• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalidem hamile ve sorunları

dilberebe65

Hem Anne Hem Ebe Hem Gebe💖
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
2.366
Puanlar
333
Kayınvalidem 42 yaşında geçen hafta hamile olduğunu öğrenmiş 6 haftalık kayınpederimin maddi durumu çok iyi değil ama çok kötü de değil bizim durumumuz çok kötü değil kendi halimizde geçiniyoruz 2,5 aylık bebeğim var hamile olduğunu duyunca şok olduk eşime benim gittiğim doktora gitmek istediğini muayene ücretini vermesi gerektiğini söylemiş eşimde oraya gitmek yerin devlete git veya daha uygun bir hastaneye gitsen olmaz mı demiş hayır gelin orda doğum yaptı banada orada yaptıracaksınız demiş bütçesine göre bir yere gitmesi gerekmiyor mu çok saçma değil mi neden eşim verecek ücretleri aklım almıyor

Eşiniz kaç yaşında ki annesi 42 yaşında? Şaka gibi.
Ben 40 yaşındayım ilkokula giden çocuğum var. Hadi daha erken evlenmiş olsam 12 -15 olurdu. Eşiniz de 20 yaşında mı evlendi?
Eşim 24 yaşında ve 26 yaşında ablası da var çocuk yaşta evlenmiş kayınvalidem

Eşiniz kaç yaşında ki annesi 42 yaşında? Şaka gibi.
Ben 40 yaşındayım ilkokula giden çocuğum var. Hadi daha erken evlenmiş olsam 12 -15 olurdu. Eşiniz de 20 yaşında mı evlendi?
Konu sahibi 22 sanırım kocası da öyleyse annesi 20 yaşında anne olmuştur.

Eşim 24 yaşında ve 26 yaşında ablası da var çocuk yaşta evlenmiş kayınvalidem
E eşiniz de çok erken evlenmiş gerçi. Kayınvalideniz de ben erken evlendim çocuklarım bari biraz vaktini beklesinler dememiş. İnsan hatadan ders çıkarmalı.
Allah akıl fikir versin cidden

Kayınvalidenizin 42 yaşında olmasına mı şaşırayım yoksa torunundan küçük bebesi olacağına mı :))
Kontrollere devlete gitsin doğuma yakın özele gitsin
Görümcemin en büyüğü 6 yaşında 3 çocuğu var yani 36 yaşında anneanne olmuş 🥲

Kıskançlıktan doğuran kaynana da ilk kez görüyorum. Gerçi menopoz olmasa doğuran doğurana olurdu. Neyse durumları kötü ise ne gerek varmış sadece doktor masrafıyla bir çocuk büyüse keşke. Maddi durumlar ortadayken yuvası ayrı oğluna babalık yaptırmak da ne bileyim.

E eşiniz de çok erken evlenmiş gerçi. Kayınvalideniz de ben erken evlendim çocuklarım bari biraz vaktini beklesinler dememiş. İnsan hatadan ders çıkarmalı.
Allah akıl fikir versin cidden
Nereli olduklarini az cok tahmin edebiliyoruz. O kulturde cok siradan gelin kaynana birlikte dogurmalar, amcasiyla sinid arkadasi olan cocuklar, halasini parka goturen yegenler.

Kp gücü neye yeterse oraya gitmek zorunda. Acil bir durum olur, başka bir doktor tavsiyesi lazım olur destek olunur ama 9 ay hem doktor masrafı hemde dogum çok fazla.özel hastane ücretleri çok pahalı. Başka kardeşi yok mu? Niye özellik eşiniz?

Benim kadın doğuma gitmem lazımdı,muayene ücretini duyunca devlette gittim. Kızımı devlette doğurdum. Bir şey olmaz. Allah kolaylık versin.

Kıskançlıktan doğuran kaynana da ilk kez görüyorum. Gerçi menopoz olmasa doğuran doğurana olurdu. Neyse durumları kötü ise ne gerek varmış sadece doktor masrafıyla bir çocuk büyüse keşke. Maddi durumlar ortadayken yuvası ayrı oğluna babalık yaptırmak da ne bileyim.
Sadece doğum değil her konuda kıskanç ben evlenirken o da en baştan ev dizdi

Kp gücü neye yeterse oraya gitmek zorunda. Acil bir durum olur, başka bir doktor tavsiyesi lazım olur destek olunur ama 9 ay hem doktor masrafı hemde dogum çok fazla.özel hastane ücretleri çok pahalı. Başka kardeşi yok mu? Niye özellik eşiniz?

Benim kadın doğuma gitmem lazımdı,muayene ücretini duyunca devlette gittim. Kızımı devlette doğurdum. Bir şey olmaz. Allah kolaylık versin.
Ablası ve erkek kardeşi var kardeşi küçük olduğu için ona bir şey diyemiyor

Ay babannem kendi kayınvalidesinin son çocuğu kıskançlıktan doğurduğunu söylerdi hep 😂

Müge Anlı'nın "Hanımefendi bu tarz hayalleri eşinizle kuracaksınız, oğlunuzla değil." cümlesi aklıma geldi.
Aynen öyle, bebeğin babası kimse o ödeyecek masrafları.
Ben olsam asla razı gelmezdim, eşime o parayı verdirmezdim. Herkes özel hastanelerde doğurmuyor, parası yoksa devlete gitmeli tabi ki de.

Neyse durumları kötü ise ne gerek varmış sadece doktor masrafıyla bir çocuk büyüse keşke. Maddi durumlar ortadayken yuvası ayrı oğluna babalık yaptırmak da ne bileyim.
Hiç okutayım iş sahibi yapayım derdi olmamış ki saldım çayıra

Böyle çocuk büyütmeye ne var

Allah akıl fikir versin kaynanası gelini görümcesiyle türkiyenin özeti bir konu

Sadece doğum değil her konuda kıskanç ben evlenirken o da en baştan ev dizdi
Ay bi de Acıbadem’de doğurmak istiyormuş baktım şimdi eski yazışmalarınıza da😅😂
Kocam kaynanamı Acıbadem’de doğurtsa eve almam ben sanırım.
Hadi ilk doğumda anne korkar Acıbadem’e para verir de beşinci doğumda neyin Acıbadem’i ayol 😆😆

Back
X