• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kayınvalidem geliyor :)

Canım getirme aklına bak vallahi sonra sen kendin pişman olursun.Boşver insan yaşı geçtikçe anlıyor,en güzel zamanlarını böyle şeyleri kafasına takmakla geçirdiğini...Gelsinler,yüzün gülsün sevin..ömürlerinde misafir ağırlamak ,saygı görmek nasıl oluyormuş görsünler,imrensinler..

Aklına geldikçe birşeylerle ilgilen kafanı dağıtmaya çalış.
Eşimin tatilleri kısa olduğu için ben memlekete eşimden önce gider ailemle rahat vakit geçiririm.
İlk ayrı gitmemde neymiş efendim, ben önce onlara gidecekmişim de gündüzleri aileme gidecekmişim de yatmaya yine onlarda olacakmışım. Tabiii canıımm dedim :51:
Babacım beni havaalanına almaya gelecek de onlara bırakıp gidecek. ne münasebet :33:
hiç o kadar gözümün döndüğünü, beynimden ateşlerin çıktığını hatırlamıyorum. :52:
Ben evlendim evlatlık verilmedim. Kimse kusura bakmasın, Tabi ki aileme gidicem kimse buna tek kelime edemez dedim.
Arada cinnet getirmek gerekiyor. En azından bizimkilere :52:
Sonuç: Önce aileme gidiyorum. Ertesi akşam onlara geçip bir gece kalıp dönüyorum. Sonra da eşim gelene kadar ara ara gündüzleri uğruyorum.

düşmanın bile olsa evine gelene kötü davranma sakın canım benim...
sabret su gibi geçer zaman...
mesafeni koru saygıda hizmette kusur etme bişey derlerse onların ayıbı zaten...
böyle düşün düşün hiçbişeyin önüne geçemezsin..
allah yardım etsin sana..

Aklına geldikçe birşeylerle ilgilen kafanı dağıtmaya çalış.
Eşimin tatilleri kısa olduğu için ben memlekete eşimden önce gider ailemle rahat vakit geçiririm.
İlk ayrı gitmemde neymiş efendim, ben önce onlara gidecekmişim de gündüzleri aileme gidecekmişim de yatmaya yine onlarda olacakmışım. Tabiii canıımm dedim :51:
Babacım beni havaalanına almaya gelecek de onlara bırakıp gidecek. ne münasebet :33:
hiç o kadar gözümün döndüğünü, beynimden ateşlerin çıktığını hatırlamıyorum. :52:
Ben evlendim evlatlık verilmedim. Kimse kusura bakmasın, Tabi ki aileme gidicem kimse buna tek kelime edemez dedim.
Arada cinnet getirmek gerekiyor. En azından bizimkilere :52:
Sonuç: Önce aileme gidiyorum. Ertesi akşam onlara geçip bir gece kalıp dönüyorum. Sonra da eşim gelene kadar ara ara gündüzleri uğruyorum.

Eşime dedim geçnlerde işte bugün yine gidecek olsam yine önce sein ailenin yanına gitmem k. bakmasın.
Kayınvalidem diyorki bana laf vuruyor o dedikleri zaman işte
yok neymiş
o kayınvalidesi Alt katında oturuyormuş. İki sokak ötesindeki babannesine gitmek için izin istermiş.

Sanki kendi durumuyla benimki bir lüzumsuz işte

misafirdir nede olsa sen sana düşen görevi yap
amma senin canını sıkacak söylemlerde ulunurlarsada kibarca cevabını ver
sen sustukça onlar seni daha çok üzecektir
allah yardımcın olsun

Sen yine elinden geleni yap.
Kesinlikle yüzünüü asma.Eski konuları açma.
Eşini utandır.
Ters bişey sylerlerse muhakkak sakince ber cevabını.
Orası senin evin.

Canını sıkma,üzülme inan sen üzüldükçe,suratın asıldıkça çok sevinen insanlar var..eşinle aranızın bozulmasına değmez.geldiklerinde içinden gelmese dahi çok mutlu olmuşsun gibi davran,öyle iyi karşılaki kocana mutlu olduğunu çok sevindiğini gösterki problemin senden kaynaklanmadığını görsün.,eğer bir şeyler derlerse canını sıkacak duymazlıktan gel,sabret…Allah hakkında hayırlısını versin..

Back
X