• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kayınvalidem eşimi benden kıskanıyor yardım edin...

Valla ben olsam annemi getirirdimki orda pesimise takilmazsin diye, yada cikmak istediklerinde ben iyi degilim der, bunlarda yaninda kimse yok diye yanliz burakamazlar. Ayrica annemide getireyim derse o hemen cekinir ve vazgecer bence.
ama kadin tuturuyorsa gidecegim diye ve esinide ikna edemiyorsa bence bu tatili unutsun. Zavalli kadinin orda burnundan getirir.

bu kaynana illeti nereye gitsen karşına çıkar.....sülük misali....bencede dışarı çıkıcakları zaman o karı tutturursan illede bende diye ....gelinde desinki ayy ben wazgeçtim cnm istemiyo desin afra tafra hesabı:)

bu kaynana illeti nereye gitsen karşına çıkar.....sülük misali....bencede dışarı çıkıcakları zaman o karı tutturursan illede bende diye ....gelinde desinki ayy ben wazgeçtim cnm istemiyo desin afra tafra hesabı:)

agzina saglik! kezinlikle vazgecssin hata, sasirirlarsa bu tepkisine, siz anne ogul gidin desin:1: bu nedemek ya? kari, koca arasina girmek? bence o kadin utansin kendisinden! birde normalmis gibi ama kiskandim demis..teeeeeeeeeehhh

zaten sinirim tepemde, simdi acmayin yaramiii:5::1:

agzina saglik! kezinlikle vazgecssin hata, sasirirlarsa bu tepkisine, siz anne ogul gidin desin:1: bu nedemek ya? kari, koca arasina girmek? bence o kadin utansin kendisinden! birde normalmis gibi ama kiskandim demis..teeeeeeeeeehhh

aç aç yaralarını ben bugün baya bi döktüm içimi :D iyiki böyle bi başlık yapmışlar wallahi werem olurdum içimde tuta tuta

canım,çoğu kaynanalar aynı,glinleri kzım gibi görüyorum derler,ama nedense kızlarına davrandıkları gibi davranmazlar,oğullarına düşkün olurlar,ewlenince kıymete biner oğulcukları,malesef bunun çözümü yok,kocanı sen yöneteceksin,öncelikle seni hayatınta birinci plana almalı,seni benimsemesi için,sen bunu ona anlat,ama kocana kötüleme annesini,göster bunu..

Bence hemen öyle fevri davranma, içinde bulunduğun durum gerçekten zor bir durum. Bu hayatta herkes kendi payına düşeni yaşıyor bir şekilde. Şuradaki bütün insanların mutlaka böyle buna benzer problemleri vardır. Ama bence sen ŞANSLISIN! Evet sen şanslılardansın bence, çünkü böyle durumlarda eşinin sana şöyle dediğini düşünsene. Annem ne diyorsa doğrudur, o haklı, o istiyorsa olur. Yaşadıklarını kafandan şöyle bir geçir bence ve hepsinde eşinin cevaplarını bu şekilde yerleştir kafanda. Eğer böyle olsaydı bence kötüydü durum gerçekten. Biraz ZAMAN derim ben biraz. Ne sen onu yeterince, ne de o seni yeterince tanıyor. Emin ol, senin farkında bile olmadığın ama onun da senden şikayetleri vardır. Zamanla bu şikayetler birbirinizi kabüllenişle huzura erecektir canım. Sen eşinle iyi olmaya bak, gerisi boş.

sorun şu ben evdeki gelinden ve kendinden daha tertipliyim temizim eşim kendi dedi annem senin temizlik yapmanı kıskanıyor diye sırf onun seviyesine ineyim diye böyle davranıyor ama yemezler canım :)))))

görüşmiyorum zaten uzun zaman oldu bide şimdilerde uzakta düşün ordan yetti bana...

işine geldiği gibi istediği gibi rahat davranan kısacası biz el kızıyız birbirinize sahip çıkın diyor oğlanlarına allah kahretsin seni kadın ne diyeyimm dahaa offffffffffffffffffffff

benim kaynanamda bir gün 5 çocugunu karsısına almış. fısır fısır konusuyor..
gelinin yanında sakın ayrı gayrı olmayın, cok samimi olun, hep birbirinizle sıkı fıkı olun, öyle gösterinona kendinizi vs diyordu. ben duyunca şok oldum... :53:
bu nasıl bir kaynanayla karşı karşıyayım dedim...

Son düzenleme:
benim kaynanamda bir gün 5 çocugunu karsısına almış. fısır fısır konusuyor..
gelinin yanında sakın ayrı gayrı olmayın, cok samimi olun, hep birbirinizle sıkı fıkı olun, öyle gösterinona kendinizi vs diyordu. ben duyunca şok oldum... :53:
bu nasıl bir kaynanayla karşı karşıyayım dedim...[/QUOT

dolduruşa getiren kaynana modeli bu olanları annemle paylaştım annem hastalanmış bidaha bişy anlatmıycam

aynen öyle şimdide bebek yapın deyip duruyor borçla boğuşan ben isteyen o kimseler bilmez ki yanıp tutuştuğumu:((((

Madem oyle diyor, dir, dirini cekmemek icin bizede ugrasiyoruz diyin, boylece basinizdan atmis olursunuz:)
tel nr'si gorunuyorsa bazen acmayin.. :1:

deli kaynanalar! Simdi bir sey diyecegim ama olmaz:84:

Back
X