Kayınvalidem hakkında

Pinki-dream

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2017
1.210
646
53
32
Kızlar yakın zamanda bebegimin mevlüdünü yaptık kız krdesm annem gorumcem kvalide hepsi cok yardımcı oldu saolsunlar ailecek el birligi ile kalabalık bir mevlüt oldu yedik ictik arkadaslarımda geldi hepsi mutfaktan cıkmadı bulasıkları yıkadılar servis yaptılar kimseden hizmet beklemediler buraya kadar guzel fakat annem ve kzkrdesim dun konsuurken bana dedilerki kayınvaliden dun mutfakta baya soylendi — pinki dream a ve ogluma kaldıysak işimiz yaş buda son olsun ben daha kmseye yardım etmem yeter artık ben şu esyaları gotureyimde onlar getirmez smdi beni bekletirler öyle zaten bisey yaptıkları yok .) gibi cümleler kurmuss Şok oldum ! Halbuki bana canm kızım hersey gonlunuzce oldu demi sevdiniz demi herseyi aman eksik olmasın ben hep yanınızdayım siz brakın ben yaparım diyen biriydi tüm günnn !! Bende sanıyorumki kv gayet iyi saolsun felan dıyorum bildiginiz ikili oynuyor !! Ve bunu annemlere söylüyor ne demeye calıstı aklı neydi blemıyorum ben eşime soylemedim bunları ama icim icimi yiyor bu aksam onlara gdecegiz konussamı sen neden boyle soyledn biz sana cokmu yük olduk ? Diye hayır boyle yapacağını soylenecegini blsem asla yardım istemezdik ( ki kendisii ben yaparım ben yaprak sararım felan siz ugrasmayın dıye kendi kendine yaptı hep )yoksa sussamıı bana bi akıl verin kzlar

Boşver duymamış gibi yap, yapabilirsen. Ama bundan sonra bir şey isteme. Aynı benimki. Yapayim yaparim der. Ardindan bir süru söylenir. Yapma derim yine de yaparsa yapmasaydin isteyen mi oldu diyorum artik. Sen benim gb deme.

Bence hatasını direk yüzüne vurmalısınız. Böyle şeylerde bile çift karakter takılan insan daha neler yapar düşünemiyorum.

Kiz kardesiniz ve anneniz laf tasiyor,bu kvnizin yaptigindan daha ayip
Bence su mevlut meselesini unutun artik,sevabi kalmadi zaten,bir hatadir olmus, bir daha ailelerinizi bir araya getirmemeye calisin
Cunku ailem onlardan ciddi derecede nefret ediyor cok boş konsuuyor ve annem sanma yzuune guleni dost diye anlattı ben iyiki anlatmıs diyorum ama gerek yok boyle seylere kmseye yük olmadık birde maddi manevi esimle herseyi onceden hallettk ama iste dgru bir araya gelmeseler daha saglıklı olur

Böyle durumlarda 2. Kişi yani annen seni haklı buluyorsa orada seni savunmaliydi. Kv şöyle dedi diye sana laf getirmek yerine. Şimdi kv nin yüzüne vursan ne olacak birincisi inkar edecek ikincisi annen için laf taşıyor diyecek. Annen ya hakkını arayacaktı ya susacakti. Sana söyleyince ne oldu

Bence hatasını direk yüzüne vurmalısınız. Böyle şeylerde bile çift karakter takılan insan daha neler yapar düşünemiyorum.

Bende ondan korkuyorum yani bu basit bsey yani altı ustu yaprak sardı ve evime geldi yemek bulasık ugrasmadı bile hep kzkrdesm ve arkadaslarm yapdı neyin lafıdır anlamadım yani

Nefret de etseler sizi dolduruyorlar, hos degil. Kvniz dunyanin en berbat insani bile olsa sizi kiskirtmamalilar

Yok ben soylemesi taraftarıyım bldigi halde soylemese daha cok kzrdım huyunu blıyorum zaten kadının ama ben hersey yolunda sanıyordum ama deilmis benm merak eddiim bu basit bisey yarın b gun ciddi durumda da arkamdan yapmam etmem onlara kaldıysak blöem ne dermi

Ben olsam direkt yüzüne sorarim anne böyle böyle demissin diye bi daha hiç bi konuda yardimini istemedigimi belirtirim. Sustukça yeni yeni bir suru sey duyarsiniz kendisinden. Laf yemeyi hak ediyorlar.

Boşver duymamış gibi yap, yapabilirsen. Ama bundan sonra bir şey isteme. Aynı benimki. Yapayim yaparim der. Ardindan bir süru söylenir. Yapma derim yine de yaparsa yapmasaydin isteyen mi oldu diyorum artik. Sen benim gb deme.

Yok hayatta istemem zaten boyle soylencekse üstelk herkes. İcin de soylenmis arkadaslarımda duymustur hep ayıp yani ne gerek varıdkı

Ben olsam direkt yüzüne sorarim anne böyle böyle demissin diye bi daha hiç bi konuda yardimini istemedigimi belirtirim. Sustukça yeni yeni bir suru sey duyarsiniz kendisinden. Laf yemeyi hak ediyorlar.

Evet aslıdna hafifden konussam iyi olacak sonucta bdaha bole yapacaksa asla bsey istemem kaldıki ilk torununun mevlüdü lafa gelince ölüp bıtıyorlar

Söyleme söylersen inkar eder büyük ihtimalle ve suçlu annenle kardeşin olur . Duymamış gibi yap , yüzüne söylemediği sürece sorun yok bence. O sana ikili oynuyorsa sen de ona ikili oyna. Sen de onun yüzüne gül öyle geçinip gidin. Ne güzel söylene söylene de olsa yardım ediyor sonuçta, elindeki nimetten olma faydalanmaya bak derim

Bende ondan korkuyorum yani bu basit bsey yani altı ustu yaprak sardı ve evime geldi yemek bulasık ugrasmadı bile hep kzkrdesm ve arkadaslarm yapdı neyin lafıdır anlamadım yani
Beynini kolunun altına almış sanırım :) Bir insan neden kendi istegiyle yapıp da sonra böyle homurdanır ki ?
Silah mı dayadın kafasına?

T
Tatlım hani bi laf varya insanların ağzı torba değil ki buzesin diye. Çok doğru bir laf. Eğer kv nin karakteri buysa sen yüzü ne vurdun diye değişmez. Ha ne olur bundan sonra sana laf getirecek kişilerin yanında konuşmaz ama yin e konuşur anlatabiliyormuyum. Bazı insanları degistirenezsin malesef

Anneniz ve kardeşinizin yaptığı yanlış ilk önce, size söylemelerine gerek yok, öncesinde de konu açmıştınız mevlüt ile ilgili herşeyi unutun bence, kayınvalidenize de birşey demeyin, bundan sonra herhangi birşey de yardım etmek isterse bu lafını hatırlatırsınız madem ne dediğini artık biliyorsunuz.

Ben olsam asla soylemem. Reddedicektir bu durumda annen ve ablan suclu olacak esinin gozunde. Durduk yere yuz goz olunacak. O bilmiyor mu sanki bunu annenizin size soyleyecegini? O ikili oynuyorsa siz de oyle yapin ona istedigini vermeyin. Ama anneniz ve ablanizi da uyarin bir daha boyle bir durum olursa sizi savunsunlar.

Aslinda soylediklerinde cokta buyutulecek birsey yok. ( hakaret vs )Ama size oyle konusup annenize boyle konusmasi garip. Gunahini almayayim ama ortalik karissin istiyor olabilir.

Senin ona söylemen aranızın kötü olmasından başka getiri kazandırmaz sana. Ne diyecek evet haklısın özür dilerim mi ki annenlerde çok yanlış yapmış size duyurmakla belki kadın o anın sitresiyle söylendi. Bende kv me kızımın mevlidinde söylenmiştim biraz o sessiz kaldı ne küslük oldu ne bişey oda büyütseydi küserdik eminim stresle olabilir böyle laflar bu sizi sevmediği kötü bulduğu anlamına gelmez sonuçla hevesle yapmış mı sizin önünüzde arkanızda dönmüş mü önemli olan bu

Dogru soyluyorsunuz politik olmak daha mantıklı zaten annemde oyle soylelen lafa cok karsılık vereblen biri deildir ki eminin soylememistir neden bole soyledin yapma ozmn diye anca bana soyler kvalide sole yapdı bole yapdı diye araları iyi deil çünkü

Aynen zaten kendi görümce leri hakkında baya soylenir gerizekalı der arkassıından ama yuzune abla abla der gario biri ama torunu icin sylenmez dıye dusunmustum yanlıs dusunmusum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…