• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kayınvalidem eşimin yengesi ve eltim beni kıskanıyomuş

kayınvalidem eşimin yengesi ve eltim beni kıskanıyomuş.Eşleri onları takmadığı kale almadığı için ve biz mutlu olduğumuz için bizi kıskanıyolarmış.Ortak tanıdığımız anneme sölemiş.annem diyoki korkuyorum o kadından ve diğerlerinden diyo.insan oğlunun mutluluğunu kıskanırmı.ben çalışıyorum.onu bile kıskanıyomuş.onlara muhtaç olmadığımız için kadın yemin etmiş.kıskanıyolar diye.Acaba evliliğimi bozarlarmı bunlar.Bu insanlar ne istiyo benden anlamıyorum ya.moralim çok bozuk.bana karşı yardımsever güler yüzlü olup nasıl böyle rol yapıyolar.ya şu etrafımda hiç güveneceğim kimse yok.annem de korkutuyo beni.göstercem onlara diyo çok sinirlenmiş.olay çıkıcak diye ve bu yüzden ortalık karışırsa eşimle aram açılır diye korkuyorum.Ben napabilirim.

kıskanması neyi değiştirir sen nazardan korunmak için duanı oku. bilmediğin belki bir çok kişi seni kıskanıyor olabilir. kimseye müdahale edemezsin. tabi bu kıskançlık sana zarar verecek boyutta değilse ki kendin diyorsun yüzüme gülüyorlar. demekki seni kıskanma değil sadece özeniyorlar. bu sebeple ve dedikoducu biri yüzünden yuvana huzursuzluk sokma derrim ben.

Son düzenleme:
Her şeyi niya büyütürüz ki biz kadınlar.

Ne yapabilirler ki sana, eşine ne deyipde senden soğutabilip, bu mutluluğunuzu bozarlar.

Bence evham yapıyorsun, sonuçta o kadında oğlunun mutlu olomasınım ister herhalde, diğerlerinin umurunda olmasa bile sonuçta o bir anne.

Annende sende sakin olun, hele araya anneni hiç sokma, sonra yüz göz olurlar ve iş çığırından çıkılmaz bir hal alır.

Bekle ve gör politikasını izle...

Size bunları söyleyen kişide durumu yanlış anlamış ve abartmış olabilir.

amaaaaaan kıskananlar çatlasın de üstüne de kahkahanı at. salla gitsin. kimsenin duygularını silemezsin dizeltemezsin...
kıskanılmak iyidir popüleriteni arttırır. benide kıskanan var ev aldık çalışıyorum hepsi borç batağındayken biz yeri geldi aç kaldık borçlarımızı kapadık şimdi geldiğimiz nokta i,nsanların kıskanmasına sebep oluyor. kimse bir kavgamızı gürültümüzü görmedi ya kendilieri gibi olmadık özendiklerinden olduk ya çatlıyolar, çatlasınlar :66:

Annene laf yetiştiren kadının uydurmadığı ne malum. Kayınvaliden, yengen, eltin serapss'ı kıskanıyoruz diye toplu açıklamamı yapmışlar.

Kayınvaliden ve diğerleri sana iyi davranıyorsa bu dedikoduyu kafana takma.. Hem laf getiren kadının çok halis niyetler taşıdığını nereden biliyorsun?

bu kıskanma yorumunu yapan kadın güvendiğim biri değil.bizi onlara kötülüyo onları bize kötülüyo.onların yüzüne gülüyo.herkese mavi boncuk dağıtıyo canım cicim arkalarından konuşuyo kaynanamın ve diğerlerinin.bizimde arkamızdan konuşuyodur eminim.benim endişem annem inanmış ve onlara kin besliyo.eşimle aram açılır diye.bide anem kendini kontrol edemiyo.birini sevmiyosa yüzüne gülüpte rol yapamaz.kontrolsüzce konuşur diye korkuyorum kayınvalidemi görünce mutlaka bişey diyemeden duramaz.saf işte.ağzına gelirse söyler.bu seferde anasına bak kızıda böyle işte diyolar.

kayınvalidem eşimin yengesi ve eltim beni kıskanıyomuş.Eşleri onları takmadığı kale almadığı için ve biz mutlu olduğumuz için bizi kıskanıyolarmış.Ortak tanıdığımız anneme sölemiş.annem diyoki korkuyorum o kadından ve diğerlerinden diyo.insan oğlunun mutluluğunu kıskanırmı.ben çalışıyorum.onu bile kıskanıyomuş.onlara muhtaç olmadığımız için kadın yemin etmiş.kıskanıyolar diye.Acaba evliliğimi bozarlarmı bunlar.Bu insanlar ne istiyo benden anlamıyorum ya.moralim çok bozuk.bana karşı yardımsever güler yüzlü olup nasıl böyle rol yapıyolar.ya şu etrafımda hiç güveneceğim kimse yok.annem de korkutuyo beni.göstercem onlara diyo çok sinirlenmiş.olay çıkıcak diye ve bu yüzden ortalık karışırsa eşimle aram açılır diye korkuyorum.Ben napabilirim.

Başlığı okuyunca,maaile neden kıskanıyorlarmış gelini dedim.:37:

Laf taşıyan kişinin kendi yorumu böyleymiş.
Bir de yemin etmiş kıskanıyorlar diye...Tövbe tövbe.
Aranızı mı bozmaya çalışıyor nedir ? Fitne fesat sokmak gibi geldi bana...
Başarmış da zaten.

Annen o kadar etki altında kalıyorsa,sen de ona bu açıdan anlatabilirsin.
Laf taşıyan kişiye fazla güvenmemek gerektiğini söyleyebilirsin.

Son düzenleme:
Canım 3. şahısların söyledikleriyle vehimlere kapılma istersen..
Ne malum o kadının gidip kayınvalidenlerin yanında annenin ve senin dedikodunu etmediği?
Laf taşıyan insan tek taraflı çalışmaz emin ol..
Sen ilişkilerini aynen sürdürmeye devam edersen sorun çıkmaz..
Dedikoducu insanlara da bu kadar fırsat verme..

Canım 3. şahısların söyledikleriyle vehimlere kapılma istersen..
Ne malum o kadının gidip kayınvalidenlerin yanında annenin ve senin dedikodunu etmediği?
Laf taşıyan insan tek taraflı çalışmaz emin ol..
Sen ilişkilerini aynen sürdürmeye devam edersen sorun çıkmaz..
Dedikoducu insanlara da bu kadar fırsat verme..

evet bizim lafımızıda ediyodur onlara.bide bizim akrabamız düşünün yani bu kişi.annem de kaynanamı ve diğerlerini zaten sevmiyodu bu da üstüne geldi.annemle konuşmam lazım.konuşuyorum o kadınla konuşma diyorum tamam diyo haklısın diyo.baktım yine konuşuyo.ve bunlara inanıyo dediğim gibi sevmediği için.0ff laf tutsa anem endişelenmem ama ağzında durmaz şimdi.tembihlesem bile sinir oluyo ya kaynanama falan inş.bişey demez

bir sey olmaz tatlim korkma sen... arada laf getirenin de abartmasi olabilir ya da surf huzursuzluk ciksin diye onu göndermis olabilirler... hic bir seyler olmaz yeter ki ayagini yere saglam bas... ve tabiki kimselere güvenme... hepimizin basinda var.. söyle yap sen de on kiskananlara :63::63::63::63::63::63::63:

bence arada laf taşıyan kadına güvenmeyin
ayrıcaa annenizin falanda gazına gelmeyin
genelde kız anneleri çok yapar bunu(ne yazıkki)
o kadını susturamamış mı
hem öyle olmuş olsa bile onların söylediklerini gelip size söyleyen sizin söylediklerinizi de gidip onlara söyleyecektir
hemde üstüne kata kata abarta abarta anlatacaktır

Canım herkese inanma, belki o tanıdığın kıskanıyordur sizi o yüzden öyle söylüyordur.
Bak hemen nasıl sinirlenmişsiniz, şimdi ilk karşılaştığınızda surat asacaksınız, bir laf söyleyeceksiniz, öyle değilse bile zamanla sana karşı kötü olacaklar.
Bence birinin öyle birşey söylemesiyle, emin olmadan tavır alma, sadece dikkat et yeter.

canım bencce de bu laf taşıyan kadına güvenme.. kıskananlar çatlasın de, geç. annen de o kadına itibar etmesin hatta çok konuşmasın bile, o kadın da kaynanaana laf taşırsa her şey daha da kötü olur... hatta keşke bi yolu olsa da o kadının ipliğini pazra çıkarsanız eğer iftira atıyorsa...

bu kıskanma yorumunu yapan kadın güvendiğim biri değil.bizi onlara kötülüyo onları bize kötülüyo.onların yüzüne gülüyo.herkese mavi boncuk dağıtıyo canım cicim arkalarından konuşuyo kaynanamın ve diğerlerinin.bizimde arkamızdan konuşuyodur eminim.benim endişem annem inanmış ve onlara kin besliyo.eşimle aram açılır diye.bide anem kendini kontrol edemiyo.birini sevmiyosa yüzüne gülüpte rol yapamaz.kontrolsüzce konuşur diye korkuyorum kayınvalidemi görünce mutlaka bişey diyemeden duramaz.saf işte.ağzına gelirse söyler.bu seferde anasına bak kızıda böyle işte diyolar.

Bu mesajını okuyunca emin oldum bence kadın yalan söylüyor, hem onları doldurup hem sizi dolduruyor aranızı bozup, o iyi oluyor,
Bizim de bir akrabamız yıllarca halamlarla bizim aramızı bozdu, anneme sürekli laf getirirdi halamdan annem inanmazdı o öyle söylemez diye,
acaba ablam inanır mı diye düşünürdü, hep aramızda soğukluk oldu onların yüzünden.
Yıllar sonra görüşmeye başladık.
Ben olsam gider konuşurdum, bakın sizden bana laf getiriyor ben inanmıyorum belli ki aramızı bozmaya çalışıyor belki size de benden getiriyordur inanmayın sakın de.
Sen inanmasan bile onlar bir süre sonra inanmaya başlayabilirler çünkü.

Arkadaşım böyle şeyleri ciddiye neden alıyorsunuz anlamadım
Belki kayınvaliden ve diğerleri övünerek söyledi oğlumla şöyle iyiler böyle iyiler diye
Gelip de bunu size yetiştiren bayana güvenme bence
Hadi gerçekten haklı diyelim neden sizin yuvanızı bozmaya çalışsınlar ki
Kim ister evladının yuvası bozulsun
Sizin aranız iyiyse anne babalar da mutlu olur
Annen de sakin olacağı yerde anladığım kadarıyla iyice evhamlanıyor
Bu durumda sakinleştirmek sana kalıyor
Sana güleryüz gösteriyorsa kayınvalidene de sakın açmayın bu konuyu
Boşu boşuna gerginlik yaşarsınız her iki tarafta

Bende başlıktan yola çıkarak bir tartışma anında kaynana''seni kıskanıyorum,gelinde kıskanıyo,yengenizde''dedi sandım:44:
Yapmayın arkadaşım ya,kendimizi bu tip şeylere inandırarak ancak mutsuz oluruz.
Öteye geçemeyiz.Ben hiç sanmıyorum bunun doğru olduğunu.
Doğru olsa bu çekirdek gruptan mutlaka bir çatlak veren olurdu.
Hepside size karşı samimi davranırken,tek gerçekleri gören,dürüst o aracı kadınmıymışta
''durun inanmayın o gülen yüzlere!!!onlar aslında senin kızı kıskanıyorlar''diye buyurmuş:1:
Bence ilk msjınızdan yola çıkarak sizde biraz inanmak istemişsiniz bu fikre sanki:61:
Anneniz madem bu kadar kolay inanan biri,siz de o düşünceyi çürütebilirsiniz bence.
Alın karşınıza bütün bu söylediklerine inanmadığınızı,O'nunda inanmaması gerektiğini.
İnanıpta kayınvalidenize böyle saçma bir dedikodunun imasını bile yaptığında;
eşinizle aranızda ne denli büyük bir sorun yaratacağını anlatın.
Sonuçta hiç bir anne kızının yuvasında ki huzurun bozulmasını istemez.

Her Laf Söyleyene Böyle Kafa Yorarsan İşin Çok Zor..:19:
O Ailenin İçinde Sen Varsın, Sen Yaşıyorsun..
En İyi Onları Sen Tanırsın, Başkası Değil..:34:

Back
X