• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kayınvalidem eşimle beraber dışarıda göbek atıyor.

Cnm beni çağıran olmadı lütfen düzgün okurmusun ...

kızı çağırmamışlar tez kellesi getirile kaynananın ,kocayı da atın mahsene gözümüz görmesin..bir sonraki düğünde de sen çık oyna onları çağırma...ya yavrum bunun dert olan kısmı ne bi de hele..yaşın kaç bu arada..

kk üyeleri bayramınız mübarek olsun. başlıktanda anlıcağınız gbi kocam şuan dışarda göbek atıyor . biz kvmlerle aynı sokakta oturuyoruz . kvmde dışarıda eşimle beraber göbek atıyor. sorun şu bu gün gündüz nişan vardı mahaleden komşumuzn oğlu nişanlandı.gittik orda dans ettik oynadık . nişanda bizm yaşıtlarımız mahhallede devam ederiz dediler eşime eşimde dans etmeyi bende çok severim ama nişanda ettik artık ve mahallede ne gerek var bide yarın işe gdeceğiz. eşime çook kızdım telofonla aradım hemen eve gel dedim . kapa telofonu gelmiyorum sen yat dedi. arkadaşar bide nişanda komşumuzn oğlu var o eşimden ayrılmış . kocamla gülüştüler nişanda bi kahkaha işte komşumuzn oğlunn ablasıda var nye gülüşüyo bunlar dedi . bende sordum eşime arkadan elinle tarif etti ablası atladı hemen sütyen çeker gbi yapmış dedi . yani sütyen çeker gbi yapmış bundan gülümüşler şaşırdım kaldım hep beraber gülüştüler . çünkü öyle muhabbet olurmu ya nasıl sinir oldum. kayınvalidemim bana gelince oram ağrıyor buram ağrıyor der ama eğlenceye gelince hiç bir şeyden eksik kalmaz ben pes ettim artık.

Sen durup dururken sinir olmuşsun. Eşin birşey yapmamış, erkek erkeğe şakalaşmışlar. Sonrasında da eğlenmeye devam ediyorlar. Kapınızın önünde ve yanındaki insan annesi. Orda öyle oturup kendi kendini dolduruşa getirmeseydin keşke. Zararı yine sana. Anlattığın konuda hiçbir haklı yönün yok. Bir de yorum yapan insanlara rahatmışsın falan deyip laf yetiştirmişsin. Bence bir sinir terapisi iyi gelir sana.

tekrar söylüyorum ben oynamayı çok seviyorum eşim gibi ama ben dedimki yarın işimiz var eğer oynacaksak fazla kalmayalım . mahalle arasındada içmek hiç hoş değil. eşim beni ayrıca oynamayada çağırmadı beni çağırablir yarım saat durur evimize gelebilirdik. kocası dışarda oynuyor eşi yok gbi laflar dedikodular yapmış olablirler. ben bunlara takılırım tabii çok doğal bence 3 saat koca yok bilmiyorum ama sizin başınıza gelseydi ozaman hak verirdiniz . burdan kolay yorum yapmak ne olucak .

Esinizle aranizda davet mi var? Alkolle ilgili bir anlasmaniz yoksa istedigi yerde icmek hakki degil mi? Ben alkol kullanmiyorum esimin de icmesini istemem ama bana bile surda ic burda icme, surda oyna burda oynama, su kadar saat oyna, ezan okunmadan evde ol sacma geliyor. Esinizden bahsediyorsunuz oglunuzdan degil ki.

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Cnm beni çağıran olmadı lütfen düzgün okurmusun ...

Ayrıcalıklı olarak mı çağrılmak isteniyordun. Nişanda konuşulmuş işte kapının önünde devam ederiz diye. Sen de yorgunmuşsun, işe gidecekmişsin, istememişsin ama eşin istemiş. Tekrar tekrar ısrar etmelerini mi bekliyordun. Bence uzatma konuyu eşine karşı.

tekrar söylüyorum ben oynamayı çok seviyorum eşim gibi ama ben dedimki yarın işimiz var eğer oynacaksak fazla kalmayalım . mahalle arasındada içmek hiç hoş değil. eşim beni ayrıca oynamayada çağırmadı beni çağırablir yarım saat durur evimize gelebilirdik. kocası dışarda oynuyor eşi yok gbi laflar dedikodular yapmış olablirler. ben bunlara takılırım tabii çok doğal bence 3 saat koca yok bilmiyorum ama sizin başınıza gelseydi ozaman hak verirdiniz . burdan kolay yorum yapmak ne olucak .

kocası dışarda oynuyor eşi yok gibi dedikodu yapılmaz bence yapılırsada kafaya takmayın çünkü bu tarz dedikodu yapanın beyin olayı yoktur. siz olmadan da eşiniz 3 saat nişanda bulunup oynayabilir, illa düğüne nişana gitmek için eş olması gerekmez, içme olayına bişey diyemiyorum çok içtiyse iyi etmemiş

Çok büyük sorunlarınız varmış allah kolaylık versin .
Sizi ruh hastası olma yolunda emin adımlarla ilerlerken görüyorum . :)

Back
X