• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kayınvalidem eşimle beraber dışarıda göbek atıyor.

maşallah çok rahatmışsınız bir şey demiyorum . bende çok neşeli bir insanım ama nerde nasıl hareket yapacağımı çok iyi blirim zaten nişanda oynadık . şimdi eşimin yaptığı çok yanlış neden tamm oynarsın gelirsin 2 saat kalmazsın değimi?

:)))) sabah sakinlesince konunuzu bir daha okuyun .

maşallah çok rahatmışsınız bir şey demiyorum . bende çok neşeli bir insanım ama nerde nasıl hareket yapacağımı çok iyi blirim zaten nişanda oynadık . şimdi eşimin yaptığı çok yanlış neden tamm oynarsın gelirsin 2 saat kalmazsın değimi?

Bunun rahatlikla ne ilgisi var ki, bence sen fazla abartiyosun bu kadar sikma kocani ne var sanki evinizin onunde (yani senin gozunun onunde) birazcik egleniyo bunu ona cok gorme, surat asip kavga cikararak da burnundan getirme lutfen..

Eşiniz oynasın gülsün zıplasın,ne var ki bunda..
Nişan sizin akraba yada tanıdıkta olsaydı,siz kalıp göbek atsaydınız,eşiniz evde olsaydı?

Sutyen cekmek ne ben bunu gercekten anlamadım

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

komşunun oğlu eşine sütyen çekme hareketi yapmış sanırım, şakalaşmışlar herhalde erkek erkeğe

:)) sabah sakinleşince konunu birdaha oku arkadasim.Emin ol elle tutulur bir tarafi yok .

Sutyen cekmek ne ben bunu gercekten anlamadım

kısaca tekrar anlatayım eşimle nişana gittik .gittiğimiz yede mahallemizden komşumuzn oğlu ile aynı masadayız . eşime komuşumuzn oğlu sütyen çeker gbi hareket yapmış ve benim gözümün önünde yaptı. ilk bir şey anlamadım söyleyince şaşırdım kaldım olay bu

yuh yani kaynanan oğluyla sokakta göbek mi atıyor.çok ayıp çok:51:

:)) sabah sakinleşince konunu birdaha oku arkadasim.Emin ol elle tutulur bir tarafi yok .

Sana katiliyorum, bu kadar kafaya takip kendini bu kadar sikintiya sokacak hicbise yok ortada yazik gunah ya nasil da uzuyo kendini bos yere.. :(

Insanlar keyifli keyifli takilirken sizin sinir olasiniz tutmus...
Olur bazen insana bativerir her hareketleri ama biraz empati yapin, alti ustu egleniyor adam hem de annesi vs. ile...
Su sutyen cekme hareketi de ergenden halliceymis, takilmayin buna, yapan kisinin olgunluk derecesi, esiniz de belki ayip olmasin diye guldu, erkekler bazen yaslarini unuturlar...
Siz sadece sinir olmussunuz, bosuna uzatmayin, tadiniz kacmasin:34:

Hareketi tam anlayamadım ama arkadan sütyeni çekip bırakır gibi yapmış anladığım, bunu da
anlamak için bayağı zorladım valla :9:
Yani açıkçası evet saçma bir hareket, ne alaka da, bu kadar kafanıza takacak durum yok yani,
içiniz rahat etmeyecekse olayı büyütmeden eşinizi uyarın, toplum içinde uygun olmadı diye.
Varsın oynasın boşverin, ne yapıyorsa yapsın, sıkmayın canınızı.

nişanda zaten oynadık yarın işe gideceğiz bu yüzden ..

E birak isini de adam dusunsun canim. Sen niye sinir oluyosun. Bak kimse sorun gormedi. Hazirlandiysan is icin sen yavastan yat bence :34:

nişanda zaten oynadık yarın işe gideceğiz bu yüzden ..

Tamam o zaman birak o istedigi kadar oynasin koskoca adam bilmiyo mu ise gidecegini gec yatarsa yorgun uyanacagini vs.. Yerinde olsam esime askim ben yatiyorum sabah erken kalkacagim malum is var sana iyi eglenceler der girer yatardim

Konu sahibi sanırım eşinin o olmadan içinde sütyen çekme hareketine gülünebilen bi ortamda rahatsız olmadan eğlenebiliyor olmasına sinirleri bozulmuş.

Onu anladim da sutyen cekme hareketini anlamadim yani sutyen nasil cekilir

Back
X