• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayinvalidem esini aldatiyor lutfen yardim

keske benim kv de aldatsaydi kocasini kendi hayatina baksaydi

Konu kasımdan kalma

Çok fantastik olay:) kv geliniyle şehir dışına çıkıyor sevgilisiyle buluşuyor yan odadalar ve sen orda oturuyorsun öylemi?

Ne amacla yalan konu acabilirim sizce bana ne kazandirabilir ki? Devir gercekten cok kotu ve inanmayan yorum yazmak zorunda degil. Zor durumda kaldm diyorm nisanlima nasil anlatabilirim diyorum yardm istiyorum sadece ortalik cok bozulmus kizlar aslnda o kadar insan vardir ki bu durumda olan yalniz oldgmu sanmiyorum. Durumlar biraz farkli ben nisanlimdan once annesini taniyodum. Bu kadar cirkinlesebilecigini hic dusunmemistim zaten esiyle ayri sehirlerde yasiyolar. Anlam veremiyorum. Kimse bama bisey anlatmal zorunda degil ve lutfen sadece inananlar fikir versin ben bunu nisanlima nasil soyleyebilirim bu konuda yardim istiyorum o kadar..
nişanlını ara annen sevgilisiyle yan odada bir şeyler yap de fotolarını çek elinde kanıtın olsun inanmayanlara karşı.

kadın gerçekten yürek yemiş.
seni alıp başka bir şehirde sevgilisiyle bulaşacağı otele getiriyor.
üzgünüm. bana da inandırıcı gelmediniz.:KK20:

Benim anlamadıgm daha nişanlısn evli bile değilsin kv adayinla il dışında ne işin var hemde kadın sana ne kadar guveniyoki dostuyla buluşacağı yere bile senle gidiyor ben inanmadım pek konuya kusura bakma da

Geçen yılın konusuna yorum yapmışız:KK70:16 kasım şaka gibi :)

Back
X