• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kayınvalidem eşimle beraber dışarıda göbek atıyor.

maje

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2014
206
6
38
Balıkesir
kk üyeleri bayramınız mübarek olsun. başlıktanda anlıcağınız gbi kocam şuan dışarda göbek atıyor . biz kvmlerle aynı sokakta oturuyoruz . kvmde dışarıda eşimle beraber göbek atıyor. sorun şu bu gün gündüz nişan vardı mahaleden komşumuzn oğlu nişanlandı.gittik orda dans ettik oynadık . nişanda bizm yaşıtlarımız mahhallede devam ederiz dediler eşime eşimde dans etmeyi bende çok severim ama nişanda ettik artık ve mahallede ne gerek var bide yarın işe gdeceğiz. eşime çook kızdım telofonla aradım hemen eve gel dedim . kapa telofonu gelmiyorum sen yat dedi. arkadaşar bide nişanda komşumuzn oğlu var o eşimden ayrılmış . kocamla gülüştüler nişanda bi kahkaha işte komşumuzn oğlunn ablasıda var nye gülüşüyo bunlar dedi . bende sordum eşime arkadan elinle tarif etti ablası atladı hemen sütyen çeker gbi yapmış dedi . yani sütyen çeker gbi yapmış bundan gülümüşler şaşırdım kaldım hep beraber gülüştüler . çünkü öyle muhabbet olurmu ya nasıl sinir oldum. kayınvalidemim bana gelince oram ağrıyor buram ağrıyor der ama eğlenceye gelince hiç bir şeyden eksik kalmaz ben pes ettim artık.

Son düzenleme:
Annemle sokakta gobek atarken kocam kizip hemen eve gel deseydi o andan itibaren bambaska bir evliligim olurdu..

kk üyeleri bayramınız mübarek olsun. başlıktanda anlıcağınız gbi kocam şuan dışarda göbek atıyor . biz kvmlerle aynı sokakta oturuyoruz . kvmde dışarıda eşimle beraber göbek atıyor. sorun şu bu gün gündüz nişan vardı mahaleden komşumuzn oğlu nişanlandı.gittik orda dans ettik oynadık . nişanda bizm yaşıtlarımız mahhallede devam ederiz dediler eşime eşimde dans etmeyi bende çok severim ama nişanda ettik artık ve mahallede ne gerek var bide yarın işe gdeceğiz. eşime çook kızdım telofonla aradım hemen eve gel dedim . kapa telofonu gelmiyorum sen yat dedi. arkadaşar bide nişanda komşumuzn oğlu var o eşimden ayrılmış . kocamla gülüştüler nişanda bi kahkaha işte komşumuzn oğlunn ablasıda var nye gülüşüyo bunlar dedi . bende sordum eşime arkadan elinle tarif etti ablası atladı hemen sütyan çeker gbi yapmış dedi . yani sütyan çeker gbi yapmış bundan gülümüşler şaşırdım kaldım hep beraber gülüştüler . çünkü öyle muhae hiç bir şeydbbet olurmu ya nasıl sinir oldum. kayınvalidemim bana gelince oaram ağrıyor buram ağrıyor der ama eğlenceye gelince hiç bir şeyden eksik kalmaz ben pes ettim artık.

Sadece yazdiginizdan yola cikarak sorun yapilacak bir şey bulamadim ben...

Eglensinler ne olacak ne zarari var ki.sizde kalsaydnz yanlarında ama dinlenmeyi tercih ettiyseniz de niye simdi büyük bir telaş içine girdiniz anlamadım ben,:/

###Yaptıkların sana daha iyi bir yaşam sundu mu?###

Ben yazdıklarınızdan hiçbir şey anlamadım.

Gelin milleti ne kadarda alıngan oluyor. Bende bir erkek annesi olacağım, gelecekte benim oğlumun hanımı nelerden rahatsız olacak diye paranoyak olmam inşallah.

Kadın oğluyla göbek atıyor! Bu mu sorun şimdi? Allah Allah...

Çok ilginç gerçekten.

Neden gobek atmasina kizdin anlamadim ki ben senin yerinde olsam ben de yanlarina gider, gobek atmasam bile alkisla tempo tutar eglenirdim.. Hatta bence sen simdi birda kendi kendini sinir edecegine in asagi eglen... Bi de sutyen cekme mevzu nedir kim kimin sutyenini ceker gibi yapmis?

Neden gobek atmasina kizdin anlamadim ki ben senin yerinde olsam ben de yanlarina gider, gobek atmasam bile alkisla tempo tutar eglenirdim.. Hatta bence sen simdi birda kendi kendini sinir edecegine in asagi eglen... Bi de sutyen cekme mevzu nedir kim kimin sutyenini ceker gibi yapmis?

sütyen meselesi mahallemizde komşumuzn oğlu eşime sütyen çeker gbi hareket yapmış olay bu bu yüzden eşimle gülüştüler benim yanımda bu olay olduğu için çok şaşırdım

Ay neye takıldınız acaba yorgun olurum mahallede oynayamam demiş demek ki ısrar etmişler katılmış yani arkadaşı öyle bir hareket yaptıysa ne alaka kime yapmış yaptıysa eşinin aklını mı çelmiş oluyor ne yapacak eşin kaynanan arada yorgunum diyebilir ama 2 dk oynamakla birşey olmaz siz de yalnız bırakmayıp inseydiniz.

sütyen meselesi mahallemizde komşumuzn oğlu eşime sütyen çeker gbi hareket yapmış olay bu bu yüzden eşimle gülüştüler benim yanımda bu olay olduğu için çok şaşırdım

şakalaşmışlar büyütülcek bişey değil ki

Bana kizma ama ben bunda da sinirlenilecek buyutulecek bise goremedim.. Erkek muhabbetleri iste sen de denk gelmis sahit olmussun hepsi bu.. Emin ol sen yanlarinda yokken erkekler ne muhabbetler ceviriyolar seviyolar iste nasil biz kuaforden makyaj o ne yapmis bu ne giymis muhabbetinden hoslaniriz onlardan bize gore abuk subuk olan bu tarz muhabbetlerden hoslanir.. Hepsi bu...

Allah allaah neden bu tarz seylere takilip kendinizi strese sokuyosunuz anlamadim ben . Sorun yapilacak birseyde gormedim.Ne guzel neseli bir esiniz varmis iste gidin yanina sizde gulup eglenin.Sorun kayinvalidenizle oynamasimi .Sutyen cekme nedir arkadasiyla şakalasmissa ne var bunda.

Ben yazdıklarınızdan hiçbir şey anlamadım.

Gelin milleti ne kadarda alıngan oluyor. Bende bir erkek annesi olacağım, gelecekte benim oğlumun hanımı nelerden rahatsız olacak diye paranoyak olmam inşallah.

Kadın oğluyla göbek atıyor! Bu mu sorun şimdi? Allah Allah...

Çok ilginç gerçekten.
bakın tamm atsınsın atmasın demiyorum benim anlamadığm hastayım diyen kvm maşallah herşeye yetişiyor şaşkınım ve bana gelince oram ağrıyor buram ağrıyor bana durmadan ellerim tutmuyor der.ben hiç bir şey anlamadım şaşkınm daha neler neler saysam şaşırırsın

Ben bir şey anlamadım ya da anladım ama sinirlenilecek bir durum göremedim

Bence sinirlenicek bi durum yok bunda alınganlık yapmışsın sen

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Allah allaah neden bu tarz seylere takilip kendinizi strese sokuyosunuz anlamadim ben . Sorun yapilacak birseyde gormedim.Ne guzel neseli bir esiniz varmis iste gidin yanina sizde gulup eglenin.Sorun kayinvalidenizle oynamasimi .Sutyen cekme nedir arkadasiyla şakalasmissa ne var bunda.

maşallah çok rahatmışsınız bir şey demiyorum . bende çok neşeli bir insanım ama nerde nasıl hareket yapacağımı çok iyi blirim zaten nişanda oynadık . şimdi eşimin yaptığı çok yanlış neden tamm oynarsın gelirsin 2 saat kalmazsın değimi?

Son düzenleme:
maşallah çok rahatmışsınız bir şey demiyorum . bende çok neşeli bir insanım ama nerde nasıl hareket yapacağımı çok iyi blirim zaten nişanda oynadık . şimdi eşimin yaptığı çok yanlış neden tamm oynarsın gelirsin 2 saat kalmazsın değimi?

bence çok abartıyorsun, napmış adam sanki, kalsın oynasın ne var yani

kayınvalidenin oynamasına da kızmışsın, yanlış anlama ana-oğul eğlendikleri için sinirlenmiş olabilir misin, bence bunda da kafaya takılcak bişey yok

Son düzenleme:
bakın tamm atsınsın atmasın demiyorum benim anlamadığm hastayım diyen kvm maşallah herşeye yetişiyor şaşkınım ve bana gelince oram ağrıyor buram ağrıyor bana durmadan ellerim tutmuyor der.ben hiç bir şey anlamadım şaşkınm daha neler neler saysam şaşırırsın

Kayın valideniz kolbastı mı oynuyordu kardeşim? Kadın iki salınmıştır ancak ne kadar tempolu dans edebilir ki yani?

Oda ısrar üzerinedir kesin, gençler eşinizi annesiyle oynarken görünce gülüşmüşlerdir hatta.

Bana gelince derken? Siz kendisinden iş mi bekliyorsunuz?

Neyse, yaşadıklarınızı bilemem sonuçta, kendinize göre haklı sebepleriniz vardır elbette ama çokta alıngan olmamak lazım.

Back
X