kk üyeleri bayramınız mübarek olsun. başlıktanda anlıcağınız gbi kocam şuan dışarda göbek atıyor . biz kvmlerle aynı sokakta oturuyoruz . kvmde dışarıda eşimle beraber göbek atıyor. sorun şu bu gün gündüz nişan vardı mahaleden komşumuzn oğlu nişanlandı.gittik orda dans ettik oynadık . nişanda bizm yaşıtlarımız mahhallede devam ederiz dediler eşime eşimde dans etmeyi bende çok severim ama nişanda ettik artık ve mahallede ne gerek var bide yarın işe gdeceğiz. eşime çook kızdım telofonla aradım hemen eve gel dedim . kapa telofonu gelmiyorum sen yat dedi. arkadaşar bide nişanda komşumuzn oğlu var o eşimden ayrılmış . kocamla gülüştüler nişanda bi kahkaha işte komşumuzn oğlunn ablasıda var nye gülüşüyo bunlar dedi . bende sordum eşime arkadan elinle tarif etti ablası atladı hemen sütyen çeker gbi yapmış dedi . yani sütyen çeker gbi yapmış bundan gülümüşler şaşırdım kaldım hep beraber gülüştüler . çünkü öyle muhabbet olurmu ya nasıl sinir oldum. kayınvalidemim bana gelince oram ağrıyor buram ağrıyor der ama eğlenceye gelince hiç bir şeyden eksik kalmaz ben pes ettim artık.
Son düzenleme: