kizlar daha onceki kayinvalidemle olan mezuyu bir kizminiz bilyor.
dunden beri bana mesaj atiyor.. ablamda tesadufen dun bir haftaligina tatile gitti..sansima!! fikrini yada akil alamiyorum, kizin tatilinide kendi sorunlarimla mahfetmekde istemiyorum. Aileme anlatincada tamam, bunlarin niyeti belli diyorlar hep.. destek vereceklerine morelimi dahada bozuyorlar.
daha onceki yardimimda bagzilari uffledi pufledi.. dert degil diye.. ama ne yapayim.. olecem bu karisik korkularim yuzunden!! herkez yardim istiyor bu benimde hakim!!! lutfen yine tepki vermeyin bu dert degil diye!
konuyu kizaca yazmaya calisacagim:
daha onceki yardimimda sorunlar cikdi hani bir ara düğünümüze gelmeyeceğini ve kimseyede davet etmiyorum demisdi. Benim aklıma bu başka bir kizi istiyor( aklında olan bir kiz) yada birsey yapmamak icin sandim ( taki), ama bir seyde istemiyorum, yeterki bizi ayırmazsin."" ist............. -->
dunki mesajlarindan biri ev sorunu: "siz dinlemezde kafanizin dikine giderseniz benden destek goremezsiniz. ben uc yere musayit ediyorum! biri onlarin oturdugu sehir, ikincisi bizim oturdugumuz sehir ucuncu olan ise onlara yakin buyuk bir sehir. bunlarin disinda ben yokum demis.. ogluma uc yeri teklif ettim ama ev yok diyor" . bizde olan bos evlere yaziliyorsuz mecburen. cunku sahiz evleri mesella kirasi 750 bunu 4 carpip okadar mahsin kazancimizin olmazsini isyorlar.. belediye evleri icin ise sirada beklememiz gerekiyor.. biz daha en son siradayiz...yemine derim ev bulamiyoruz

suan haftaya 6 evden bir kacsi cikma sansi var!! Allaha sukur.
neyse,: mahdur olacaksiniz yazmis. Bu parayi bulamayacaksiniz.. ben eminim yazmis. ozaman dugunu erteleriz yazmis. (biz kartlarimizi, balayi paramizi, herseyimizi aldik, odedik ve ya ayarladik herseyi.)
bugunde konu takilarmis:"bir sorun daha var, ben size su kadar bilezik dedim ama, daha bir bilezik parasi dahi yok bende, ogluma diyorum ne yapacagiz diye, bende diyorumki dugun seneye ertelensin..ne diyorsunuz bilerzik" parasi nasil olcak?
ve yuz yuze fallan gorusmek istiyor benimle ( safim ya annemle konusacagina ve kaybetmek istemiyorum)
ben boyle yazdim: suan ev cikma sansimiz cok buyuk annecigim, kezin cikacakdir endise etmeyin. vallah annecigim XXXXX 8 senedir biliyordu evlenecegimzi hazirlikli olmaliydi( kendisi sanki bilmiyordu) ben iliskimizin basindan beri dedim, git hem oku hem calis diye. Sonu boyle olmazsi beni pekde sasirtmadi ama o hersey dusundugum gibi olacak dedi.. su zamandan su, bu zamana kadar taki haric herseyi denk getiriyor demisdi. dugunu simdi ertelersek olurmu bilmiyorum ( oldum burda..cildirdim) cunku balayi odendi, dugun kartlari basildi ve neler yapildi neler.
Bilmiyorumki nasil yapalim.Bence once ogulunuzu karsiniza alip guzelce konusmaniz gerekiyor.
gecinemezsiniz, ac kalacaksiniz soyle boyle bir suru sey yazip rezil olacaksiniz yazmis.. sonra takilar ortaya cikdi..
simdi sorun tam ne hala emin degilim.. dugunu ertelesek seneye eminim bu dugun hep ertelenecek ve biz hic evlenemeyecegiz diye korkuyorum ( istemiyor halla diye hisediyorum)
benim ailemde biraz suc var bu konuda cunku cok yuz verdi.. taki konusunu kezinlikle hic bir zaman acmadi.. onlar acincada gonlunuzden ne kopuyorsa onu takarsiniz kizima dedi.
hic bir beklentimiz yokdu. zaten takilar disinda hic bir sey yapamayacaklarinida gecen soylemislerdi. Herseyi biz birlikde yapiyoruz. o dedigi uc evde oturmazsak benden bir sey beklemeyin dedi.. acaba neyi beklemeyin dedi? takimi? zaten yapmak istemiyor.. isteyen adam son 3 aydami yapmaya baslar 8 sene onceden isini saglamami alir.. yavas yavas .. guzel..guzel..
rezil edecek bu kadin bizi.... 6 telini bile tenezul ettigim yok arkadaslar yemin edeirm!!!
ne diyorsunuz? siz ne anladiniz bu mesajlarindan? ayirmakmi istiyor yoksa derdi.. bizi yanindami istemezsi... ney anlamadimki....!!!???
aranizda cok zeki arkadaslar var benim anlamadigimi anlayacaginizdan eminim yada bana akil vermekdende.. off acaba banakdan borcmu alsak benim ailemden gizli ne yapsak soyleyin lutffenn..
ne sansiz insanim ya..:18: