• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kayınvalidem eşimle beraber dışarıda göbek atıyor.

bakın tamm atsınsın atmasın demiyorum benim anlamadığm hastayım diyen kvm maşallah herşeye yetişiyor şaşkınım ve bana gelince oram ağrıyor buram ağrıyor bana durmadan ellerim tutmuyor der.ben hiç bir şey anlamadım şaşkınm daha neler neler saysam şaşırırsın

Sen ismi bekliyorsun kayinvalidenden? :53:

Kadin yaslidir, yaptiklarindan sana mi hesap vermek zorunda? Oram agriyor, buram agriyor zaten yasli insan muhabeti. Sirf bunlari söyledi diye kadin eglenmesinmi?

Aklin yolu birdir, hiçkimse burda kizilcak bir sebeb görmüyor. O zaman hiç mi düsünmüyorsun "acaba sorun bende mi" diye? Bana sorarsan asiri kiskanç gibi görünüyorsun. Esini kayinvalideden, komsu oglandan bile kiskaniyorsun. Sanki baska insanlar ile eglenmesini kabul edemiyorsun gibi.

Son düzenleme:
Çok büyük bi dert sizinkisi de, üstesinden gelmeniz, bu durumu atlatmanız gerçekten zor, Allah yardımcınız olsun, arkadaşlarla düşünüp taşınalım size bir çare- çözüm bulalım,yol gösterelim, böyle olmaz ki yaaa :44::43::50:

sorun yok ozaman herkes rahat . gözümün ününde böyle bu olay olsun sorun yok ben çok alışkınm gülüp geçerim . komşumuzn oğlu ile hiç bir şey olmamış gbi konuşmamıza devam edriz. hiç problem yok yani eşim 3 saat olucak dşarda göbek atsın sorun yok gerçekten . tamm 1 saat durur gelirsin oynarsın ama içip içip oynamak 3 saat dşarda durmak neyin nesi yaa ...

Kocaniz gelip buraya, esim beni cok kisitliyor annemle evimizin onunde oynamama bile laf ediyor. Telefonla arayip kizdi hemen eve gel dedi diye konu acsa yeridir vallahi..

sorun yok ozaman herkes rahat . gözümün ününde böyle bu olay olsun sorun yok ben çok alışkınm gülüp geçerim . komşumuzn oğlu ile hiç bir şey olmamış gbi konuşmamıza devam edriz. hiç problem yok yani eşim 3 saat olucak dşarda göbek atsın sorun yok gerçekten . tamm 1 saat durur gelirsin oynarsın ama içip içip oynamak 3 saat dşarda durmak neyin nesi yaa ...

Evet kabul ediyorum ben rahatim... Arkadasim neden kabullenmiyosun evet hicbi sorun yok ortada yookkkk, bu kadar insan sirf rahat tipler olsugu icin mi ayni seyleri yaziyo sence, bi don kendine bak sen mi cok takintilisin bu konuda.. Bak ne kocalar var pavyonlardan cikmiyo gece eve girmiyo, girse bile baska bi kadinin koynundan cikip gelmis oluyo esinin ruhu duymuyo ya senn???? Kapinin onunde gobek atiyo diye kendi kendine yedim yaziktir ya yapma etme kendine bunu ve sana aci bise soyleyim bu kadar kucucuk bi mevzuda bu kadar kisitlarsan esini sikarsin benden soylemesi.. Senin tabirinle azicik rahat ol arkafasim

Ben size hak veriyorum bir yere kadar.
O ortamda artık nasıl bir hareket yaptıysa hoş bir hareket yapmamış olabilir size göre,
ortamda uygun olmamış olabilir, eşinizi sonrasında uyarabilirsiniz.
Nişanda oynanmış, nişan bitmiş, içip içip sokağa dökülüp, saatlerce bir de
sokakta oynamak ta hoş olmayabilir size göre, bunda da haklı olabilirsiniz.
Benim de bu kadar uzatması, kendini dağıtması, evine gelmemesi canımı sıkabilirdi.
Ama şuan yapmanız gereken, ne halin varsa gör diyip, yatmak bence.
Yarın daha sakin konuşursunuz, yaptıklarının doğru olmadığını.

kk üyeleri bayramınız mübarek olsun. başlıktanda anlıcağınız gbi kocam şuan dışarda göbek atıyor . biz kvmlerle aynı sokakta oturuyoruz . kvmde dışarıda eşimle beraber göbek atıyor. sorun şu bu gün gündüz nişan vardı mahaleden komşumuzn oğlu nişanlandı.gittik orda dans ettik oynadık . nişanda bizm yaşıtlarımız mahhallede devam ederiz dediler eşime eşimde dans etmeyi bende çok severim ama nişanda ettik artık ve mahallede ne gerek var bide yarın işe gdeceğiz. eşime çook kızdım telofonla aradım hemen eve gel dedim . kapa telofonu gelmiyorum sen yat dedi. arkadaşar bide nişanda komşumuzn oğlu var o eşimden ayrılmış . kocamla gülüştüler nişanda bi kahkaha işte komşumuzn oğlunn ablasıda var nye gülüşüyo bunlar dedi . bende sordum eşime arkadan elinle tarif etti ablası atladı hemen sütyen çeker gbi yapmış dedi . yani sütyen çeker gbi yapmış bundan gülümüşler şaşırdım kaldım hep beraber gülüştüler . çünkü öyle muhabbet olurmu ya nasıl sinir oldum. kayınvalidemim bana gelince oram ağrıyor buram ağrıyor der ama eğlenceye gelince hiç bir şeyden eksik kalmaz ben pes ettim artık.
bak canım, gece barda sen olmadan saatlerce dansediyor deseydin kızmakta belki haklı olabilirdin. fakat mahalle eğlencesinde anasıyla beraber köçek atması ahlaksız bir davranış değil ki tatlım. hem seni de çağırmışlar zaten. aman gereksiz yere kırma eşini. zaten hayatımızın kaç gününde eğlenebiliyoruz ki.

ne güzel işte anne oğul göbek atıyorlar eğlenceli tipler demek ki :)) kayınvaliden yaşlıysa ara ara ağrısı olur normal, benim anneanneminde ağrısı olurdu ama göbekde atardı yani, göbek atanların ağrısı olmuyor diye bir şey yok, boşverin eğlensinler stres atsınlar :)))

Nasıl yani göbekmi atıyor ?? Ayıb etmiş 😃

•••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
Girme cahille münakaşaya ya sinirini zıplatır tavana,yada yazık olur adabına .. Mevlana

Konu sahibi oyle bi'yaziyo ki sanki kocasi gobek atmiyo da mahallede gozunun onunde biriyle kurlasiyo...

Su adamlari sıkmayalim bu kadar bi'yerde onlar da insan, yazik:D

Konu sahibi oyle bi'yaziyo ki sanki kocasi gobek atmiyo da mahallede gozunun onunde biriyle kurlasiyo...

Su adamlari sıkmayalim bu kadar bi'yerde onlar da insan, yazik:D

Bi de sorun kayınvalide değil onu da araya sıkıştırmış :D

Bi de sorun kayınvalide değil onu da araya sıkıştırmış :D

kaynanaya biraz burada atılıp tutulsun istemiş,malum kaynana konuları olunca millet iyi atarlanır ya:1:

kaynanaya biraz burada atılıp tutulsun istemiş,malum kaynana konuları olunca millet iyi atarlanır ya:1:

Kadın alt tarafı nişanda oynuyo :) Ama her yaptığı göze batar :D

Ne var yani birakin eglensin mahallede, Pavyona gitmemis ya? Hem siz neden emir verir gibi konusuyosunuz ki kocaniza? Birde arkadaslari yanindayken? Telefondanda olsa duymuslardir kesin. Bence sorun sizde esinizde degil. Bence sevin boyle sen sakrak kocan var diye. Bir daha sevin eglenceye mahallede devam edip gobegi mahallede atigi icin baska yerlere gitse daha mi iyi.

adamlarda ne yapsalar yaranamıyorlar :d
güldüm yani konuya

abooooow göbek atan koca davanın ayrı bir duruşması :9::9::8::8:ben benimkini yerinden kaldıramıyorum..bazıları nimeti buluyorda şükrünü unutuyor..kaynana hangi yarana parmak bastı gülüm sıvıştırmışsın araya da malzeme verememişsin bak yorum yapamıyoz iyi mi:1::1::1::1::1:

bak canım, gece barda sen olmadan saatlerce dansediyor deseydin kızmakta belki haklı olabilirdin. fakat mahalle eğlencesinde anasıyla beraber köçek atması ahlaksız bir davranış değil ki tatlım. hem seni de çağırmışlar zaten. aman gereksiz yere kırma eşini. zaten hayatımızın kaç gününde eğlenebiliyoruz ki.

Cnm beni çağıran olmadı lütfen düzgün okurmusun ...

tekrar söylüyorum ben oynamayı çok seviyorum eşim gibi ama ben dedimki yarın işimiz var eğer oynacaksak fazla kalmayalım . mahalle arasındada içmek hiç hoş değil. eşim beni ayrıca oynamayada çağırmadı beni çağırablir yarım saat durur evimize gelebilirdik. kocası dışarda oynuyor eşi yok gbi laflar dedikodular yapmış olablirler. ben bunlara takılırım tabii çok doğal bence 3 saat koca yok bilmiyorum ama sizin başınıza gelseydi ozaman hak verirdiniz . burdan kolay yorum yapmak ne olucak .

Kayınvalidenizin hayatından size ne? Koskoca kadın eğlencede oynamak için sizden izin mi alacaktı? Kendi hayatınıza bakın.

Eş konusunda da haksızsınız. Bari masumane eğlencelerine karışıp en güzel günleri zehir etmeyin adamlara. Yatp uyusaydınız paşa paşa. Ya da kalkıp katılsaydınız. Koskoca adama çocuk gibi davranmak ne oluyor Allah aşkına. Sonunda en fazla kendi kendinize atarlanırsınız böyle.

Back
X