• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kayınvalidem eşimin yengesi ve eltim beni kıskanıyomuş

annen inansa bile karsisindakine belli etmesin..inkar etsin,sen yanlis anlamissindir,onlar oyle insanlar degil desin..bir daha agzi kapanir en azindan laf tasimayi keser..
annen de onun lafina gelip,kesinlikle gercek duygularini soylemesin..gider kayinvalidenlere soyler..
yok yere araniz bozulur..anneni uyar..

kayınvalidem eşimin yengesi ve eltim beni kıskanıyomuş.Eşleri onları takmadığı kale almadığı için ve biz mutlu olduğumuz için bizi kıskanıyolarmış.Ortak tanıdığımız anneme sölemiş.annem diyoki korkuyorum o kadından ve diğerlerinden diyo.insan oğlunun mutluluğunu kıskanırmı.ben çalışıyorum.onu bile kıskanıyomuş.onlara muhtaç olmadığımız için kadın yemin etmiş.kıskanıyolar diye.Acaba evliliğimi bozarlarmı bunlar.Bu insanlar ne istiyo benden anlamıyorum ya.moralim çok bozuk.bana karşı yardımsever güler yüzlü olup nasıl böyle rol yapıyolar.ya şu etrafımda hiç güveneceğim kimse yok.annem de korkutuyo beni.göstercem onlara diyo çok sinirlenmiş.olay çıkıcak diye ve bu yüzden ortalık karışırsa eşimle aram açılır diye korkuyorum.Ben napabilirim.

Cnm annen kesinlikle karismasin...eger ole bisey vrsa zaten inkr etcekkerrr...ya daa tanidiginiz kadin kndi dusuncelerini sezgilerini solemistrrr yanilio olabilirrr...sana nasi dvrndiklri onmlii

kiskananlar catlasin!!!!!!! :37: kiskandiklari yere kadar sen icini rahat tut,annenlede konus ters bisey yapmasin.

kayınvalidem eşimin yengesi ve eltim beni kıskanıyomuş.Eşleri onları takmadığı kale almadığı için ve biz mutlu olduğumuz için bizi kıskanıyolarmış.Ortak tanıdığımız anneme sölemiş.annem diyoki korkuyorum o kadından ve diğerlerinden diyo.insan oğlunun mutluluğunu kıskanırmı.ben çalışıyorum.onu bile kıskanıyomuş.onlara muhtaç olmadığımız için kadın yemin etmiş.kıskanıyolar diye.Acaba evliliğimi bozarlarmı bunlar.Bu insanlar ne istiyo benden anlamıyorum ya.moralim çok bozuk.bana karşı yardımsever güler yüzlü olup nasıl böyle rol yapıyolar.ya şu etrafımda hiç güveneceğim kimse yok.annem de korkutuyo beni.göstercem onlara diyo çok sinirlenmiş.olay çıkıcak diye ve bu yüzden ortalık karışırsa eşimle aram açılır diye korkuyorum.Ben napabilirim.

hemen emin olmuşunuz yaşadığınız bişeylermi var
ya ortak tanıdık sizi kıskanıyorsa ve kayınvalidenle aranı bozmaya çalışıyorsa ???

kizmayin soyleyeceklerime ama anneniz neden bu kadar dahil oluyor hayatiniza
kadinin dedigi binde bir ihtimal dogru bile olsa, siz yasinizi basinizi alip yuvanizi kurmussunuz
arada bir problem olsa bile kendiniz konusur kendiniz halledebilirsiniz kayinvalidenizle
oyle degilmi ?
kiskanilan cekilemeyen sizsiniz, anneniz degil .. elinizden tutup siz benim kizimi neden kiskaniyorsunuz diyecek hali yok annenizin,
o halde kayinvalideniz ve sizin aranizdaki iliskide rol almasi anormal degilmi ?

Back
X