Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu konuyu nerden bulup hortlattınız acaba?
bende yani gerçeksede ne bilim değişikInanmadim bu konuya
ne bilim gezinirken karşıma çıktı ilk defa görüyom değişik geldiBu konuyu nerden bulup hortlattınız acaba?
nişanlını ara annen sevgilisiyle yan odada bir şeyler yap de fotolarını çek elinde kanıtın olsun inanmayanlara karşı.Ne amacla yalan konu acabilirim sizce bana ne kazandirabilir ki? Devir gercekten cok kotu ve inanmayan yorum yazmak zorunda degil. Zor durumda kaldm diyorm nisanlima nasil anlatabilirim diyorum yardm istiyorum sadece ortalik cok bozulmus kizlar aslnda o kadar insan vardir ki bu durumda olan yalniz oldgmu sanmiyorum. Durumlar biraz farkli ben nisanlimdan once annesini taniyodum. Bu kadar cirkinlesebilecigini hic dusunmemistim zaten esiyle ayri sehirlerde yasiyolar. Anlam veremiyorum. Kimse bama bisey anlatmal zorunda degil ve lutfen sadece inananlar fikir versin ben bunu nisanlima nasil soyleyebilirim bu konuda yardim istiyorum o kadar..
bu mesajın ardından 10 dk sonra tekrar
bu mesaj
+1Yeni uyelerin boyle elleriyle koymus gibi bdvyi bulup actigi absurt konulara bayiliyorum bakalim nasi bi fantezi cikacak altindan