- 20 Ağustos 2017
- 1.210
- 646
- 53
- 32
- Konu Sahibi Pinki-dream
-
Cunku ailem onlardan ciddi derecede nefret ediyor cok boş konsuuyor ve annem sanma yzuune guleni dost diye anlattı ben iyiki anlatmıs diyorum ama gerek yok boyle seylere kmseye yük olmadık birde maddi manevi esimle herseyi onceden hallettk ama iste dgru bir araya gelmeseler daha saglıklı olurKiz kardesiniz ve anneniz laf tasiyor,bu kvnizin yaptigindan daha ayip
Bence su mevlut meselesini unutun artik,sevabi kalmadi zaten,bir hatadir olmus, bir daha ailelerinizi bir araya getirmemeye calisin
Bence hatasını direk yüzüne vurmalısınız. Böyle şeylerde bile çift karakter takılan insan daha neler yapar düşünemiyorum.
Nefret de etseler sizi dolduruyorlar, hos degil. Kvniz dunyanin en berbat insani bile olsa sizi kiskirtmamalilarCunku ailem onlardan ciddi derecede nefret ediyor cok boş konsuuyor ve annem sanma yzuune guleni dost diye anlattı ben iyiki anlatmıs diyorum ama gerek yok boyle seylere kmseye yük olmadık birde maddi manevi esimle herseyi onceden hallettk ama iste dgru bir araya gelmeseler daha saglıklı olur
Böyle durumlarda 2. Kişi yani annen seni haklı buluyorsa orada seni savunmaliydi. Kv şöyle dedi diye sana laf getirmek yerine. Şimdi kv nin yüzüne vursan ne olacak birincisi inkar edecek ikincisi annen için laf taşıyor diyecek. Annen ya hakkını arayacaktı ya susacakti. Sana söyleyince ne oldu
Boşver duymamış gibi yap, yapabilirsen. Ama bundan sonra bir şey isteme. Aynı benimki. Yapayim yaparim der. Ardindan bir süru söylenir. Yapma derim yine de yaparsa yapmasaydin isteyen mi oldu diyorum artik. Sen benim gb deme.
Ben olsam direkt yüzüne sorarim anne böyle böyle demissin diye bi daha hiç bi konuda yardimini istemedigimi belirtirim. Sustukça yeni yeni bir suru sey duyarsiniz kendisinden. Laf yemeyi hak ediyorlar.
Beynini kolunun altına almış sanırım :) Bir insan neden kendi istegiyle yapıp da sonra böyle homurdanır ki ?Bende ondan korkuyorum yani bu basit bsey yani altı ustu yaprak sardı ve evime geldi yemek bulasık ugrasmadı bile hep kzkrdesm ve arkadaslarm yapdı neyin lafıdır anlamadım yani
Tatlım hani bi laf varya insanların ağzı torba değil ki buzesin diye. Çok doğru bir laf. Eğer kv nin karakteri buysa sen yüzü ne vurdun diye değişmez. Ha ne olur bundan sonra sana laf getirecek kişilerin yanında konuşmaz ama yin e konuşur anlatabiliyormuyum. Bazı insanları degistirenezsin malesefYok ben soylemesi taraftarıyım bldigi halde soylemese daha cok kzrdım huyunu blıyorum zaten kadının ama ben hersey yolunda sanıyordum ama deilmis benm merak eddiim bu basit bisey yarın b gun ciddi durumda da arkamdan yapmam etmem onlara kaldıysak blöem ne dermi
Dogru soyluyorsunuz politik olmak daha mantıklı zaten annemde oyle soylelen lafa cok karsılık vereblen biri deildir ki eminin soylememistir neden bole soyledin yapma ozmn diye anca bana soyler kvalide sole yapdı bole yapdı diye araları iyi deil çünküBen olsam asla soylemem. Reddedicektir bu durumda annen ve ablan suclu olacak esinin gozunde. Durduk yere yuz goz olunacak. O bilmiyor mu sanki bunu annenizin size soyleyecegini? O ikili oynuyorsa siz de oyle yapin ona istedigini vermeyin. Ama anneniz ve ablanizi da uyarin bir daha boyle bir durum olursa sizi savunsunlar.
Aslinda soylediklerinde cokta buyutulecek birsey yok. ( hakaret vs )Ama size oyle konusup annenize boyle konusmasi garip. Gunahini almayayim ama ortalik karissin istiyor olabilir.
T
Tatlım hani bi laf varya insanların ağzı torba değil ki buzesin diye. Çok doğru bir laf. Eğer kv nin karakteri buysa sen yüzü ne vurdun diye değişmez. Ha ne olur bundan sonra sana laf getirecek kişilerin yanında konuşmaz ama yin e konuşur anlatabiliyormuyum. Bazı insanları degistirenezsin malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?