağmen kayınvalidemin giyim kuşam konusundaki boşvermişliğinden hiç hoşlanmıyorum ya
genç de daha yaşlı değil..
çanta kullanmıyor mesela nereye gitsek elinde cüzdanı. yakın yer olsa hadi neyse ama.. eline bir sürü şey kalıyor telefon, anahtar vs. onları cebine koymaya çalışıyo vs bir sürü uğraş yani.
bide geçen gün alışverişe gittik yine aynı şekildi o. benm annem şıkır şıkır giyinmiş. yaşıtlar bu arada.neyse gittiğimiz yerde tanıdıklarla karşılaştık hepsi güzel güzel giyinmiş. üzüldüm valla yaa..

herkesin zevki baska tabi demekki o öyle giyinmekten hoslaniyor.. sen ozaman ona kendi begendigin kiyafetlerden filan al veya bi canta hediye et icimden geldi sana cok yakisir filan de seni kirmamak icin kullanir oda hem =)

:1::1::1::1:
ee bende dısarı cıktıgımda canta kullanmayı pek sevmıyorum portfoy alırım nadıren..
tarz meseleıdır bu sıklıkla yaslılıkla ne alakası var:) canta almıyorum ama gencım guzelım:)))))

Kayınvalideniz sizin kıyafetlerinizi ya da kullandığınız herhangi bir şeyi beğenmeseydi ve değiştirmek isteseydi, hoşunuza gider miydi?
Kadının çanta kullanma alışkanlığı yok demek ki ya da sevmiyor, sırf gelini memnun olsun diye kıyafetlerini değiştirip, çanta filan mı kullanmaya başlayacak.
Açıkçası sizi ilgilendiren hiçbirşey yok.
Bir de kayınvalidenizi başkalarıyla kıyaslayıp, küçümseyici tavrınızı ayıp buldum kusura bakmayın.

sanırım biraz yaşınız genç. çünkü 30 lu yaşlarda falan insanların ne düşüneceği pek fazla rahatsız etmez kişiyi. ben de arada uyumsuz kıyafet giydiğinde bak bu bununla olmamış falan diye uyarırım annemi. ama pek dert etmem açıkçası nasıl göründüğünü. hele kayınvalidemin ne giydiği beni hiç alakadar etmez. kendi taşıması gereken şeyleri size taşıtsa hadi biraz anlarım rahatsızlığınızı ama çanta kullanmamasına takılmanızı anlamadım. bir de o yaştaki insanların alışkanlıkları kolay kolay değişmez. boşuna kendinizi üzmeyin bence. sonuçta kadın koynundan para çıkarmıyor:52: elinde cüzdan taşıyor sadece.

evet bencede portfoy gibi birşey aln ama allı pullu gece için clutchlardan değil. günlük normal sade bir cüzdan çanta karışımı..
bende bazen çanta almam binde bir ama cebime koyarım elimdede bi sürü şey taşımam.
motor kullanırken çanta yı bile sağdan ceketin üstünden takardım hatta bazen motorun bagajına koyardım. bir gün servisine gittik nişanlımla bu motor seninmi dedi ordaki abilerden biri o sırada bagajı açıyordum çantayı cıkartıyordum aaa tamam tamam seninmiş dedi..:1::1::1:
bu insanlık ya değişmiyor galiba süslü birini pasaklı yapamazsınız pasaklı birinide bakımlı yapamazsınız.
heleki yaşı buyukse.
valla sizi az buçuk anlyorum çevremde bu türde pasaklı arkadaşlar akrabalar çok var.
gene şükredin eğer tek sorun çantaysa ya bide üstü başıda dikkatsiz özensiz olsa.

geriye doğru bir yorumları okuyayım dedimde aman Allahım her konuda muhalefetler gene burada.
arkadaşlar yapmayın etmeyin ne demiş utanıyorum rezil aman yanımda gelmesinmi demiş sadece rahatsız oldugunu yazmış.
zaten kayınvalidesi kendisini iyi hissetmediği ıcın bole yaptıgını dusunuyor.
arkadaş tam açmamış ama ben misal vereyim.
eger yanınızda hakkaten sizi utandıracak kadar pasaklı temiz olmayan biri varsa inanın sizde utanırsınz.
boşver arkadaşım sen bu lakırdılara aldırma.

Pes doğrusu.. İnsanların giyimiyle neden bu kadar ilgileniyorsunuz ki ?

Utanıyor musunuz yanınızdayken ?

Çanta takmak şıklık değildir ki.. Sevmiyordur; tarz meselesi.

geriye doğru bir yorumları okuyayım dedimde aman Allahım her konuda muhalefetler gene burada.
arkadaşlar yapmayın etmeyin ne demiş utanıyorum rezil aman yanımda gelmesinmi demiş sadece rahatsız oldugunu yazmış.
eger yanınızda hakkaten sizi utandıracak kadar pasaklı temiz olmayan biri varsa inanın sizde utanırsınz.

bahsedilen kişi pasaklı biri değil, çanta taşımayan biri.

ayrıca yapılan yorumlara lakırdı demek sizin haddiniz değil!

Son düzenleme:
evet bencede portfoy gibi birşey aln ama allı pullu gece için clutchlardan değil. günlük normal sade bir cüzdan çanta karışımı..
bende bazen çanta almam binde bir ama cebime koyarım elimdede bi sürü şey taşımam.
motor kullanırken çanta yı bile sağdan ceketin üstünden takardım hatta bazen motorun bagajına koyardım. bir gün servisine gittik nişanlımla bu motor seninmi dedi ordaki abilerden biri o sırada bagajı açıyordum çantayı cıkartıyordum aaa tamam tamam seninmiş dedi..:1::1::1:
bu insanlık ya değişmiyor galiba süslü birini pasaklı yapamazsınız pasaklı birinide bakımlı yapamazsınız.
heleki yaşı buyukse.
valla sizi az buçuk anlyorum çevremde bu türde pasaklı arkadaşlar akrabalar çok var.
gene şükredin eğer tek sorun çantaysa ya bide üstü başıda dikkatsiz özensiz olsa.

Çanta takmak süslü olmak mıdır ? Çantayı takmamak pasaklılık mıdır?

......................

Temiz düzenli giyinirsin ama şık değilsindir..İmkanlarına, ortamlarına, zevklerine v.s göre değişir giyim..

Kimse kimsenin giyimini sorgulamamalı bence; asıl bu şık bir durum değil.

ben kıyafetin bu kadar önemsiz olduğunu düşünmüyorum
tabi ki temiz ondan şüphem yok
ama bence herkes uyumlu, güzel, dikkatli giyinmeli
üstelik daha genç.
zaten artık her keseye uygun giyecek, aksesuar var

Siz öyle düşünebilirsiniz ama giyim-kuşam tarz meselesidir. K.validenizin de tarzı böyle demek ki.

Gördüğünüz gibi konu pasaklı temiz olmak değil, giyimine kuşamına özen göstermeyen kişi pasaklı pis utanılacak biri olmaz.

Ben ne yapayım peki
Benim kayınvalide de çok süslü kendimi onun yanında paspal hissediyorum. :52:
Onun güzel giyinmesi hoşuma gidiyo ama bana karışsa o hiç hoşuma gitmez.
Bırak kayınvaliden nası rahat ediyosa öyle giyinsin

burda kimse size muhalefet olmuyor.kendinizi ifade ediş tarzınız yanlış bence.kayınvalideniz kendisine bakmıyor diye üzülmeniz tamam normal ama onu başkalarıyla kıyaslamanız tamamen yanlış.okuyunca kendisinden utanıyormuşsunuz gibi bişey anladım ben bikaç arkadaşımızda öyle anlamış yani öyle olmasa bile yanlış ifade etmişsiniz.
her insan çanta kullanmayı sevmez.kendini yaşlı hissetmesinin nedenini kendisine bakmamasına bağlamışsınız.kayınvalidenizin sorunları yok mu onlardan yıpranmış bu yüzden kendini salmış olamaz mı sadece bakıma mı bağlı bu ? çantada hediye etmişsiniz ama devam etmiş, demekki bu da onun tarzı.sizde değişik değişik cüzdanlar alın biraz büyük cüzdanlarda var onlardan alın telefonda anahtarda alınan ufak tefek şeylerde girer içine..

geriye doğru yorumları okumuşsunuz ama muhalefetlik kısmını pek çözememişsiniz sanırım.ayrıca konu pasaklılık temiz olmamak değil sadece ' kıyafete özen göstermemek ' bunuda anlayamamışsınız .yaptığımız yorumlarada lakırdı demek size düşmez !

Aaaaayyy ayyy..

tamam kızlar tamam ne ben sizi anlıyorum ne siz beni. ondan dolayı daha konuşmaya gerek yok.

he bu arada hepiniz özensiz giyinin bundan sonra, nasıl olsa hiç bi değeri yok. bu formdaki bütün kılık, kıyafet başlıklarını da kapatalım.

Canım benim kayınvalide çok şık, çok bakımlı yaşlı olmasına rağmen rujsuz makyajsız adımını atmaz evden. Evlendiğimizden beri ojeye takmış durumda. Ben kullanmayı sevmiyorum hiç sürmem, ama bir şekilde lafı sür demeye getiriyor. Bir oje sürmemi istemesi belki çok basit ama karışılması insanın çok canını sıkıyor hiç hoşlanmadım ve yapmadım. Yine de dert kaldı içimde kırılmasın gönlü olsun diye geçenlerde ona renkli ojeler aldım ben sevmiyorum ama sen sür sana yakışıyor dedim inan çocuk gibi sevindi.:1:

Sen istersen ona çanta hediye edebilirsin baktın gördün kullanmıyor, demek ki sevmiyor o zaman yapılacak birşey yok. herkesin kendi tercihine saygımız sonsuz.

konunun başka bir noktasına değincem kusura bakmayın ama , merak ediyorum bir kadın çantasız nasıl sokağa çıkabilir , hadi makyaj malzemesi ayna parfüm bunları geçtim diyelim yanına taşımıyor ama bence her kadında bir ped bulunmalı , "menopza girmiş olsa bile" , sonra ne biliyim bir peçete olur ilaç olur bişi olur yani , çantasız nasıl dolaşılabiliniyor ilginç , ve gelinin aldığı çantayıda nezaket icabı takmasını beklerdim

Back
X