Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kayınvalidem eşimin yengesi ve eltim beni kıskanıyomuş.Eşleri onları takmadığı kale almadığı için ve biz mutlu olduğumuz için bizi kıskanıyolarmış.Ortak tanıdığımız anneme sölemiş.annem diyoki korkuyorum o kadından ve diğerlerinden diyo.insan oğlunun mutluluğunu kıskanırmı.ben çalışıyorum.onu bile kıskanıyomuş.onlara muhtaç olmadığımız için kadın yemin etmiş.kıskanıyolar diye.Acaba evliliğimi bozarlarmı bunlar.Bu insanlar ne istiyo benden anlamıyorum ya.moralim çok bozuk.bana karşı yardımsever güler yüzlü olup nasıl böyle rol yapıyolar.ya şu etrafımda hiç güveneceğim kimse yok.annem de korkutuyo beni.göstercem onlara diyo çok sinirlenmiş.olay çıkıcak diye ve bu yüzden ortalık karışırsa eşimle aram açılır diye korkuyorum.Ben napabilirim.
kayınvalidem eşimin yengesi ve eltim beni kıskanıyomuş.Eşleri onları takmadığı kale almadığı için ve biz mutlu olduğumuz için bizi kıskanıyolarmış.Ortak tanıdığımız anneme sölemiş.annem diyoki korkuyorum o kadından ve diğerlerinden diyo.insan oğlunun mutluluğunu kıskanırmı.ben çalışıyorum.onu bile kıskanıyomuş.onlara muhtaç olmadığımız için kadın yemin etmiş.kıskanıyolar diye.Acaba evliliğimi bozarlarmı bunlar.Bu insanlar ne istiyo benden anlamıyorum ya.moralim çok bozuk.bana karşı yardımsever güler yüzlü olup nasıl böyle rol yapıyolar.ya şu etrafımda hiç güveneceğim kimse yok.annem de korkutuyo beni.göstercem onlara diyo çok sinirlenmiş.olay çıkıcak diye ve bu yüzden ortalık karışırsa eşimle aram açılır diye korkuyorum.Ben napabilirim.
Canım 3. şahısların söyledikleriyle vehimlere kapılma istersen..
Ne malum o kadının gidip kayınvalidenlerin yanında annenin ve senin dedikodunu etmediği?
Laf taşıyan insan tek taraflı çalışmaz emin ol..
Sen ilişkilerini aynen sürdürmeye devam edersen sorun çıkmaz..
Dedikoducu insanlara da bu kadar fırsat verme..
bu kıskanma yorumunu yapan kadın güvendiğim biri değil.bizi onlara kötülüyo onları bize kötülüyo.onların yüzüne gülüyo.herkese mavi boncuk dağıtıyo canım cicim arkalarından konuşuyo kaynanamın ve diğerlerinin.bizimde arkamızdan konuşuyodur eminim.benim endişem annem inanmış ve onlara kin besliyo.eşimle aram açılır diye.bide anem kendini kontrol edemiyo.birini sevmiyosa yüzüne gülüpte rol yapamaz.kontrolsüzce konuşur diye korkuyorum kayınvalidemi görünce mutlaka bişey diyemeden duramaz.saf işte.ağzına gelirse söyler.bu seferde anasına bak kızıda böyle işte diyolar.