Kayınvalidem hakkında

Beynini kolunun altına almış sanırım :) Bir insan neden kendi istegiyle yapıp da sonra böyle homurdanır ki ?
Silah mı dayadın kafasına?

Snaırım aileme b iş beceremedimi soylemeye çalıştı yardım da istemedim ustelik kendisi ben gelirim yaparım der hep :) ne beklıyor anlamadım bnde

"Mevlüt için çok yardımcı oldun. İyi ki bebeğimin senin gibi bir babaannesi var. Hakkınını helal et." derdim ben olsam. Belki birazcık utanırdı. Şimdi böyle böyle demişsin desen, annenle arkamdan dedikodumu mu yapıyorsunuz der, olay daha da büyür.
Ha unutmadan. Bir daha da kendisinden birşey isteme.

annenlere laf çarpmıştır.
sizinle alakası yoktur.
aileniz nefret ediyor olabilir ama sizin o aile ile bağınız var. bu şekilde doldurmaları, laf taşımaları çok yanlış.
sizde o anne ve kızkardeş varken kayınvalide hep haklı olur, söyleyeyim

Nefret ediyorsa bence kv'denin söylediklerini cok abartarak sana söyledi. Simdiye kadar hic kv'denin falsosunu gördünmü? Yani kadin sizofren olmasi lazim hem sana "istedigin gibi oldumu kizim" demesi, hem "artik hic yardim etmiyorum bu son" demesi icin. Ve söylendigind kisi annen. Bilmiyormuda lafin sana gidecegini?

Yani bir annenin derdi "kizimin evliligi huzurlu olsun"dur. Bunu söylerek ne oluyor? Sadece sen huzursuz olacaksin, esin ile aran acilabilir.

En iyisi hic konuyu acma kv'dene.

Ben her zaman laf edenden çok lafı taşıyana kızarım. Lafı duyan şak diye ağız kapatmayı bilmiyorsa bir zahmet koğuculuk da etmesin. Bence duymayın görmeyin bir daha da bir şey istemeyin. Evde Kur'an açsanız çocuk dinlese böyle olmasından daha hayırlı.

kız kardesınızın ve annenızın yaptıgı daha buyuk ayıp
kayınvalıdenız oyle bırsey demıs olsa bıle gelıp sıze hemen fitnelik yapmamaları gerekırdı
ben sızın yerınızde olsam anneme , bana bunu nıye soyledın sımdı ? sinirimi bozunca elıne ne gectı . benım hakkımda laf soyletecegıne orda cevabını veremedın mı gelmıs bırde bana anlatıyorsun bır sorayım kayınvalıdeme bu lafı der
hemen kayınvalıdemı arar sızı kıracak bırsey mı yaptım dıye de sorardım

herkes bır yerını bılsın yahu

senin annenin yaptığı çok yanlış...

Yine bir mevlut, yine insanlar sevaba girecegiz diye gunaha girmis. Ne geregi vardi yani?

Günün cevabi!!! Alkışlıyorum. Çok haklı ve yerinde bir yorum yapmışsınız.

Annenizin yaptığı çok yanlış.
Kardeşimin kayınpederi fena bir adam, bana kardeşim hakkında fazlasıyla ileri giderek söylenmiycek laflar etti. Orda cevabını verdim, üstünden 2 yıla yakın geçti olay tamamen bende kimseye anlatmadım. Anlatsam aile ilişkileri iyice bozulcak. Gelinimizi de kardeşimi de çok seviyorum niye ara bozayım ki..

Annenize söyleyin birdaha size laf taşımasın olan size olur.

Aileniz nefret ediyor ya acaba dizi dolduruşa mı getirdiler diye düşündüm nedense? Konuşun kv ile . Anne - kız arasında laf taşıma olmaz anne kız herşeyi konuşur . Biz konuşuruz mesela. Kv ye sorun neden öyle konuşmuş biz size fzla yük olduk birdaha birşey istemeyecez vs deyin.

Aman salla gitsin. Benim de lohusa mevlüdümde görümcem 5 karış surat gezdi bir afra tafra görülecek yeri yoktu. Servis başladığında bizimkiler kalkmadı yerinden. Kendi tarafıyla yaptı her şeyi. İnsanlar gidince kp ve eşim eve gelince evimi bile temizledi yüzüne bile bakmadım bende. Anladım ki gerizekalı benim evimi kendi evi yerine koyuyor benim akrabalarıma yüz vermiyor aklınca. 9 ay oldu aramız soğuk. Sende soğuk davran senin evinde senin arkandan konuşamaz. Yüzüne söylersen inkar edebilir.

kayınvalide küçük bir sitem ettiyse,anneniz büyüterek anlatmış olabilir.anneniz de o potansiyeli gördüm.
ayrıca kayınvalideye cevap verip,susturacağına ,size laf yetiştirmesi,kayınvalidenin yaptığından daha ayıp.

kusura bakmayın ben annenize inanmadım.bir kayınvalide,gelininden şikayet edecekse,bu gelinin annesi olmaz.kendi akrabalarından birine anlatırdı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…